IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo Ban centar vrijedi kolika je trenutna tržišna kapitalizacija IGH. Što plašite ljude bez veze. I koji su to veliki igrači? Index generaciji je bolje da surfaju Indexom, a koliko vidim i Feral je ovdje popularan. Odite na BELEX, trgujete hartijama širite kao nekad bratstvo i jedinstvo. Dosta s tim prosipanjem crnila, zbog toga i nekompetentne Jace je i propao posao.

dA NIE BILO INDEXA MNOGI BI PUNO VIŠE IZGUBILI HOĆETE REĆI DA SU NEISTINE PISALI

Lako moguce da su se nasi s cg dogovorili na nacin.. raskine se ugovor, auctor se na taj nacin dovodi u prvi plan, ali njihova je ponuda previsoka i cg traze da se korigira, ovi ako pristanu super za cg a ako ne pristanu, hr dobivaju garanciju koju su isposlovali dok su se cg i auctor natezali i krecu na posao.

Čujem da će se na cestu, ukoliko je ne gradi hrvatski konzorcij, vozači iz zapadne Europe spajati ruskim transportnim avionima preko aerodroma u Podgorici. To je jako rentabilno. Napravit će se i novi putevi preko Albanije. Uključite mozak, to je korisno ponekad.

Ima logike u svemu ovome, kada se još doda cijena radova jasno je kuda vaga preteže. Međutim, u cijeloj prići meni su najslabije karike Žderić i Radić.

Kako god bilo, čak i sa eventualnim dobivanjem posla mislim da će ostati dosta repova iza, i dosta ošišanih.

Nemam IGH niti namjeravam ulaziti.

naše ne spominju

BAR-BOLJARE
Milo Đukanović: I Grci i Alpine-Porr u igri za Bar-Boljare

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/dukanovic-i-grci-i-alpine-porr-u-igri-za-bar-boljare,70461.html

naše ne spominju

BAR-BOLJARE
Milo Đukanović: I Grci i Alpine-Porr u igri za Bar-Boljare

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/dukanovic-i-grci-i-alpine-porr-u-igri-za-bar-boljare,70461.html

Otpao konzorcij kao ples srca, a možda to Žderić još ni nezna,možda ga još nisu službeno izvjestili

http://www.poslovni.hr/141934.aspx
Evo nabavili bagere. Javio mi čojek da je vidio tri južnjaka od 2 metra kako se motaju oko tvornice Volvo.

who dares, wins

Slažem se sa samby, da Kovačev nije pasivan kao što jest odavno bi letio iz banke i ne bi bio jedan od najdugovječnijih funkcionara. Osnovno pravilo: NE TALASAJ!

Blur

Slažem se sa samby, da Kovačev nije pasivan kao što jest odavno bi letio iz banke i ne bi bio jedan od najdugovječnijih funkcionara. Osnovno pravilo: NE TALASAJ!

U tako važnoj banci koja treba na pameti svako jutro imati motiv hrvatskog skoka prema NAPRIJED , treba postaviti vrhunskog čovjeka , modernog , mladog , svježeg i vizionara sa idejom , a ne onog koji uz kavicu čeka da ga netko nazove.

U tako važnoj banci koja treba na pameti svako jutro imati motiv hrvatskog skoka prema NAPRIJED , treba postaviti vrhunskog čovjeka , modernog , mladog , svježeg i vizionara sa idejom , a ne onog koji uz kavicu čeka da ga netko nazove.
[/quote]
Pa tko koga treba što mislite da banke stoje u redu da bi Juri dale kredit

Ma dajte ljudi netalasajte bez veze.
Posao je propao i gotovo i volim jer je bila cijela nacija protiv tog posla i dobro je rekao Žderić da mu je drago što je tome pripomogao da do realizacije nedođe.
Sad kad posla nema svi seru ,a i naši političari da je vlada trebala pomoć.

Mene zanima nešto drugo,a to je:
Bez obzira na izgubljeni posao IGH nebi smio padati više od 2450 kn,pa i na 2400 je dojnja granica do koje može da ide prema fundamentima i ostalim sranjima.
Onaj tko je napravio jucer brutalni pad itekako danas ima interesa i slijedeci dana i stvrano bi volio da HANFA preispita tko je to bio jer tako rušenje cijene ima samo jedan znaćaj.
Mislim da nije korektno prema drugim dionićarima da se cijena sa 2550 na 2300 sruši sa 700/900 ticuća kuna da bi se kasnije nakon par dana od cijene 2350-2550 nadokupilo 4/5 milja kuna.
Samo pratite trgovanje ovih dana i vidjećete da će se nakupiti na razini od 2350-2550 cca 8 milja kuna i to kad zbrojite to je strašna dobit po dionici ,a pogotovo ako je dignu na 4000 kn za nekih 30/45 dana.

Evo, gledam današnje trgovanje i može se objasniti na dva načina:
način 1. Veliki navlače na kupnju nas male i iskrcavaju se na cijeni 2400
način 2. veliki se namjerno iskrcavaju po svojim nalozima na bidu da bi nas male uhvatila panika i prodali njima.

Milsim da je ipak način br.2 jer kako sam danas pratio cijeli dan trgovanje mislim da su namjerno uderili po bidu dva puta da bi se navukla rasprodaja od strane nas malih ulagača,a ako ste primjetili stalno je ostajala neka količina na 2400 kn da bi se dokupilo ako slučajno neki mali uderi po bidu.

Volio bi čuti vaše komentare na današnje trgovanje al MOLIM bez gluposti i udaranja nekih targeta na 1100 kn.

lp

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Ajde ne laprdajte. Pa nije njegov posao da ide okolo i traži firme kojima će posuditi novce.
Uostalom, je li itko od vas vidio Lukovića i Prku da šeću po Trgu i dijele letke o stambenim kreditima njihovih banaka?

Mislim da ovaj put neće uspjeti jer onaj tko je mislio prodat prodao je.
90% nas "malih" ulagača nemisli prodati ispod 3800,pa i više tako da ovo jučerašnje suludo brutalno iskrcavanje neće upaliti.

Ovo je samo moje mišljenje i nebi volio da Vam poremeti neki plan u bliskoj budućnosti.

Ajde ne laprdajte. Pa nije njegov posao da ide okolo i traži firme kojima će posuditi novce.
Uostalom, je li itko od vas vidio Lukovića i Prku da šeću po Trgu i dijele letke o stambenim kreditima njihovih banaka?
[/quote]
Kolega moj zato Luković i Prka šeću od medija do medija i dijeli kredite kapom i šakom

New Report

Close