@triba1
Proćitao sam na brzinu vaš kometar na moj post.
Ušao sam sa razlogom u IGH i još danas sa 20 kom .
Neinteresira me Vaše mišljenje što mislite o meni.Svatko brani svoje dionice iako što mi tu pišemo ništa neznaći za rast pojedine dionice.
Kad sam malo bolje sagledao sliku IGH i ostalih građevinaca razmislijo sam neke stvari i odlućio ući još 20 kom jutros.
Dok sam pisao stigla je ovo i izgleda da sam dobro napravio
http://www.seebiz.eu/hr/burze/maric-raskid-ugovora-za-bar-boljare-uracunat-u-cijenu-dionica-igh-i-tehnike,69900.html
pozz i bez uvreda
evidentno je da su kolege od gospona Marica nakrcale IGH pa se hvataju za slamku…
[/quote]
Prijatelju ….pratim te skroz ….tvoje analize ….prepucavanja sa kolegama …..i vjerujem u TA ……. ali ovdje se sada igraju VIŠE IGRE ……evo …..još sat i idemo gore ili dole ….još
Ti trejdaš i boli te za dionicu ovu ili onu …..svaka ti je dobra ili loša ovisi o trenutku ……
Stojiš tu na okidaču …ak dođe dobra vijest uletavaš …. isto tak izletavaš …..
Neko je napisao …..zaboravljamo da je ova firma …naša građevinska fakultetska inteligencija …projektiranje ….
inženjeri …..nije to samo JURE ILI MATUVILKA ….
To vrijedi više od slamke …… BUDUĆNOST …..
[/quote]
cilj mog pisanja je upozoriti male ulagace da se ne igraju s vatrom i ne hvataju se za slamku.
svi znamo kako ce zavrsiti ovaj cirkus ako se dogodi ono ocekivano.
i imate pravo, bas me briga za bilo koju dionicu.
na kraju krajeva – pa zasto bi me to i zanimalo?
pa svima je jasno da je ova trakavica gotova ,samo mi nije jasno zašto se sad kupuje IGH kad je sve propalo
pa svima je jasno da je ova trakavica gotova ,samo mi nije jasno zašto se sad kupuje IGH kad je sve propalo
Meni iskreno nije jasno zašto ste kupovali iznad 3.000.
Sad mi je logično da se kupuje.
Antun Kovačev: Da nam se konzorcij obratio na vrijeme, pomogli bi s jamstvima
Neki dan sam pisao da sam mislio da su kamikaze otišle sa 2. svjetskim ratom,al izleda da ima još živih…
Spominju se još i dvije varijante u rukavu ?
kupci se istrošili a prodavača ko u priči
Samo dolaze i dolaze u valovima.
Baš je napeta situacija: za pola sata ćemo ovo što smo kupovali ili prodati s lijepim plusom ili ćemo sve sasuti po kupnji pa tko živ tko mrtav [lol]