IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prestanite spominjat Žderića. Poso je propo, dionica pala. Crna Gora je gotova, idemo dalje. Sad se kupuje i neda niže (kao što se vidi iz priloženog) zbog budućih poslova koji bi vas mogli opalit svakog časa. Budite fer prema sebi i recite: Zahebo sam, kriva tangenta, bolje da uđem dok još stignem, i by the way šta niko OD VELIKIH ne poklopi ovog sa 71 šta se šulja cjelo jutro ako je takva trka za iskrcat se.

Prvi šok će vam biti izvješće, a drugi posao u CG. Milijarda je milijarda cure i dečki. To je velika lova, ako možda ne znate. Tisuću milijuna ;). Za svakog u CG po jedan. Kako biste vi objasnili ljudima da ih je potrebno zadužiti za toliku lovu, a moglo je i za milijardu jeftinije.

Štrabag: Nema autoputa bez papira
11. mart 2010. | 08:36 | Izvor: Tanjug
Beč — Građevinski koncern Štrabag kritikuje vlasti u Republici Srpskoj jer nisu dostavile dokumenta neophodna za obezbeđivanje finansiranja projekta gradnje autoputa.

"RS nam još nije predala dokumentaciju i planove. Oni su potrebni da bismo osigurali finansiranje projekta", objasnila je portparolka Štrabaga Dijana Klajn dok bečki mediji tvrde da Štrabag mora još ove nedelje da osigura bankovnu garanciju od više od 500 miliona evra.

Sporazum sa RS ističe krajem godine i ne može prevremeno biti raskinut, rekla je ona i demantovala navode bečkih medija koji prenose da je ministar za saobraćaj i infrastrukturu RS Nedeljko Čubrilović prošle nedelje zatražio bankovne garancije od austrijskog koncerna kako bi mogla da počne izgradnja prvih 72 kilometra deonice autoputa od Banja Luke ka Doboju.

Srpska želi sve sporazume sa Štrabagom da zaključi do 1. aprila, u suprotnom preteći razmatranjem raskida sporazuma o koncesiji. RS želi da započne izgradnju autoputa do početka jula, odnosno pre pre jesenjih izbora u Bosni i Hercegovini.

who dares, wins

Prvi šok će vam biti izvješće, a drugi posao u CG. Milijarda je milijarda cure i dečki. To je velika lova, ako možda ne znate. Tisuću milijuna ;). Za svakog u CG po jedan. Kako biste vi objasnili ljudima da ih je potrebno zadužiti za toliku lovu, a moglo je i za milijardu jeftinije.

da svakako, nemojte vjerovati ni onima koji kazu da je hr prezaduzena i da su strateske tvrtke i banke prodane strancima, jer kako to objasniti na 4,5 mil ljudi u hr?? a moglo je to ostati nama..
dajte molim vas, nadam se da vi u to zaista ne vjerujete
ali svakako treba pricekati izvjesce, tada ce biti jasnije, bolje je onda cak uci po nesto visim cijenama, nego kasnije gledati kako sve ide u mp3
zato je promet mizeran, nitko ne zeli kupiti po ovolikim cijenama
uostalom, onaj tko zeli uci ili izaci, to moze u bilo kojem trenutku napraviti, pitanje je samo da li mu se svidja ask ondosno bid

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

Bez obzira na sve negativne pokušaje osjeća se pozitivan vjetar . Rastu pomalo kolićine , cijena i broj transakcija.

primječujem da bi se vrlo brzo moglo dostići 2500…za sada nema nekog otpora ali niti kupnje…

Pošteno si primjetio nema niti kupnje , a prodaja jača znači prije da bi mogli zaroniti ispod 2.000 naročito sutra zadnji dan u tjednu uvijek veliki pad dionica.
[/quote]

Kolega Kraš , duboko cijenim vaših mjesec dana od kada ste član foruma, evo šaljem vam i značku Poslovnog.hr… Odlično ste primjetili da nekako na te crne petke sve pada, to vam veliki prodaju jer treba se u petak i zabavit malo po fency mjestima. Predložite da se ukine trgovanje petkom jer kome je u interesu trgovati kad dionice sigurno padaju. Evo ja sutra brišem svoj profil ako dodjemo i do 2.300 kn, jel vrijedi. A ako IGH sutra budeu plusu ti obriši svoj profil 🙂
[/quote]

KRAS nadam se da sad vidiš da još dugo moraš pratiti Burzu da bi neke osnove znao. Nadam se da si sad crven u licu i da već u ponedjeljak nećeš tako ishitreno i na sav glas lupat gluposti. IGH će se oporavit već kroz koji dan , mjesec, a nadam se da ćeš i ti nešto naučiti s vremenom. Ajd sad trk kupi koji komad ove dionice

@strateg

čak ni Sanader 🙂 ne bi mogao objasniti zašto ne prihvača najjeftiniju ponudu na natječaju. Posebno kad je riječ o ovolikoj razlici. Zašto misliš da to može čovjek koji je istovremeno premijer i predsjednik nekakavog Savjeta koji savjetuje premijera. Uostalom čovjek je najavio povlačenje iz politike i nastavak (citiram: uživanje) života u Crnoj Gori. Neka pita kolegu iz Hrvatske kako izgleda takvo uživanje. Ja mislim da Sanader ne smije van iz kuće, a nije maznuo ni pola milijarde :). Pazi Crnogorci to imaju crno na bijelom.

@ widra

umjesto mene neka odgovori kuljis

http://www.jutarnji.hr/crnogorski-hajlender-na-kraju-svog-puta-/627237/

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

@strateg

čak ni Sanader 🙂 ne bi mogao objasniti zašto ne prihvača najjeftiniju ponudu na natječaju. Posebno kad je riječ o ovolikoj razlici. Zašto misliš da to može čovjek koji je istovremeno premijer i predsjednik nekakavog Savjeta koji savjetuje premijera. Uostalom čovjek je najavio povlačenje iz politike i nastavak (citiram: uživanje) života u Crnoj Gori. Neka pita kolegu iz Hrvatske kako izgleda takvo uživanje. Ja mislim da Sanader ne smije van iz kuće, a nije maznuo ni pola milijarde :). Pazi Crnogorci to imaju crno na bijelom.

Ali ovi iz komšiluka mažnjavaju većinom vani što je po narodnim običajima skoro pa legitimno.
A ovaj levat je nas doma odero ko jarce.

who dares, wins

@ widra

umjesto mene neka odgovori kuljis

http://www.jutarnji.hr/crnogorski-hajlender-na-kraju-svog-puta-/627237/

Kuljiš??[shocked]
Pa za tog ti ne trebaju ni euri…kila čvaraka je dovoljno [lol]

sijem žito raste grahorica

Dali su kupci svijesni koliko je ova dionica narasla na lažima o sigurnom poslu u Crnoj Gori ? Od posla ništa a dionica je pala jako malo u odnosu na rast koji je bio neopravdan.

Izgleda da si jedino ti svjestan, drugi stoje u redu za kupnju. [wink]

New Report

Close