Ovo danas nije normalno.
Neznam uopće zašto padaju dionice voliko? [undecid]
a što je tu čudno-očekuju se slabi rezultati kompanija koji kotiraju na ovoj našoj MP3 -burzi-a da građevinski sektor i ne spominjem-netreba više gledati cijene dionica -već Crobi i silaznu putanju ispod 2000 prema 1700 bodova.
Ovako brutalno iskrcavanje nije mi jasno [cry]
Nemogu da vjerujem ako netko izlazi da izlazi sa 20-30% minusa.
nemam pojma [cry]
ljudi netko ko je jučer prodao 229 komada po 2585kn i danas 197 komada i spustio cijenu na 2300 sigurno zna više od vas…
sretno
Ovo konstatntno poklapanje velikim nalozima govori samo jedno. Veliki prodavatelj je u igri i izlazi van. Očekujem blokadu i nakon otvorenja daljnji pad pred zatvaranje.
al malo mi je smiješno da nitko jućer nije htio prodati po 2530,a sad odjednom se tuću tko će ispod 2400.
Molim objašnjenje tko bi nešto mogao znat???
[/quote]
možda su se nadali koliko ste ih uvjeravali da će na 3000
Kakva rasprodaja. Meni ovo izgleda kao margin call.
Lako je ovako prodavati kad je tuđa imovina u pitanju.
Točno pucaju margin call – ovi to će sad dodatno rušiti cijenu IGH a izgleda i dionica Tehnike.
Ovo konstatntno poklapanje velikim nalozima govori samo jedno. Veliki prodavatelj je u igri i izlazi van. Očekujem blokadu i nakon otvorenja daljnji pad pred zatvaranje.
al malo mi je smiješno da nitko jućer nije htio prodati po 2530,a sad odjednom se tuću tko će ispod 2400.
Molim objašnjenje tko bi nešto mogao znat???
[/quote]
Vjerojatno veliki igrači izlaze iz IGH i prelaze u HT. [lol]
šta je ovo???????
Jel firma u bankrotu?
kako je krenulo blizu su bankrota
Volio bih upoznati tog lika koji je uzeo margin na ovu okladu od IGH-CG. Svaka mu dala.
-ja ne bi
-vjerojatno nema blega o ničemu
ljudi netko ko je jučer prodao 229 komada po 2585kn i danas 197 komada i spustio cijenu na 2300 sigurno zna više od vas…
sretno
da, al tko je kupio 229 kom.
Smrdi mi nešto sve dovde….igra se neka velika prljava igra jer ovako naivno brutalno iskrcavanje nikad nisam vidio.
A,ovaj što je izašao danas i jućer mogao je lijepo izlazit 5/6 dana na cijeni cca 2450-2500.
ako je istina da jedan veliki igrač izlazi i vjerujem da su mu ono bile zadnje količine jer je lupio ko luđak onda se vraća 100% na pad -2% ako ne i manji.