@Vodavoda
Oporba i dalje destruktivno. Dok su se tražila jamstva nije ga bilo ni čuti, a sad udri po Vladi. Zašto onda nije istupio i podržao projekt?
Svak ima pravo na mišljenje, ali mislim da bi bilo više koristi da je na vrijeme govorio.
Zamislite kakav bi napad bio da je Vlada osigurala jamstva.
Nema te kupnje na IGH-u koja može prihvatiti svu prodaju gdje se vide velike količine na prodaji dok bid tone i tone.
Ovo danas nije normalno.
Neznam uopće zašto padaju dionice voliko? [undecid]
šta je ovo???????
Jel firma u bankrotu?
Kakva rasprodaja. Meni ovo izgleda kao margin call.
Lako je ovako prodavati kad je tuđa imovina u pitanju.
JBG, pobiglo za desetak kuna…
Sad ću morat po asku.
Sad po bidu da opet neutekne.
Ovo konstatntno poklapanje velikim nalozima govori samo jedno. Veliki prodavatelj je u igri i izlazi van. Očekujem blokadu i nakon otvorenja daljnji pad pred zatvaranje.
hm 2300….izglega da su dečki iz AZ fonda došli sa ručka…
A baš sam htio baciti kladu na kolko ćemo završiti dan i mislio sam sve staviti na 2300,al izgleda da bu do kraja dana i blokada…
Ovo konstatntno poklapanje velikim nalozima govori samo jedno. Veliki prodavatelj je u igri i izlazi van. Očekujem blokadu i nakon otvorenja daljnji pad pred zatvaranje.
al malo mi je smiješno da nitko jućer nije htio prodati po 2530,a sad odjednom se tuću tko će ispod 2400.
Molim objašnjenje tko bi nešto mogao znat???
Kakva rasprodaja. Meni ovo izgleda kao margin call.
Lako je ovako prodavati kad je tuđa imovina u pitanju.
Ovako nešto u životu nisam vidio.Da jućer nitko nije htio po 2500,a danas ko ludi po 23xx.
Nešto jako smrdi.Ako se slučajno danas vrati na -2% znaći samo jedno.Navlače male na prodaju da dokupe i sami sebi prodaju/kupuju nebili se uhvatili što više dionica jer drugog rješenja ja nemam [cry]