IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas su veliki kupovali u tišini sutra bi mogli uz dosta buke i veći otvorni rast dionice Igh .

http://www.poslovni.hr/142300.aspx

Sretno..

16. ožujak 2010.| Tomislav Pili

Kosor najavom ‘new deala’ lansirala dionicu IGH

Dionica IGH skočila 5,3% jer ulagači očekuju da će ta tvrtka sudjelovati u državnim projektima

Danas su veliki kupovali u tišini sutra bi mogli uz dosta buke i veći otvorni rast dionice Igh .

joooj, do sada si mahnito drukao na pad svih građevinara, a očito si jučer kupio IGH na 2600 pa sad drukaš da skoči da zaradiš koji burek [lol]
iako imam IGH i još neke građevinare, volio bih da danas padnu pa da prodaješ u panici, to bi ti bila pravična kazna za takvo ponašanje [bye]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

joooj, do sada si mahnito drukao na pad svih građevinara, a očito si jučer kupio IGH na 2600 pa sad drukaš da skoči da zaradiš koji burek [lol]
iako imam IGH i još neke građevinare, volio bih da danas padnu pa da prodaješ u panici, to bi ti bila pravična kazna za takvo ponašanje [bye]
[/quote]
IGH danas neka ponovi + 5 % do + 10 % i dioničari zadovoljni.

"Očekujem i danas stagnaciju Crobexa i to s blago negativnim predznakom. U nešto većem fokusu ulagača mogle bi i dalje biti građevinske dionice zbog najavljenog Vladinog investicijskog plana vrijednog 14,6 milijardi kuna", ističe Nikola Dulčić, investicijski savjetnik u brokerskoj tvrtki To One.

"Očekujem i danas stagnaciju Crobexa i to s blago negativnim predznakom. U nešto većem fokusu ulagača mogle bi i dalje biti građevinske dionice zbog najavljenog Vladinog investicijskog plana vrijednog 14,6 milijardi kuna", ističe Nikola Dulčić, investicijski savjetnik u brokerskoj tvrtki To One.

Može link????

Zagrebačka burza: Nepoznati motivi podižu IGH, poznati Dalekovod
Vaš link

“Doista je frapantan pogled na graf kretanja cijene dionica IGH, a taj graf posljednjih tjedana nudi pravu pravcatu klackalicu. Daleko najvolatilnije izdanje domaćeg tržišta, posebno ako izbor suzimo na samo najlikvidnija izdanja.”

Utorkom ,

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Analiticari-Gradevinci-zanimljivi-zbog-Vladina-investicijskog-plana

Jel to meni Agram ne radi ili je zbilja do sada bilo samo 200k prometa?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Jel to meni Agram ne radi ili je zbilja do sada bilo samo 200k prometa?

Radi ti 194.791,00 kn.

Uhljebe na ulicu!!!!!

Nitko pametan ne prodaje dionicu IGH tako nisko , otud i mali promet.

New Report

Close