opet ušo
sutra bi moglo i tebi [rolleyes]
[/quote]
nema kolege, tu smo di jesmo [thumbsup]
Vjerujete mi od kad sam se nakrcao nekako mirnije gledam gledalicu.
Ako padne postajemo investitori na duže staze,a ako raste onda ovi koji nisu ušli svaki dan će ih hvatati panika da nebi zakasnili,a u drugu ruku nikad nisu sigurni kad će trend na dole. [lol]
Vidio sam neke obrazložene postove koji mi daju za pavo razmišljati da će IGH ispod 2000 kuna. Vidio sam tvrdnje da će na 3000 kuna.
Može li netko napisati bar 3 razloga zašto bi ova dionica trebala otići na 3000 kuna u recimo 2 mjeseca? Onako fer, i iskreno.
Hm, do 3000 kuna u 2 mjeseca? Vrlo teško, kratak je period, no moguće, ali tek kao odbijanac. Do 2000 kuna, vrlo teško.
Iako smatram da će prije dionica do 3000 kuna nego do 2000 kuna, jednako je moguće da 3000 kuna nećemo dugo dugo vidjeti.
No isto tako mislim da će prijesvega kratkoročno dionica pasti još za oko 5-6 posto od današnje zaključne cijene prije nego krene rasti. Ovdje vlada jaka rasprodaja, ne znam zbog čega neki špekulanti misle da su dobro prošli što su kupovali po 2500-2600 kuna i još drže dionice.
Napomena: nemam igh niti ga planiram imat.
Vidio sam neke obrazložene postove koji mi daju za pavo razmišljati da će IGH ispod 2000 kuna. Vidio sam tvrdnje da će na 3000 kuna.
Može li netko napisati bar 3 razloga zašto bi ova dionica trebala otići na 3000 kuna u recimo 2 mjeseca? Onako fer, i iskreno.
Hm, do 3000 kuna u 2 mjeseca? Vrlo teško, kratak je period, no moguće, ali tek kao odbijanac. Do 2000 kuna, vrlo teško.
Iako smatram da će prije dionica do 3000 kuna nego do 2000 kuna, jednako je moguće da 3000 kuna nećemo dugo dugo vidjeti.
No isto tako mislim da će prijesvega kratkoročno dionica pasti još za oko 5-6 posto od današnje zaključne cijene prije nego krene rasti. Ovdje vlada jaka rasprodaja, ne znam zbog čega neki špekulanti misle da su dobro prošli što su kupovali po 2500-2600 kuna i još drže dionice.
Napomena: nemam igh niti ga planiram imat.
[/quote]
Ja svakako neplaniram prodati ispod 3000,a kad dođe ta cijena i ako se sve u državi stabilizira onda neću ispod 4000.
Isti mi vrag dali dionica bila 2500 ili 2300 kad nemislim izaći prije vremena.
Istina, bolje uć na 2300 nego ne 2500 al tko će znati gdje je dno [rolleyes]
[/quote]
zvonac, nisam ga stavio do kraja.
Imam još za uć.
Moja prognoza za IGH je slična onoj od Pere Madjara, samo ja ne vidim pad 5-6% kao on, već malo ipak veći, nekih 13-17% dolje.
Moja prognoza za IGH je slična onoj od Pere Madjara, samo ja ne vidim pad 5-6% kao on, već malo ipak veći, nekih 13-17% dolje.
Dobre ti te crvene crte.Trebao si ih još supstiti dolje ispod 2000 kn. [lol]
Sve će netko prodat tebi na 2100 [lol]
Treba bit objektivan, juniore pretjeruješ, IGH ipak nećemo gledat na 2100 kn. Jak si tehničar ali mislim da ispod 2200 neće ići, i to bi bilo dno dna prije vraćanja na 25xx.
Ipak zelim svim igh-aovcima puno srece.,javim vam se ako se kojeg dana opet ukrcam natrag.,dobra ste ekipa..
Ipak zelim svim igh-aovcima puno srece.,javim vam se ako se kojeg dana opet ukrcam natrag.,dobra ste ekipa..
najbolja smo ekipa svi su nam zavidni sa drugi tema.
Šteta sto je kolega pobjeda pobjegao sa ove teme.
On je bio najbolji druker..,.THE BEST
također, svim dioničarima igh želim puno sreće a ovoj bandi lažljivaca iz sveg srca želim da završe u zatvoru jer to su i zaslužili……