Razmišljam na glas;
ostati u IGH koji je ( u odnosu na ostale ) precjenjen i kupiti još jer će još rasti ?
prodati IGH i čekati do još padne ili uči u podcjenjene građevinare ?
ništa ne dirati ?
[sad]
Kolega, otkud vi ovdje.pa dobro znate da IGH nije klasican gradevinar,pa svi znamo da ste u INGR-i i da zelite odande van a ovdje unutra
[lol]
No zasigurno cete ostati ondje ili mozda ste i ondje vec vani ali ovdje necete uci jer cete cekati ispod 2000..vidimo se na 9000.
kolega Maill,
prije cete Vi vidjeti sa lorisom i IGHom na 1000kn nego na 9000kn.
cuvajte gace. [smiley]
kolega Maill,
prije cete Vi vidjeti sa lorisom i IGHom na 1000kn nego na 9000kn.
cuvajte gace. [smiley]
IGH nije kineska pijaca u Budinpešti koju obilaziš
kolega Zivac,
na tezi i skuplji nacin cete nauciti osnove ulaganja.
zelim Vam puno srece, jer Vam samo luda sreca moze pomoci.
[smiley]
@zivac
kolega Zivac,
na tezi i skuplji nacin cete nauciti osnove ulaganja.
zelim Vam puno srece, jer Vam samo luda sreca moze pomoci.
[smiley]
Sve je više onih koji vide igh na 1000 i niže kuna.
Možda je i to previsoko, možda će pasti i ispod nominale ali i tad će biti preskup nekima.
Po meni jedina dobra stvar je u tome što na ovom forumu rijetko tko vjeruje da ova dionica može porasti, već da mora pasti i točka.
Vidjet ćemo što stara – nova ekipa na čelu sa novim predsjednikom sprema uskoro.
Možda je i to previsoko, možda će pasti i ispod nominale ali i tad će biti preskup nekima.
Po meni jedina dobra stvar je u tome što na ovom forumu rijetko tko vjeruje da ova dionica može porasti, već da mora pasti i točka.
Vidjet ćemo što stara – nova ekipa na čelu sa novim predsjednikom sprema uskoro.
[/quote]
ja svoju procjenu temeljim na trendu na trzistu
[/quote]
[/quote]
I vi procjenjujete da ce Crobex pasti ispod 1300?
Ovakvim glupstima koje nisu potrebne ni vama ni nama samo rusite svoju reputaciju…
[/quote]
[/quote]
I vi procjenjujete da ce Crobex pasti ispod 1300?
Ovakvim glupstima koje nisu potrebne ni vama ni nama samo rusite svoju reputaciju…
[/quote]
ne znam na koliko ce pasti crobex ali sam gotovo siguran da ce se crveniti…
koliko , e to cemo vidjeti…
Kao da IGH prati INGRu, izgleda da jedino još HT vrijedi koju kunu ?
sto se to desilo sa ovih 124 kom. na 2350 istresanje ili usisavanje ili dogovoreno…sorry ali ja ipak radim i ne pratim stalno. i srecom ne zivim od burze.. a izgleda da se necu niti nauzivati zbog nje jer od kada sam krenuo( proljece 2006), bogati nemam vise niti ljetni odmor nego piljim u monitor. [undecid], no bog ce to sve naplatiti ili.. tjesim se.
Ingra-i-IGH-odustali-od-hidrocentrala-u-Crnoj-Gori
Logično bi bilo razmišljati da naše kompanije uđu u nekakve značajnije projekte koje bi im donosile zaradu ( pogotovo ako imaju iskustva s tim ) a ne da bježe od takvih projekta. A ovaj projekt vrijedi čak 500 milijuna eura!
U čemu je kvaka??? Jel to jureta i openhajma pritisla nelikvidnost do grla?
Dionice ( i igh i ingra ) imaju i zašto ovako reagirat.