ne pričajte gluposti, premijer Đukanović predsjednik je savjeta koji je predložio vladi raskid ugovora, a u savjetu je i ministar Lompar koji je takođe član vlade. savjet je odluke donio jednoglasno i više nema šanse da se promijene jer garancije nisu dostavljene, gotova priča . ne lažite više ljude, previše su već izgubili [angry]
Na Hrt-u u završnoj riječi kažu kako neslužbeno doznaju moguć preokret……….. [lol] [lol] [lol]
Ovo je kao na ringišpilu……
Zadnje rijeci priloga su bile "nesluzbeno saznajemo da mozda nije sve izgubljeno". Wtf? Pa do kuda sve sezu ove muljaze? Ili je ovo samo lazna nada utopljenicima?
[/quote]
Da je sve izgubljeno, Radić je znao već u prošli četvrtak. Da bi koliko -toliko "ublažio" fijasko i vlastitu sramotu, otputovao je na Kosovo sklopiti neki posao (čitaj, prodati maglu)
Nemam IGH, ali bio bih sretan kad bi bilo "magičnog" preokreta, jer imam dlkv, koji pada ni kriv ni dužan, zahvaljujući ovom tuljanu Radiću.
Zadnje rijeci priloga su bile "nesluzbeno saznajemo da mozda nije sve izgubljeno". Wtf? Pa do kuda sve sezu ove muljaze? Ili je ovo samo lazna nada utopljenicima?
[/quote]
Da je sve izgubljeno, Radić je znao već u prošli četvrtak. Da bi koliko -toliko "ublažio" fijasko i vlastitu sramotu, otputovao je na Kosovo sklopiti neki posao (čitaj, prodati maglu)
Nemam IGH, ali bio bih sretan kad bi bilo "magičnog" preokreta, jer imam dlkv, koji pada ni kriv ni dužan, zahvaljujući ovom tuljanu Radiću.
[/quote]
Đetićima je DIA presjekla financijski kanal u Urugvaju pa dok se malo ne pregrupiraju. O Šokovima se u zadnje vrijeme ništa ne piše pa im valjda dobro ide. [lol]
Konzorcij se još nije predao, igra se igra do kraja i još se razmatraju opcije i Vlada čini sve da pomogne..uskoro će biti više informacija. Nada još postoji to je definitivno..
GUBITNIK GODINE
Radić kao Sanader: Puno PR-a, nigdje rezultata
Ako je Ivo Sanader neprikosnoveni gubitnik godine u političkom smislu, prvi čovjek IGH Jure Radić najveći je gubitnik u gospodarskom životu Hrvatske.
Ako se sutra Vlada predomisli, onda je sve to već odavno dogovoreno. To bi značilo da je odigran cili cirkus kako bi se sve te strane iz dogovora stigle nakupovati kroz 3-4 uzastopna vala tempirana na izjavama i informacijama iz najvišeg kruga odlučivanja.
U svakom slučaju netko je i danas kupovao građevinare za cca 6 milijuna
ŽBPV [lol]
koliko generala poslje bitke ovdje [rolleyes]
kao u domovinskom ratu!
….sada ste svi vi pametni od a-ž na ovom forumu.ali ekipo ovaj tjedan traje jos 2 dana.u pon 08.03 krece novi tjeden svi mi cemo se fokusirati na nove projekte nova posla.a cg cemo brzo zaboraviti kao sanadera.
ja sam u opreznom dokupu i sigurno nisam jedini na ovom forumu a iz dana u dan bit ce ih sve više.
dečki najte se sikiriki.sutra čemo sve znati oko 14.00.(ako ne procuri prije neki "neslužbeni" info.)
valjda će biti kraj ovoj "sapunici" kakav god ishod bio,jer kao što vidimo neki ne da se love za slamku,nego i za zrak.s obzirom koliki su nam gubici nije ni čudno.
znam da neki neče moći i ovu drugu noć zaspati,ali dok traje nada moramo se nadati.
Sjednica Vlade Crne Gore biće održana u četvrtak, 04. marta 2010. godine u 11,00 sati. Nakon sjednice, u uobičajenom terminu (14,00 sati), očekuju se izjave ministara, a biće objavljeno i saopštenje za javnost.
Na Hrt-u u završnoj riječi kažu kako neslužbeno doznaju moguć preokret……….. [lol] [lol] [lol]
Ovo je kao na ringišpilu……
NESLUŽBENO a joj ta prokleta rijec!