IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo Jure trpa li ga trpa 🙂

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Jel zna netko što se dogada??? Opet se pocelo lupat po asku kao i jucer…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

decki, mislim da je vlakic krenuo, bojim se da ce kasnije biti tobagan

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

Ako je Juri imalo pameti ostalo, vise nikad nece suradivati sa Zdericem. A ja jos cekam odluku vlade Crne Gore pa cu vidjet sta se sve tu pravno da poduzet. A i strasno me zanima sta ce HANFA poduzet, ako ce ista!?

Pravno poduzeti? Može se samo jedno, temljem članka 442 u vezi s člankom 495 Zakona o tržištu kapitala, tražiti naknadu štete od IGH i uprave.
[/quote]

nisam prodao s gubitkom ali me zanima ako to netko i napravi da li i onda može tražiti naknadu štete za razliku između kupovne i prodajne cijene koja je prouzročana lažnim izvještavanjem…..ili kako več sve to funkcionira?….
ima li netko na forumu tko je več podigao tužbu ili to tek planira učiniti?….

Ovo je nevjerojatno da se IGH kupuje po 2700, koja lakrdija, izgleda da se zbilja neki veliki igrači moraju iskrcati prije nego krene pravi pad.
No dobro, možda sam i ja previše očekivao u jednom danu, ali žalosno je da se IGH mogao kupiti za nekih 2500 sa poslom u šaci, a sad kad su ga izgubili se može prodavati po 2700.
Još će tu biti puno navlačenja ovaca, samo treba imati strpljenja. [bye]

Ako je Juri imalo pameti ostalo, vise nikad nece suradivati sa Zdericem. A ja jos cekam odluku vlade Crne Gore pa cu vidjet sta se sve tu pravno da poduzet. A i strasno me zanima sta ce HANFA poduzet, ako ce ista!?

Pravno poduzeti? Može se samo jedno, temljem članka 442 u vezi s člankom 495 Zakona o tržištu kapitala, tražiti naknadu štete od IGH i uprave.
[/quote]

nisam prodao s gubitkom ali me zanima ako to netko i napravi da li i onda može tražiti naknadu štete za razliku između kupovne i prodajne cijene koja je prouzročana lažnim izvještavanjem…..ili kako več sve to funkcionira?….
[/quote]

Ja mislim da može. Ja nemam IGH pa osobno nemogu, ali sam takve profesije da mogu za druge. Bio bi to jedan lijepi presedan jer u praksi se to još nije događalo, s obzirom da po ZTD-u odgovornost članova uprave je uvijek išla prema društvu a ne prema dioničarima društva. Tek novim zakonom o tržištu kapitala je reguliran obveza istinitog izvješćivanja i direktna odgovornost za štetu. Trebalo bi se dokazati da je dionica kupovana na temelju neistinitih informacija.

ljudi nije još ništa izgubljeno, kažu bar ne službeno, ha, ha, ha

IGH-Tehnika: Još nas nitko nije obavijestio da smo izgubili posao

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/igh-tehnika-jos-nas-nitko-nije-obavijestio-da-smo-izgubili-posao,69810.html

[/quote]

[/quote]
kojim lažnim izvještavanjem???
pa nisu oni ništa slagali, budimo realni…imaju jamstva, koja nisu po volji crnogorcima
jedina slamka spasa onima koji su na paniku izašli sa gubitkom je nakrcati se HT-a i čekati dividendu jer trenutno na zse nema ništa sa čime bi mogli pokriti izgubljeno

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/igh-tehnika-jos-nas-nitko-nije-obavijestio-da-smo-izgubili-posao,69810.html

