IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

po 59-60 dionica i izači će-samo neka se naslažu po bidu..ima još dva tijedna do obijave rezultata.

Zar možemo očekivati rezultate? Ovdje kasni plaća, smanjene su k tome, nema posla,….
Nije lijepo!
[/quote]
vidjeti ćemo uskoro-iz FI će biti razvidno stanje ,malo strpljenja od tjedan -dva i onda pratiti razvoj situacije.

Koliko vidim, ovdje uglavnom piše ekipa koja druka da IGH padne jer se žele nakrcati. Žao mi je dečki, ali trebali ste iskoristiti onaj pad do 2300 i tada se nakrcati.
IGH se sada lagano vraća prema gore bez obzira koliko vi drukali suprotno. Nije da ja ne bih rado još 30-40 komada na 2300, ali što se može, taj je vlak prošao, sada ćete plaćati sve skuplje i skuplje, samo nemojte opet čekati s kupnjom do 3200 [lol]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

svi zbunjeni ,pojma nemaju gdje ce igh ,,,reziseri ovog meteža svaka cast…..DOBAR POSAO ,idemo dalje ,zaintresiranih za igru ne fali… [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

svi zbunjeni ,pojma nemaju gdje ce igh ,,,reziseri ovog meteža svaka cast…..DOBAR POSAO ,idemo dalje ,zaintresiranih za igru ne fali… [thumbsup]

Danas je petak a petkom uvijek padamo , pa vikend ponedjeljak opet padamo i tek u utorak možemo rasti ako ne dođu ponovno neke loše vijesti.

DELUX = DIZELAS = ZIMZELEN = vodavoda = valentine = Brankica = fajrunt = Ringo = lanica = domobran = malibu = kanabis = split

po 59-60 dionica i izači će-samo neka se naslažu po bidu..ima još dva tijedna do obijave rezultata.

Zar možemo očekivati rezultate? Ovdje kasni plaća, smanjene su k tome, nema posla,….
Nije lijepo!
[/quote]

nije lijepo za vas koji ste prodavali na 2300, nama koji smo kupovali je čist OK [lol]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Nije lijepo!
[/quote]

nije lijepo za vas koji ste prodavali na 2300, nama koji smo kupovali je čist OK [lol]
[/quote]
Kupovat ćeš i niže samo je pitanje koliko se ima keša ?

@fajrunt-
tko je prodavao na 2300 kn??? pa ako ti je ova cijena prihvatljiva -trči po margin i sve upucaj u kupovinu po ovim cijenama.
već sam prije mijesec -dva naveo da nemam dionice IGH-a (zbog ovih nedorečenih stvari oko garancija) i da treba čekati FI- ne samo za navedenu dionicu već i za komletni sektor građevinara..

a onda ćemo vidjeti kome je čisto OK.-situacija.

dajte kolega pogledajte graf u zadnjih 4-5 mijeseci sa cijenom preko 4000 kn ,a sada 2300-2400 kn.
uz sva silna izkrcavanja i plasiranje dobrih vijesti u svezi dobivanja posla u CG-dionica pala 45-50%..

neki su jako lijepo iskoristili zaslijepljenost pojedinaca (u zadnjih 4-5 mjeseci)i ljepo se riješili uz profit svojih dionica..

Tko želi ulagati na osnovu izjava gosp.Žderića

Željko Žderić izgubio spor protiv Slobodne težak 1,7 milijardi kuna
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/mediji/zderic-izgubio-spor-protiv-slobodne-tezak-1%2c7-milijardi-kuna,70621.html

Tko želi ulagati na osnovu izjava gosp.Žderića

Željko Žderić izgubio spor protiv Slobodne težak 1,7 milijardi kuna
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/mediji/zderic-izgubio-spor-protiv-slobodne-tezak-1%2c7-milijardi-kuna,70621.html

Očito nitko normalan .

Kupnje ima sve više.

Najbolje ponude IGH-R-A
Kupnja Cijena

71 2.440,00
10 2.437,01
3 2.436,01
9 2.435,02
1 2.433,02
21 2.430,01
10 2.426,03
4 2.425,05