IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…i još nešto.
Sad drže crobi na ovom nivou sa HT,a ostalo pada pomalo.
kad se budu iskrcavali iz HT tj. prije podjele dividende mislim negdje oko 10.04,pa čak i prije onda će ostale dionice rast ,a HT ide dole tako da održe crobi na 2400 bodova ili više.

To je moje laičko mišljenje…lp

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Vidio sam neke obrazložene postove koji mi daju za pavo razmišljati da će IGH ispod 2000 kuna. Vidio sam tvrdnje da će na 3000 kuna.

Može li netko napisati bar 3 razloga zašto bi ova dionica trebala otići na 3000 kuna u recimo 2 mjeseca? Onako fer, i iskreno.

ova dionica raste samo na temelju laži i obmana, a ove godine biti če sretni ako im netko povjeri posao mjenjanja i projektiranja krovišta na kuči…….
obični lažljivci koji samo smetaju u crobexu i koji će biti sve veči uteg rastu crobexa……

Vidio sam neke obrazložene postove koji mi daju za pavo razmišljati da će IGH ispod 2000 kuna. Vidio sam tvrdnje da će na 3000 kuna.

Može li netko napisati bar 3 razloga zašto bi ova dionica trebala otići na 3000 kuna u recimo 2 mjeseca? Onako fer, i iskreno.

Zato što dolazi izvješće, proljeće i čeka se UP trend cijelog crobia….dali je dovoljan razlog?
Mislim da će za 10-ak dana dionice biti skuplje za 10% prije UP trenda [thumbsup]

eto, to je moje mišljenje
[/quote]

da baš,dolazi prolječe a oni mogu odmah lagano na kolektivni do kraja godine jer su popušili sve poslove stolječa i uskoro budu najači lokalni projektant……

ja više nemam što pratiti.
Upucao sam svu municiju i sad mi je samo čekat [pray] (mislim i na ostale dionice)

ova dionica raste samo na temelju laži i obmana, a ove godine biti če sretni ako im netko povjeri posao mjenjanja i projektiranja krovišta na kuči…….
obični lažljivci koji samo smetaju u crobexu i koji će biti sve veči uteg rastu crobexa……
[/quote]

Da dionica ode na 3000 trebaju nam tri dobre laži ili tri dobre istine.

vidim da je na igh akumulacija [lol]

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

ode IGH u 3pm, mislim mp3.

Onako fer, i iskreno.

NHF, ali zar ti stvarno, ali STVARNO misliš da itko ovdje na forumu piše iskreno, objektivno i racionalno, onako altruistički dijeleći informacije nepoznatim ljudima? Pa ovdje je čovjek čovjeku – vuk! Tvoj gubitak je meni zarada, i obrnuto…
[/quote]
Nije bas tako crno bijelo.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

jednostavo rečeno…
Danas su veliki presudili da padne "cijela" burza namjerno izazvano [cry]
Pogledajte malo ATPL,ULPL,JDPL itd…bez razloga roknuli i po 3%…zašto?

Cijeli dan nitko nije htjeo prodati po 2530 da bi nakraju zadnjih 10 min srušili .1.80% [lol] , a
što naša HANFA veli na ovo???

a jesi gad, ja držim ruku na ustima da mi ne izleti [lol]

a jesi gad, ja držim ruku na ustima da mi ne izleti [lol]
[/quote]
nisam gad nego budala [cool], ali nije mi bila namjera rugati se kupcima, nego drukerima

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

opet ušo

New Report

Close