IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dali je ovo lokalno dno po tehničarima, kupio bih, nikada nisam imao IGH pa da probam sreću i ovdje?

Lokalno dno prije slijedećeg pada…

ljudi netko ko je jučer prodao 229 komada po 2585kn i danas 197 komada i spustio cijenu na 2300 sigurno zna više od vas…
sretno

da, al tko je kupio 229 kom.
Smrdi mi nešto sve dovde….igra se neka velika prljava igra jer ovako naivno brutalno iskrcavanje nikad nisam vidio.
A,ovaj što je izašao danas i jućer mogao je lijepo izlazit 5/6 dana na cijeni cca 2450-2500.

[/quote]

svojevremeno sam Vam napisao da prije 2200 nemate sto traziti u IGH.

ali naravno, to tigrus samo druka…

di mi je kolega Gismund?
sta cemo kolega?

ps. ovo nije kraj, tek toliko da znate.

@over25

kupuju mali koji su izgubljeni u vremenu u prostoru…

@loto-što znači lokalno dno- vidiš da je opća rasprodaja u toku- nemoj samo na margin – vidiš kako lete po bidu.

a o postotku pada da ne govorim.

Ah, nema tu pomoći – šest godina pratim tu dionicu i moj zaključak je da će se tek kod 1600 odbiti. A do tada čekanje ili igranje s drugim papirićima. [sad]

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Dali je ovo lokalno dno po tehničarima, kupio bih, nikada nisam imao IGH pa da probam sreću i ovdje?

Lokalno dno prije slijedećeg pada…
[/quote]
Onda da još pričekam, možda tehničari nešto nacrtaju?

Kune nisu problem, kuna nema

@loto-što će ti tehničari nacrtati???

postavi se na 1700-1800 kn i čekaj -ovo će ti biti najbolja tehnika strpljenja i dugoročne dobiti bez grafa …

@lakoste—hvala na savjetu kolega

Kune nisu problem, kuna nema

tehnički gledano – nije

kolegica brankica je početkom mjeseca uočila double top obrazac na igh (ucrtao sam ga na ovom grafikonu da ne tražite taj post, nadam se da se kolegica neće ljutiti) s targetom između 1300 i 1400.

obrazac ne izgleda savršeno, ali mislim da može proći. doduše ja bih tehnički target tog obrasca postavio malo drugačije – između 1700 i 1800, ako je to kakva utjeha.

danas je probijen i support oko 2500 i izgleda da imamo lagani support na staroj liniji downtrenda (a ni to nije neka utjeha). po meni, posljednja linija obrane pred gore spomenutim targetima bi mogao biti ovaj fibo 78.6 na 2100 (da zaokružimo).

jedini mogući nagovještaj prestanka pada je što je SlowStoch sramežljivo počeo okretati prema gore. ali tek trebamo vidjeti neki signal na njemu.

@loto-što će ti tehničari nacrtati???

postavi se na 1700-1800 kn i čekaj -ovo će ti biti najbolja tehnika strpljenja i dugoročne dobiti bez grafa …

Puno sam sigurniji na kupnji IGH od 1.100 do maximalno 1.300 kuna tu je negdje dno.

Ako ode u stečaj biti će i po 160. Ako se dobro sjećam po toliko su plaćali zaposlenici. A kada oni na toj cijeni počnu rasprodaju biti će i niže . Zato svi u red na niže. barem da se jednom postigne konsenzus na ovoj dionici.

-realno je tehnika na soma, igh na dva

volim PITI (Principal, Interest, Taxes, Insurance)

ljudi netko ko je jučer prodao 229 komada po 2585kn i danas 197 komada i spustio cijenu na 2300 sigurno zna više od vas…
sretno

da, al tko je kupio 229 kom.
Smrdi mi nešto sve dovde….igra se neka velika prljava igra jer ovako naivno brutalno iskrcavanje nikad nisam vidio.
A,ovaj što je izašao danas i jućer mogao je lijepo izlazit 5/6 dana na cijeni cca 2450-2500.

[/quote]

svojevremeno sam Vam napisao da prije 2200 nemate sto traziti u IGH.

ali naravno, to tigrus samo druka…

di mi je kolega Gismund?
sta cemo kolega?

ps. ovo nije kraj, tek toliko da znate.

@over25

kupuju mali koji su izgubljeni u vremenu u prostoru…

[/quote]

opet su Vas osisali na IGHu…

zasto to kupujete?
zasto?

kolega Gismunde,
bili ste vrlo kriticni prema mojoj prognozi da se nema sto traziti u IGHu na 2200 onda kad ste "skupljali" IGH na 2550kn jer eto, kao, sve je uracunato u cijenu…

jos 15% minusa… rekordno urusavanje portfelja…

okanite se corava posla.
[smiley]

New Report

Close