Ne znamo ni za kakva jamstva Konstruktora
Nemamo nikakvih potvrda o tome da je hrvatski konzorcij na čelu sa splitskim Konstruktorom osigurao jamstva za izgradnju autoceste od Bara do Boljara – izjavila je to za naš list Ivana Pejović, glasnogovornica crnogorskog Ministarstva prometa. Dodala je da crnogorsko ministarstvo ovaj tjedan nastavlja pregovore s izraelsko-grčkim konzorcijem Aktor-HCH.…itd.
bitno da se kola kreću ( nebitno da li gore ili dolje).
Vaš link
Nemam IGH, možda pomogne nekome da još jednom razmisli u ovih 20ak minuta hoće li uletjeti u stampedo. Vijest prenešena u dobroj namjeri a o ulaganju odlućujete sami.
Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama IGH-R-A nastaviti u 11:51.
Na upit Upravi Drustva Institut građevinarstva Hrvatske d.d. ista je odgovorila „ INSTITUT IGH, d.d. više nije clan konzorcija te u trenutku sastavljanja ovog dopisa nije u pregovorima sa Vladom Republike Crne Gore za projekt naplatnog autoputa „Bar-Boljare „
Ljudi, da li ste vi pročitali priopćenje iz IGH? Ne znam, ali……
Sad će IGH objavit da je ponovno u konzorciju sa Žderićem…
[lol]
Ma šta bi mi bez Crobexa, tko bi ovakve scenarije mogao smišljat’…
Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama IGH-R-A nastaviti u 11:51.
Na upit Upravi Drustva Institut građevinarstva Hrvatske d.d. ista je odgovorila „ INSTITUT IGH, d.d. više nije clan konzorcija te u trenutku sastavljanja ovog dopisa nije u pregovorima sa Vladom Republike Crne Gore za projekt naplatnog autoputa „Bar-Boljare „
Jure opet kemija… [lol]
[lol] [lol] [lol] [lol]
Ovo je kao u lunaparku, sve sami "tobogani", a na ulazu u park Jure prodaje karte!
Nisam ja ništa skrivio, pitajte Žderića!
koji cirkus…covjece…da se vise prodalo reko bih neko dezinformira da iskrca al za ovih par milja prometa???
Ovo je kao u lunaparku, sve sami "tobogani", a na ulazu u park Jure prodaje karte!
Nisam ja ništa skrivio, pitajte Žderića!
ali kupuje se nema šta [tongue]