http://www.mnnews.net/index.php3?akcija=fax
Vijest od 12.35
IGH i Tehnika neobaviješteni o raskidu ugovora !
Hm, počelo se tući i po HR Vladi. HDZ se posvadio s Josipovićem, s Rohatinskim,a zbog nesposobnosti premijerke propao je posao u crnoj gori
Seljaci su na već ulicama, radnici prijete generalnim štrajkom i blokadama cesta, stečajevi su na sve strane, proizvodnja pada
Je li moguć pad vlade? [embarass]
[/quote]
ZA 8 GODINA
Jedva čekam da Jure Radić ponovno objavio da je dobio taj i taj posao i da je pobjedio na tom i tom natječaju. Dovbro ću se nasmijati.
http://www.mnnews.net/index.php3?akcija=fax
Vijest od 12.35
IGH i Tehnika neobaviješteni o raskidu ugovora !
da.možeš misliti-znali su oni to i prije nego su predali nepotpune papire-i nepotpune garancije,pisma namijer, pisma želja ili neznam što- zato ih tržište i dioničari nagrađuju sa padom od 13%- a idućih dana još više- ovo bi nazvao lavinom koja se pokrenula- a znamo kada lavina stane-na dnu -e pa stoga oprez- biti će ovdje i povoljnije kupnje od današnjih cijena-a nastavak slijedi sutra, i idućih mijesec dana do obijave rezultata na kraju mijeseca..
počeo je opet pad IGH prema 2600 kn…ako se neko veći iskrca ode IGH na 2400-2500 [bye]
PDV povečan u Grčkoj na 21 %.
Ako je imalo logike, sad će narasti cijena ponude grčko-izraelskog lobija.
Ako bude tako, možda će se ipak preispitati dosadašnje odluke.
Ha-ha
Ako je imalo logike, sad će narasti cijena ponude grčko-izraelskog lobija.
Ako bude tako, možda će se ipak preispitati dosadašnje odluke.
Ha-ha
[/quote]
Neznam više što da mislim.
Sad sam popio jedan lekadol i pratim ovaj krah što nije trebao da bude.
Dobro mi je rekao jedan kolega "pljuvat ćete vi opet po vladi i Jadranki kosor"
Kad ovo nisu uspjeli spasiti nek ide sve u MP3.
Crnogorskoj vladi nije prihvatljiva aktualna ponuda Aktora
Crna Gora je izgubila dragocjenu godinu dana u ostvarenju svog najvažnijeg projekta u novijoj povijesti, opća je ocjena u analizama podgoričkih medija, dan nakon odluke vijeća za izgradnju autocesta koje je preporučilo vladi raskid koncesijskog ugovora s hrvatskim konzorcijem sa splitskim Konstruktorom na čelu, koji ju je trebao graditi.