majke mi, vi ko da ste drogirani……………aj mi odajte tajnu zakaj niste navalili
na firmu koja je počela gradit novu tvornicu za svoj proizvod na novom ogromnom
tržištu za taj isti proizvod………onak zanima me u čemu je tajna ovog igh……
nemrem to nikak odgonetnut…….
Što je pjesnik htio reći ?
Usput po prvi put se sve slažem sa Neimarom , 100% sam u kešu i jedva čekam sutrašnje varijacije.
Jedino me brine to što HRT nebi objavio nešto ni neslužbeno da nije iz CG vladinih izvora , i zbog toga se bojim nekakvog histeričnog rasta u prvim sekundama trgovanja , nešto kao danas , samo u suprotnom smjeru. U tom slučaju ću se vadit preko sporog Viadukta.
Gospodo nije gotovo!
Iz pouzdanih izvora ovo tvrdim, iako to ne znači da će posao biti dobijen.
Još se igra!!!
Bez uvrede, pogledaj moj prijašnji post, jer on ti govori da je danas lakše napisati ludost i ostati živ, nego povući kazano i ispričati se.
Srdačan pozdrav
Matrixe, ne shvaćam zašto nastojiš spriječiti kolegu snupy-a da prenosi aktualne vijesti vezane uz IGH. Zar bi trebalo pisati samo hvalospjeve o Radiću i njegovom IGH-u?
Ti si prije koju godinu obasipao linkovima i vijestima teme ingre i atgr, ponavljao iste članke više puta…sve je dokumentirano.
Bilo ti je u interesu propagirati vlastite dionice.
Ako sam dobro shvatio, po tebi bi trebalo izostaviti bilo kakve negativne komentare i pisanje ljudi u cashu, i svi bi trebali drukati po forumu kako će dionice rasti.
Svatko piše kako mu odgovara ovisno o trenutnoj poziciji cash/dionice, ti si očito u dionicama IGH-a pa ti je teško. Tako je to, kad se jednom smrkne, drugom svane.
Gospodo nije gotovo!
Još se igra!!!
hahahhaa, za riknut od smjeha
naravno da nije gotovo jer još treba vlada crne gore sutra službeno objaviti da je posao propao, onda je DEFINITVNO gotovo…smiješno kako se svi lovite za tu slamku da još vlada nije potvrdila odluku savjeta (kojem predsjeda isti taj Milo Đukanović koji sutra treba potvrditi odluku u ulozi premijera tj. Milo predlaže Milu)
ma dajte nemojte više, muka mi je čitati ta baljezganja [bye]
Ima li još spremnih ulagati sutra na neslužbene informacije ?
[wink]
Bez uvrede, pogledaj moj prijašnji post, jer on ti govori da je danas lakše napisati ludost i ostati živ, nego povući kazano i ispričati se.
Srdačan pozdrav
Matrixe, ne shvaćam zašto nastojiš spriječiti kolegu snupy-a da prenosi aktualne vijesti vezane uz IGH. Zar bi trebalo pisati samo hvalospjeve o Radiću i njegovom IGH-u?
Ti si prije koju godinu obasipao linkovima i vijestima teme ingre i atgr, ponavljao iste članke više puta…sve je dokumentirano.
Bilo ti je u interesu propagirati vlastite dionice.
Ako sam dobro shvatio, po tebi bi trebalo izostaviti bilo kakve negativne komentare i pisanje ljudi u cashu, i svi bi trebali drukati po forumu kako će dionice rasti.
Svatko piše kako mu odgovara ovisno o trenutnoj poziciji cash/dionice, ti si očito u dionicama IGH-a pa ti je teško. Tako je to, kad se jednom smrkne, drugom svane.
[/quote]
Ne nastojim spriječiti nikoga od forumaša da prenosi vlastite stavove o vlastitome viđenju, naprotiv, nema problema, što se toga tiče, ali akda se piše, onda neka se digne na neku razinu pisanja dostojnu za kvalitetno argumentiranje i stav punoljetnog građanina RH.
Što se tiče moga pisanja na ovoj temi i podtemi Atlantic grupa, mogu kazati kako sam nastojao uvijek uz stav, navesti i izvor inf, odnosno podataka.
Da se krivo ne razumijemo, još uvijek vjerujem kako nisam pogrijesio investirajući u dotične dionice, pogotovo ATGR, čiji je potencijal trenutno bolje rangiran od IGH-ovog, no vrijeme i tržište će pokazati svoje.
Da, iamtelj sam dionica obaju dioničkih društva, a da isključivo pišem samo na temama čije dionice posjedujem klasična je nesitina.
Kako god bilo sretno svima s budućim ulaganje i ne jurite kao krdo u buduća ulaganja nakon primitka dividende HT-a.
Srdačan pozdrav
Gospodo nije gotovo!
Još se igra!!!
I moj izvor kaže da nije gotovo ko zna mozda nam je izvor isti!
hmm…muči me ovaj tzv.američki fond,pa još i rizični…!?sve mi to miriše na triler [bye]
I mene muči, no ova se dionica ipak najbolje kupuje na kraju dana [cool]
Nešto me muči cijeli dan [undecid]
Da je normalni pad dionice bilo bi 1.5 milja kuna,a možda i manje i normalno palo bi koliko i danas 19%.
Danas 5 milja kuna prometa
Tko je kupovao toliko ako se zna da ide prema 2000 kn?
Znamo da mali nisu iako i s nisam smio dokupit , a vjerujem tako i ostali.
Doboga sumljiva situacija, a još i HTV [shocked]