kad je IGH prošlu godinu djelio dividendu?
Dali netko zna točan datum?
hvala,
meni je legla dividenda 02.12.na moj tekuci racun…….
neznam kada ide GOI za 2009 odnosno 1Q..
to ne znam ali znam ili barem pretpostavljam da ce mnogi pokusati uzeti divid.od HT i pokusati uloviti IGH na ovim razinama..
No prijateli moji…nije moguce i ovce i novce..stoga kada 17.04 dodje i krene iskrcaj iz HT, odnosno kada vam legne dividenda-17.05, DUZAN SAM VAM priopciti da IGH ne bude vas cekao, nego ce biti na znatno visim razinama,
lp
meni je legla dividenda 02.12.na moj tekuci racun…….
neznam kada ide GOI za 2009 odnosno 1Q..
to ne znam ali znam ili barem pretpostavljam da ce mnogi pokusati uzeti divid.od HT i pokusati uloviti IGH na ovim razinama..
No prijateli moji…nije moguce i ovce i novce..stoga kada 17.04 dodje i krene iskrcaj iz HT, odnosno kada vam legne dividenda-17.05, DUZAN SAM VAM priopciti da IGH ne bude vas cekao, nego ce biti na znatno visim razinama,
lp
[/quote]
Negdje sam proćitao sa ide 30.04 oba izvješća. za 2009 i 1Q,a do tada je -3+%.
Oćekivao sam da neće biti dizanja burze prije 17.04,a tek nakon 21.05 ide stampedo UP
lp
17.04 je subota bojim se da ništa prije ponedeljka 19.04!!!!
BEČ – Projektna dokumentacija koju je za potrebe gradnje autoceste Banja Luka – Doboj u Republici Srpskoj izradio Institut IGH postala je predmet pomutnje između Strabaga koji treba graditi autocestu i vlade Republike Srpske koja je naručila gradnju.
Premijer Milorad Dodik svakako bi već ovo ljeto htio otvoriti radove na spomenutoj autocesti, imajući u vidu jesenske parlamentarne izbore u Bosni i Hercegovini, no austrijski Strabag tvrdi da nema šanse da radovi počnu na ljeto, a kao razlog navode problematičnu projektnu dokumentaciju. Prema tvrdnjama Strabaga, dokumentacija koju je IGH (ZSE:IGH-R-A) dostavio u prosincu (navodno s nekoliko mjeseci zakašnjenja) "tek djelomično odgovara potrebama projekta".
PRODAJTE OVO I DOĐITE KOD NAS U INGRU.
HVALA BOGU DA SAM PRODAO OVO SMEĆE. OVAJ RADIĆ JE BANANA ŽEŠĆA.
ŽALOSNO!
Standardna priča.Ovako se izvlače izvođači kad oni nisu spremni započeti radove. izvođač treba pripremiti svoju infastrukturu i logistiku, što nije lako kod ovako velikog posla na novom terenu.Očito da imaju problema,pa se najlakse pozvati da dokumentacija nevalja.Dobit ce mjesec-dva na vremenu, pa ce onda pocet radit i to po toj "djelomično odgovoarajućo" dokumentaciji.
Ova vijest iz komšiluka je stara bar 20 dana i plasirana je baš sad.
Građevinari rastu tek negdje u drugom krugu. Idući mjesec. Izvješće je 30.04.
Za kupiti sad nije loše, a za prodati je najgore vrijeme.
Exim banka Konstruktoru daje novac za Bar-Boljare
PODGORICA – Hrvatski konzorcijum obezbijedio je iz komercijalnih izvora novac za gradnju autoputa Bar – Boljare i spreman je da se uključi u realizaciju, ukoliko propadnu pregovori crnogorske Vlade i grčko-izraelskog Aktor-HCH, rekao je predstavnik splitskog Konstruktora Milorad Pustahija.
Vaš link
Hrvati obezbijedili novac!
07. april 2010.
Vaš link
AJOJ [lol]
"Ukoliko evropske multilateralne organizacije neće da daju garancije, hoće kineska Exim banka. Krenuli smo u pregovore sa njima i dobili načelnu saglasnost da su zainteresovani da nas isprate, ukoliko propadne posao sa grčko-izraelskim konzorcijumom", objasnio je.
Kineski ambasador u Podgorici Li Mančang je potvrdio je da je Exim banka "u principu" spremna da sarađuje sa hrvatskom kompanijom, ali da bi o detaljima trebalo razgovarati.
da li ima dovoljno onih koji nisu skočili sa zgrada nakon pada od 20% da odvoze još jednu rundu? sumnjam. [lol]
Odlično [thumbsup]
Nije moglo bolje, da su Grci htjeli spustiti cijenu već bi je spustili. Sad kada se zna i ime banke koja daje lovu mislim da nebi trebalo biti problema [thumbsup]
Exim banka Konstruktoru daje novac za Bar-Boljare
PODGORICA – Hrvatski konzorcijum obezbijedio je iz komercijalnih izvora novac za gradnju autoputa Bar – Boljare i spreman je da se uključi u realizaciju, ukoliko propadnu pregovori crnogorske Vlade i grčko-izraelskog Aktor-HCH, rekao je predstavnik splitskog Konstruktora Milorad Pustahija.
Vaš link
AJOJ [lol]
Stara poslovica kaže:
"Nije bitno što se priča, nego, tko priča"
a no.1 Crnogorske Države i čovjek bez čijeg blagoslova ništa ne prolazi je rekao ovo:
"On je ocijenio i da bi pregovori s drugorangiranim na natječaju za gradnju autoceste, grčko-izraelskim konzorcijem Aktor-HCH, mogli biti uspješni i da bi se moglo ući u realizaciju projekta.
"Respektabilna je ozbiljnost kojom se prilazi pregovorima. Za sada se dosta dobro držimo zacrtane dinamike i imamo povoljne signale evropskih finansijskih institucija", rekao je Đukanović."
Tako da je malo vjerojatno da će doći do preobrata,
međutim ,
moguće je da špekulanti ponovno podignu IGH na krilima ove izjave do 12.04 .
kol.Goran8, ako grci spuste milijardu eura onda ga moš j…ti, a što ako ne, a HR konzorcij već ima zaokruženu konstrukciju i može odmah krenuti sa radovima [cool]