Ova vijest je dobro iskorištena od fondovske industrije za držanje cijene visoko i za spriječavanje daljenjeg pada, bar za sad.
Nažalost uvijek se nađe ljudi koji na sve nasjedaju, čak su i neki forumaši objavili da sada kupuju, neki su kupovali i po 2900!
Po meni je danas odlična prilika za prodaju onih koji žele van, nije moglo biti bolje od ovoga.
Po ovim cijenama koje se vrte je bilo IGH na vagone prije par tjedana kad je Radić govorio na otvorenom da su dostavili jamstva, onda zbilja moraš imati ovčji mozak da kupuješ sada po toj cijeni (NHF).
Možda počnu portali interpretirati gubitak posla kao pozitivan kako se na forumu već nagađalo, naravno uz mali "poticaj" financijske industrije.
Možemo odmah krenuti na 4000, ionako je cijeli ovaj rast jučer i zadnjih tjedana bio apsurdan, pa zašto se ne bi nastavio [lol]

[/quote]

[/quote]

Ja mislim da može. Ja nemam IGH pa osobno nemogu, ali sam takve profesije da mogu za druge. Bio bi to jedan lijepi presedan jer u praksi se to još nije događalo, s obzirom da po ZTD-u odgovornost članova uprave je uvijek išla prema društvu a ne prema dioničarima društva. Tek novim zakonom o tržištu kapitala je reguliran obveza istinitog izvješćivanja i direktna odgovornost za štetu. Trebalo bi se dokazati da je dionica kupovana na temelju neistinitih informacija.
[/quote]
Kolega možete li Vi to malo temeljito prispitati ?

Ova vijest je dobro iskorištena od fondovske industrije za držanje cijene visoko i za spriječavanje daljenjeg pada, bar za sad.
Nažalost uvijek se nađe ljudi koji na sve nasjedaju, čak su i neki forumaši objavili da sada kupuju, neki su kupovali i po 2900!
Po meni je danas odlična prilika za prodaju onih koji žele van, nije moglo biti bolje od ovoga.
Po ovim cijenama koje se vrte je bilo IGH na vagone prije par tjedana kad je Radić govorio na otvorenom da su dostavili jamstva, onda zbilja moraš imati ovčji mozak da kupuješ sada po toj cijeni (NHF).
Možda počnu portali interpretirati gubitak posla kao pozitivan kako se na forumu već nagađalo, naravno uz mali "poticaj" financijske industrije.
Možemo odmah krenuti na 4000, ionako je cijeli ovaj rast jučer i zadnjih tjedana bio apsurdan, pa zašto se ne bi nastavio [lol]
[/quote]
po tebi, budeš vratio ekipi pare ak sutra objave da su dobili posao?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Premijeri Hrvatske i Crne Gore Jadranka Kosor i Milo Đukanović izjavili su u ponedjeljak u Podgorici da očekuju da će posao stoljeća, izgradnja autoceste od juga do sjevera Crne Gore, biti uspješno doveden do kraja i da će hrvatski konzorcij osigurati valjana jamstva potrebna za njegovo pokretanje.

To je jedan text kojeg smo svi čitali.
A s obzirom da taj isti Đukanović sutra donosi odluku, smatram da bi bio idiot da sada prodam po 2600. On je šef on je glavni, a dok on ne kaže game over ja sam optimista.
Činjenica ranjeni optimista ali mi se hebe.

Samo da pridodam….

KAKO TE NIJE SRAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOLIKI SU IZGUBILI VELIKE NOVCE ZBOG TEBE.
[/quote]

tko je izgubio novce zbog njega, tebe, mene ili zbog bilo koga drugoga je i zaslužio da propadne.

ako ti ja velim da je neko zemljište, kuća ili auto super hoćeš ga kupit bez da sam pogledaš i provjeriš?
[/quote]

1. koga sam ja terao da kupi Igh
2. niko nije ništa izgubio ako nije prodao
3. neki su se ukakali pa prodali po 2600, a dan bi mogao završiti i do 2800
4. posao nije izgubljen dok to nije službeno
5. rekao sam da ću se ispričati ako posla neće biti, a da li češ se ti ispričati ako će posla biti

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close