konacno crno na bijelo!
zderic je jasno priznao da je cijelo vrijeme znao (a samim time se predmijeva da su i ona druga dvojica znali) da nemaju, a niti su ikada imali, valjana jamstva!
halo samodol, gdje si!?!
"Međutim, savjetnici crnogorske vlade na tom poslu iz International Financial Corporationa preporučili su vladi Crne Gore da donese odluku kakvu je donijela. Razlika između nas i ostalih golema je u našu korist, a razgovor s drugoplasiranim, ali i s nama još su otvoreni i ništa nije gotovo", izjavio je Žderić u intervjuu za Večernjak.
!!!???……. :-))))
To je korektna i normalna cijena koja zadovoljava sve naše kriterije. Kad bi ti stručnjaci znali što je ugovoreno i kad bi znali to analizirati, ne bi tako govorili.
!!!…….:-)))
Žderić se pet nabacuje špekulacijama. Mislim da bi hanfa tu trebala konačno zaštititi investitore i pogotovo male dioničare igh i thnk
Nisam čuo tu izjavu, ali to što mi prenosite da je gospodin Kovačev rekao kako bi se preko veza HBOR-a moglo pomoći hrvatskom konzorciju – onda neka sada pomogne.
Još uvijek bi to bila pravodobna pomoć.
Žalosno da Žderić preko novina saznaje za Kovačeva i HABOR . Pa ovaj lik ga nije ni nazvao da mu ponudi pomoć. Ima li netko broj telefona gospodina kojemu bi kruna z glave opala da sam nešto učini i pomogne Hrvatskoj.
Nisam čuo tu izjavu, ali to što mi prenosite da je gospodin Kovačev rekao kako bi se preko veza HBOR-a moglo pomoći hrvatskom konzorciju – onda neka sada pomogne.
Još uvijek bi to bila pravodobna pomoć.
Žalosno da Žderić preko novina saznaje za Kovačeva i HABOR . Pa ovaj lik ga nije ni nazvao da mu ponudi pomoć. Ima li netko broj telefona gospodina kojemu bi kruna z glave opala da sam nešto učini i pomogne Hrvatskoj.
Obojica ispadaju debili… žalosno je da je apsolutno sve informacije vezano uz ovaj posao prvo saznalo 4 milijuna hrvata pa onda nakon nekoliko dana gospoda iz IGH, Konstruktora, HABOR-a saznaju, reagiraju s čuđenjem.. gdje oni žive, na Marsu? Radi se o njihovom poslu!!! Ko da su napušeni se svi redom ponašaju..
Evo nas u zelenom.. a ni ja vise nista ne kuzim,,
Zoran Radonjić: Nije istina da EBRD ne podržava Bar-Boljare
Ti muljatori Žderić,Radić i njihova ekipa ne trebaju ništa ni raditi nego preko medija plasirati informacije u datom trenutku kako njima odgovara bez da ih itko kontrolira,a njihova prava zarada je preko burze i njima dovoljno
Kako je Žderić došao do vlasništva Konstruktora????????????????
Žderić se pet nabacuje špekulacijama. Mislim da bi hanfa tu trebala konačno zaštititi investitore i pogotovo male dioničare igh i thnk
Počinje novi krug laži da se prodaju dionice,ili pokušava spasiti obraz.
Sve u svemu, presmješno. [lol]
Ti muljatori Žderić,Radić i njihova ekipa ne trebaju ništa ni raditi nego preko medija plasirati informacije u datom trenutku kako njima odgovara bez da ih itko kontrolira,a njihova prava zarada je preko burze i njima dovoljno
Kako je Žderić došao do vlasništva Konstruktora????????????????
Konstruktor ti nije na burzi….