zanimljivo niko nije ozbiljnije komentirao povezivanj behtela i igh a to bi trebalo biti in
ha-ha, papala maca ovih 129 kom.
Samo daj.
Nisam vidio dali su bili na bildu ili na asku?
Aktor-HCH ipak spustio cijenu?
Autor/izvor: SEEbiz / CdM
PODGORICA – Grčko-izraelski konzorcijum Aktor-HGH je snizio cijenu sa milijardu i 200 miliona na mijilardu i 42 miliona eura za gradnju najzahtjevnije, treće dionice autoputa Bar-Boljare, koja ide od Smokovca do Mateševa, javili su pogorički elektronski mediji, navodeći da je riječ o nezvaničnoj informaciji.
Navodno, prema novoj ponudi učešće države u gradnji treće dionice autoputa bilo bi manje 100 miliona eura.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/aktor-hch-ipak-spustio-cijenu%3f,76519.html
moja procijena :-ponuda je smiješna …trakavica se nastavlja,i dalje svi u igri…
[thumbsup]
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/aktor-hch-ipak-spustio-cijenu%3f,76519.html
moja procijena :-ponuda je smiješna …trakavica se nastavlja,i dalje svi u igri…
[thumbsup]
Na krilima glasina danas špekulanti dižu dionicu IGH do neba.
U svojoj zadnjoj ponudi Actor-HGH je zaboravio dodati još jednu nulu u popustu, a da bi opravdao Vladina očekivanja !
"u posao stoljeća nije trebalo ni ulaziti"
Kostrenčić: Građevinci najugroženiji, neki neće preživjeti do kraja godine
Kostrenčić je za Novi list izjavio kako misli da je taj posao problematičan jer je ekonomski vrlo težak i u startu je bila greška natjecati se za tako veliki posao. Kostrenčić kaže kako se radi i o politički osjetljivom poslu koji nema neku stratešku razinu za Hrvatsku jer se ne gradi Jonska cesta koja spaja Albaniju preko Crne Gore dalje za Hrvatsku, nego se ide u unutrašnjost Crne Gore.
"Da sam ja na mjestu Konstruktora ne bih ulazio u taj posao i krenuo bih lobirati za izgradnju obalne ceste", kaže Kostrenčić.
Dodaje i kako se tvrtke u građevinskom sektoru trenutno "krpaju" te da vjeruje da do kraja godine neće svi izdržati. Kostrenčić predviđa da će se dogoditi određeni broj stečajeva građevinskih tvrtki, kao i njihovih dobavljača.
Svi portali prenose crne vijesti i analize, kao da nikome nije u interesu da se bilo što radi i zaradi.