Meni bi bilo vise zanimljivo cuti kako su vlasnici poduzeca koji imaju najveci udio u konstr. i igh sve ovo prozivljavali? Jesu li gubili kilazu, zivce kao mali dionicari koji su sve pratili na zse. Eto, nakon splasnjavanje euforije, uzeo sam samo 1 dionicu. Prvi izbor mi je bio dlkv, a sad je bilo vrijeme i za igh. Kamo srece da nema euforije bez razloga. Ovo je ok cijena za ulaz, bar meni. Stalno su JR i ZZ u prvom planu, jel to znaci da su oni i glavni nosioci kapitala IGH i Konstruktora? MOzda da napisu cijeli tijek dogadja jednom, ako se smije to sve pisati, bio bi to poslovni bestseller, sigurno bi djuro tomljenovic reklamirao knjigu u poslovnom klubu. A naslov bi bio :"Bitka na Morači". Meni je IGH zanimljiv radi nekih drugih poslova, vezano za EU, a CG sto bi rekli zagorci "kaj bu, bu".
Bar-Boljare: Kraj pregovora s Aktor-HCH odložen jer nema dogovora oko cijene
Ovo projektira IGH. Sad sljede izvedbeni i nadzor. Na investiciju od 95mil. i to mora biti solidna brojka.
hoće li biti stadiona na Kajzerici?
to je IGH trebao graditi, zar ne?
hoće li biti štogod od toga?
hvala
hoće li biti stadiona na Kajzerici?
to je IGH trebao graditi, zar ne?
hoće li biti štogod od toga?
hvala
da.mi dinamovci smo sigurni da bude kajzerica i to vrlo skoro, no kolega ovo je za IGH kisna glista u odnosu na poslove kada udjemo u EU..OVDJE VAM TREBA SAMO STRPLJENJA i nista vise..odnosno dokup ako imate s cim..ja na zalost nemam ..
IGH je najjači trust mozgova u zemlji, to vrijedi [thumbsup]
u mom portfelju se uvijek nalaze IGH i THNK.to je perspektiva
Po meni u taj kupus od konzorcija nije nikad trebalo niti ulaziti! [embarass]
Ofenziva na IGH. Napada se kota 2500.
Kako to da dionica Tehnike pada puno manje od dionice IGH koja je ipak po meni kvalitetnija.
Kako to da dionica Tehnike pada puno manje od dionice IGH koja je ipak po meni kvalitetnija.
[/quote]
Vjerovatno zato što je likvidnija, pa je lakše unovčiti.