Banderas
Station se treba sagraditi na Kajzerici
Ne znam otkuda IGh-u novci za ove akvizicije jer su dužni kao Grčka. mislim da se objavi negdje na nekoj svjetskoj burzi da je prezadužena kompanija kao IGH išla u nove akvizicje i stavila si dodatni uteg oko vrata, mislim da bi dionica bila u minusu 10% na burzi.a evo kod nas je u plusu. ne žalim se , nego samo primjećujem da je to stvarno čudno.što mislite kolege?
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Politika/Bandic-Stadion-Maksimir-treba-konzervirati-na-10-godina?homesrclink=preporuke
Banderas
Kakve veze ovo ima sa IGH? Koliko se sjećam, najbolju ponudu je dao Alpine Bau, a ponuda IGH je odbačena kao nepovoljna.
Očekujem da uskoro prenesete vijest da se obnavlja ona Mamićeva poznata "Gigina šupa" i da postoji mogućnost da se IGH javi na natječaj.
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Politika/Bandic-Stadion-Maksimir-treba-konzervirati-na-10-godina?homesrclink=preporuke
Banderas
Kakve veze ovo ima sa IGH? Koliko se sjećam, najbolju ponudu je dao Alpine Bau, a ponuda IGH je odbačena kao nepovoljna.
Očekujem da uskoro prenesete vijest da se obnavlja ona Mamićeva poznata "Gigina šupa" i da postoji mogućnost da se IGH javi na natječaj.
[/quote]
Vidim da niste u toku al nema veze to ne utječe na cjenu dionice
http://www.poslovni.hr/143590.aspx
[smiley]
uskoro će moći dati ponudu za cijeli građevinski sektor, ako se nešto brzo i značajno ne dogodi
Krivo . Rješavaju se neprofitabilnih (…) i posvećuju core bussinessu.
[/quote]
njima i mnogima je core bussiness bio dok su uzimali posao koji su htjeli i formirali cijene kako su [/b]htjeli, pa cijela obnova je na taj način provedena, ne kažem da IGH nema stručnjake, ali se bojim da oni od svoje stručnosti imaju samo mrvice, a profit kupi netko drugi,treći ,četvrti i naravno peti
Ne znam otkuda IGh-u novci za ove akvizicije jer su dužni kao Grčka. mislim da se objavi negdje na nekoj svjetskoj burzi da je prezadužena kompanija kao IGH išla u nove akvizicje i stavila si dodatni uteg oko vrata, mislim da bi dionica bila u minusu 10% na burzi.a evo kod nas je u plusu. ne žalim se , nego samo primjećujem da je to stvarno čudno.što mislite kolege?
Pa ako moze Agrokor neznam zasto nebi mogao i IGH, s tim da Agrokor je prica za sebe ali sam samo htjeo naglasiti da ne mozete generalizirati… IGH bas i ne stoji tako lose…
Navukli su si na vrat još "gladnih usta", a nemaju posla ni za postojeće radnike.
Samo dva primjera za one koji svoje odluke temelje na preporukama Erste grupe:
1. Primjer:
Dana 20.03.2008.g. predvidjeli su ciljanu cijenu dionica HT-a između 400 i 380kn. U isto vrijeme je cijena HT-a bila oko 320kn. Dobro se sjećamo šta je uslijedilo iza toga i dno na 190kn.
2.Primjer:
U listopadu prošle godine preporučili su kupnju Soja proteina u Srbiji jer su predvidjeli ciljanu cijenu iznad 1500 din. U isto vrijeme cijena se kretala oko 1300din.Više od pola godine nakon te prognoze cijena je pala ispod 1000din sa malom šansom rasta iznad 10%.
Prema statistici, postoji vjerojatnost da će jednom i pogoditi.
to ti je znak da moraš prodat