NEMA RASPRODAJE !
Ako grčko-izraelski konzorcij AKTOR ne pristane spustiti cijenu, moglo bi biti svašta s Crnom Gorom, a ne bi se čudio da se i IGH ponovno nađe u igri.
Ako tako bude cijele 2010. to znači da bi 2010. završio s 4. puta većom dobiti nego u 2009. godini.
znaći bit će blokada danas
Jure legenda. Da ga nema, trebalo bi ga izmislit…
”Investitori, nemojte pratiti ono što se piše jer piše se svašta. Mi ćemo vam davati prave informacije”, poručio je iz konferencijske sobe Zagrebačke burze Radić potencijalnim i postojećim ulaganjima.
[/quote]
Lijepo gotovina, lijepo od tebe, same obmane !
[/quote]
Nece biti blokada ali svaki realan investitor moze iscitati veoma stabilno i ohrabrujuce izvjesce koje apsolutno daje temelja nadama, ocekivanjima i investicijama.Ako je dobit u 1 kvartalu veca nego li u cijeloj prosloj( ipak pozitivnoj) godini, ja mirno i spokojno cekam kraj godine i cijenu u travnju 2011..CG je veoma izgledna ali i da ne bude, who cares!
Pamet u glavu i ne prodavati!
”Investitori, nemojte pratiti ono što se piše jer piše se svašta. Mi ćemo vam davati prave informacije”, poručio je iz konferencijske sobe Zagrebačke burze Radić potencijalnim i postojećim ulaganjima.
,mislim da jure mora pod hitno poraditi na odjelu koji je zadužen za informiranje javnosti ,ova izjava ako je točna samo govori tome u prilog,zašto informacije nisu stizale na vrijeme već sa debelim zakašnjenjem ,kako o poslovima tako i blamaže sa garancijama i neobijavljivanje da su napustili konzorcij.
Samo mora navesti tko su to mi???
Jure zaposli glasnogovornika .
Eto,sad se barem mozemo opustiti.Izvjesce je pristojno,ima posla,a ako jos bude nesto sa CG,biti ce super.
Nekako imam osjecaj da ce jedno vrijeme nestati napetost sa ove teme.
,mislim da jure mora pod hitno poraditi na odjelu koji je zadužen za informiranje javnosti ,ova izjava ako je točna samo govori tome u prilog,zašto informacije nisu stizale na vrijeme već sa debelim zakašnjenjem ,kako o poslovima tako i blamaže sa garancijama i neobijavljivanje da su napustili konzorcij.
Samo mora navesti tko su to mi???
Jure zaposli glasnogovornika .
[/quote]
Poštovani
Glasnogovornik na djelu
Srdačan pozdrav