domobrane, oždro se i napio s nekim ortakom..
mene ipak ovaj zadnji dio članka najviše zanima……. Konstruktor konzorcijum, koji za osam mjeseci nije uspio da zatvori finansijsku konstrukciju za gradnju prve dionice, ponudio je cijenu od 2,77 milijardi, a pregovarao je upravo sa EIB i EBRD Grčka je trenutno u teškoj krizi, a izraelska kompanija je upravo dobila posao izgradnje autoputa u Keniji po principu javno privatnog partnerstva.
Ti muljatori Žderić,Radić i njihova ekipa ne trebaju ništa ni raditi nego preko medija plasirati informacije u datom trenutku kako njima odgovara bez da ih itko kontrolira,a njihova prava zarada je preko burze i njima dovoljno
Kako je Žderić došao do vlasništva Konstruktora????????????????
Konstruktor ti nije na burzi….
[/quote]
Znam kolega da nije,da li to znači da Žderić ne kupuje dionice IGH i ne prodaje na osnovu informacija koje oni izbacivaju….
Valjda niste zaboravili o kakvom se muljatoru radi
22.09.2009. | 12:37
Libijska afera: direktor Konstruktora Željko Žderić prijavljen za lažiranje dokumentacije
22.09.2009. | 12:37
Evo nas u zelenom.. a ni ja vise nista ne kuzim,,
nema se tu što kužiti- sa strane i u miru promatrati -previše špekulacija i navoda koje treba uzeti sa rezervom,pad od 27% u zadnjih tijedan dana dovoljno govori o raspoloženju investitora..
sad opet prema 3000
ako je ovo burza ja sam slon u staklari
ne znam sta radi taj lik u hanfi jel on čita novine il mu je sve ovo sprda…a
Nisam čuo tu izjavu, ali to što mi prenosite da je gospodin Kovačev rekao kako bi se preko veza HBOR-a moglo pomoći hrvatskom konzorciju – onda neka sada pomogne.
Još uvijek bi to bila pravodobna pomoć.
Žalosno da Žderić preko novina saznaje za Kovačeva i HABOR . Pa ovaj lik ga nije ni nazvao da mu ponudi pomoć. Ima li netko broj telefona gospodina kojemu bi kruna z glave opala da sam nešto učini i pomogne Hrvatskoj.
Nikad ne znaš šta se iza toga krije jer bi javnost digla dreku da država pomaže firmi gdje je Dropulićka dioničar. Treba stvoriti teren da stadu neke odluke budu prihvatljive i onda to neće biti spašavanje Jure i Marine već Lijepe Naše. Sve je to sumnjivo jer građevinska sezona još nije počela i do tad se igraju igre i igrice, a kad se snijeg u Kolašinu otopi znati ćemo čiji su strojevi na gradilištu.
Opet rat između onih koji su unutra do grla i u gubicima, i onih koji su stvarno čekali kupiti IGH po 1XXX.
Triler.
Pa sad …ako Kovačev i HBOR ne mašu praznom puškom …..bio bi red da to i dokaže ……!!!
Ako se posao još može zavrtiti , bez obzira na "urote " ….. svakako to treba napraviti …..
Ni CG-ima se se plaća 1mld više …….
A vi dežurni katastrofičari …..domobrani …šefovi ….daj odite rušit HT ……pun nam VAS je!
sad opet prema 3000
ako je ovo burza ja sam slon u staklari
ne znam sta radi taj lik u hanfi jel on čita novine il mu je sve ovo sprda…a
Burza je tržnica…cjenjka se maksimalno
Ne može hanfa zabraniti nikom da proda skupo ili kupi jeftino..i obratno
Cijena fluktuira to je normalno, a igre i igrice su sastavni dio trgovine
Prvo i osnovno: sudjelovanje je na dobrovoljnoj osnovi..nije pod mus
Pa sad …ako Kovačev i HBOR ne mašu praznom puškom …..bio bi red da to i dokaže ……!!!
Ako se posao još može zavrtiti , bez obzira na "urote " ….. svakako to treba napraviti …..
Ni CG-ima se se plaća 1mld više …….
A vi dežurni katastrofičari …..domobrani …šefovi ….daj odite rušit HT ……pun nam VAS je!
Ovo nema veze sa rušenjem cijene dionice,nego o čelnim ljudima tih firmi,to su činjenice….ali vidim da nema smisla raspravljati,Žderić i Radić oličenje Hrvatstva,nadam se da ste zadovoljni
P.S.sigurno ste dobri sa Žderićem,pa nam recite kako je došao do Konstruktora??????????????????????????
Ne mogu vjerovati da Kovačev nije digao telefon da nazove Konstruktor ili IGH . Valjda je mislio da bi mu ruka otpala ako on prvi nazove. Ovo je javni dokaz da EGO vlada Hrvatskom , a Kovačevu nije mjesto ni kao portiru HABORA..
G.Žderić i g.Radić najvjerojatnije znaju za HBOR, pa najvjerojatnije nije problem telefona već garancija.
ovdje je preocito da ce se onaj od 50 komada kako se dan bude blizio kraju popapati isto kako je bilo ocito da ce se onaj na 2500 kad se krenulo neki dan dole popapati na kraju dana..