IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

po ovom novom valu rasprodaje izgleda da je procurila vijest sa sjednice

Meni iskreno nije jasno zašto ste kupovali iznad 3.000.
Sad mi je logično da se kupuje.

Meni nije jasno kako tebi nije jasno.
Da im je kojim slučajem savjet prihvatio garancije, jučer bi IGH otvorio u pozitvnoj, a ne negativnoj blokadi.
Čista kladionica.

NATO je ponudio hrvatskim građevinarima poslove u Afganistanu koje odmah plaća , kaže Đurđa Adlešić.

kupci se istrošili a prodavača ko u priči

Samo dolaze i dolaze u valovima.
[/quote]

…..izgleda odbrojavanje počelo……..

http://www.corporateinformation.com/Company-Snapshot.aspx?cusip=C376BE310

http://www.shikun-ovdim.co.il/aboutUs.asp

lijepe fotke i lijepo naselje a i klima je dole neloša barem nema ove bluzge i sniga do kolina

Postanite Eu-robovi

Nešto se puno spominje na ovo forumu sumnja da drugi konzorcij također neć moći dobiti garancije i sl. Prema mojem iskustvu, kad su godi židovi nešto rekli, to su i napravili, tako da mi je teško vjerovati da ne bi mogli ovo isfurati.

Najgore će biti ako ne bude nikakve vijesti do zatvaranja burze, pa negativna vijest dođe navečer….koji bi to pokolj sutra bio

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

a ako dodje pozitivna!!!???

NATO je ponudio hrvatskim građevinarima poslove u Afganistanu koje odmah plaća , kaže Đurđa Adlešić.

Je plaćaju talibani u olovu [lol]

who dares, wins

Optimist do kraja.,CG previse komplicira stvari.,to se vec odavno zna ko ce dobiti posao.,ko fol neke provjere??zivio igh..

Čini mi se da će im rok biti opet fleksibiliziran, dok ne potpišu ugovore s financijskim institucijama.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Najgore će biti ako ne bude nikakve vijesti do zatvaranja burze, pa negativna vijest dođe navečer….koji bi to pokolj sutra bio

A koja bi to negativna vijest mogla biti?
Mislim da smo ih sve probavili, neke i više puta.

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

New Report

Close