Nove dobre vijesti!
IZRADA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE DO NIVOA IDEJNOG PROJEKTA, PROVEDBA UPRAVNOG POSTUPKA DO ISHOĐENJA LOKACIJSKE DOZVOLE TE PROVEDBA GEODETSKIH RADOVA I GEOTEHNIČKIH ISTRAŽNIH RADOVA DO NIVOA IDEJNOG PROJEKTA ZA NOVU OBILAZNICU ZAGREBA: 1. grupa – I dionica LUKA – HORVATI, duljine cca 36 km 2. grupa – II dionica HORVATI – IVANIĆ GRAD, duljine cca 43 km, uključujući rekonstrukciju Čvora Lučko 3. grupa – III dionica IVANIĆ GRAD – ZELINA, duljine cca 27 km
107km autoceste oko Zagreba – je li to bolje od CG?
[/quote]
Naravno da je bolje , od CG ništa a ovdje si i sam napisao da posao koji IGH radi vrijedi 24.000.000,00 HRK…
Dobit IGH 2009 50 mil. kuna.
Sad bi ti moj mali (8god.) rekao :
Zekiš ? ili ne ? Zekiš ?
Dobit IGH 2009 50 mil. kuna.
Ma da? Ipak dobit? Možda su dobili nekakav predujam za onaj posao u Crnoj Gori.
molim vas ljudi, ne srljajte kao guske u maglu s ovom dionicom. gora je od enrona. onaj tko se bar malo razumije u dionice vidi da ova dionica raste iskljucivo zbog hdza i bivšeg rasta. nikakve konkretne poslove ona nema. nema 27mil eura za zagrebcanku a hoce milijardu za autocestu. pa tko je tu glup. nikad je nisam kupio niti hocu. samo vam iznosim cinjenice.
molim vas ljudi, ne srljajte kao guske u maglu s ovom dionicom. gora je od enrona. onaj tko se bar malo razumije u dionice vidi da ova dionica raste iskljucivo zbog hdza i bivšeg rasta. nikakve konkretne poslove ona nema. nema 27mil eura za zagrebcanku a hoce milijardu za autocestu. pa tko je tu glup. nikad je nisam kupio niti hocu. samo vam iznosim cinjenice.
Ja mislim da je to onaj onaj koji piše ovakve postove bez da je pročitao prethodnu stranicu na kojoj lijepo piše da je IGH upravo dobio posao od 24 mlijuna kuna [bye]
Bitno da je tvoja briga veća od naše, a kao baš te briga.
Daj shvati čovječe. Firma koja troši olovke i papire a prodaje mozak je najbolji mogući oblik
zarade. Što se tiče hdzeja on je već ljeviji od sdpa i boji se svoje sjene a kamoli da zna kvalitetno namjestit poso. Ako ćemo pravedno igh je dobro radio i kad je bio čačić i račan pa nije propo – ta ti teza ne pije vodu. Na koncu Jure je tuđmanov sljedbenik i kao takav smeta svima osim meni pa ne vidim zašto bi mu iko namješto poslove.
"Izlazak iz projekta Zagrepčanka za IGH je uspjeh, a ne promašaj", kaže predsjednik Uprave Institut IGH Jure Radić.
Naime, upravo povlačenje iz projekata i izlazak kompanije na strano tržište razlog je dobrih poslovnih rezultata koje je čelnik kompanije najavio i za kriznu 2009. Imat će, doznajemo neslužbeno, neto dobit u rasponu od 40 do 50 milijuna kuna, čime će, prema nekim procjenama, ostvariti bolji rezultat od svih kompanija u sektoru
Ja mislim da je to onaj onaj koji piše ovakve postove bez da je pročitao prethodnu stranicu na kojoj lijepo piše da je IGH upravo dobio posao od 24 mlijuna kuna [bye]
[/quote]
I to samo za Idejni projekt.
Posao obilaznice je oko 1 milijardu eura – pretpostavljam!
Slučaj Zagrepčanka: Kako objašnjavaju u IGH-u, grad je jamčevinu priznao kao dio kupovnine, što je, pak, pravni argument za povratak ukupne uplaćene svote.Neće, tvrde, ostati ni bez 4,5 milijuna eura koje su uplatili za zemljište Zagrepčanke. Kako su iz IGH (ZSE:IGH-R-A) rekli za SEEbiz, pokušaji Zagrebačkog Holdinga da zadrži novac su uzaludni. Naime, sukladno zakonskim propisima, onog trenutka kada je Zagrebački Holding pristao uključiti 2 milijuna eura jamčevine u obveznih 10 posto uplate za zemljište, za koje je Institut IGH bio ponudio 46,5 milijuna eura, taj je iznos postao dio kupovnine.
[bye] bit ce to uskoro vama. ma igh je u tristo projekata diljem svijeta. ima samo kratkotrajan dug 1.2 milijarde kuna tako da prijatelju nemaju ni za olovke. a sto je ova djevojka napisala. pa zasto je onda isao u kupnju zagrebcanke ako sad ne valja. i izgubio 6mil eura. pitaj juru radica. vjerovatno mu je i to super