IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ode mojih 12% zarade u PM.

Sranje [cry]

Sutra će biti katastrofa al vjerujem u jednu stvar.

Veliki su ušli ovih dana i nisu uspjeli izaći,pa vjerujem da ce mo prvih 15-ak min pasti -8%,a on će je braniti i vratiti negdje na 3,100,pa tako da razmišljam da i neizalazim iako sam ušao sa manjom kolićinom cca 40 kom

lp

P.S. Boli me k… šta bude bit će…. [thumbsup]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Jao Mileeee,…..

Sve je stvar psihe.....

Ha što reći… činjenica je da svi koji su kupovali na temelju neke nade srljali su kolektivno u potencijalni gubitak temeljem čiste pohlepe i zaluđenosti nekim koilektivnim ludilom bez ikakvog opravdanja.

Moglo je biti drugačije ali, nije, i sutra se bojim da ćemo doi an ono moje, bio je bolji vrabac u rci nego ptica na grani.

Vjerovati Žderiću,koji izdaje zadužnice bez pokrića i to u Kataru… prestrašno….

….lažu sve………….

ovo je super ako bude sve O.K. jer ce se odraziti na cjelokupan CROBEX.Građevinari ce povuci sve za sobom u ovom slucaju POZITIVNO ako ishod bude isti.

ishod nije POZITIVAN vec NEGATIVAN.

p.s.Novinarima su me naucili da nikada ne vjerujem njihovim natpisima vec da ulazem samo kad je SLUZBENO POTVRĐNO.

nevjerojatno koja je ovo bila igra proteklih tjedana. strasno..da mi je netko pricao ne bih mu vjerovao.. :-(((

Drago mi je da je gotovo bez obzira na ishod…sada bar mozemo krenuti naprijed.

….bitno da su se oni najeli jaretine……. [lol]

http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/74106/Default.aspx

Sranje [cry]

Veliki su ušli ovih dana i nisu uspjeli izaći,pa vjerujem da ce mo prvih 15-ak min pasti -8%,a on će je braniti i vratiti negdje na 3,100,pa tako da razmišljam da i neizalazim iako sam ušao sa manjom kolićinom cca 40 kom

lp

što mislite o GFI za 2009?
što vam smrdi, možete li mi pojasniti?
hvala

Lp kolega
Nema šanse da uderim po asku dok nedobiju garanciju, a na spekulanske vijesti udaram kad se ekipa malo ohladi i spuste je na 2.800 kn.
Bit će ovdje uplakani, a moj vam je savjet prodajite dok imate lijepu kupnju.
Ako dodje garancija ulazim na max od 24 h i onda prodajem jer ovdje nema odrzivog rasta.
Istina je da sam bio veliki optimist al sam sad pesimista sto se tiče ovog job-a.
Mislim da će sutra biti malo hladjenja i dobro je rekao kolega Nemar tko će kupovati IGH nakon ovoga.

P.S.Nesto mi smrdi i u vezi izvješća čim voliko kasni , a i moguće je da bude lazirano jer me i to nebi iznenadilo.

رحمك الله يا قائد الوطن نعم فلسطين لن تعرف قائد محنك وصلب مثلك ووفق الله جميع فصائلنا البطلة وارجو

Sranje [cry]

lp

što mislite o GFI za 2009?
što vam smrdi, možete li mi pojasniti?
hvala

Lp kolega
Nema šanse da uderim po asku dok nedobiju garanciju, a na spekulanske vijesti udaram kad se ekipa malo ohladi i spuste je na 2.800 kn.
Bit će ovdje uplakani, a moj vam je savjet prodajite dok imate lijepu kupnju.
Ako dodje garancija ulazim na max od 24 h i onda prodajem jer ovdje nema odrzivog rasta.
Istina je da sam bio veliki optimist al sam sad pesimista sto se tiče ovog job-a.
Mislim da će sutra biti malo hladjenja i dobro je rekao kolega Nemar tko će kupovati IGH nakon ovoga.

P.S.Nesto mi smrdi i u vezi izvješća čim voliko kasni , a i moguće je da bude lazirano jer me i to nebi iznenadilo.

[/quote]
neznam kolega…sve sam dobro prognozirao al sam krivo uletio i nebi ti htijeo ništa savjetovati.

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Sranje [cry]

lp

kolega, sutra -8% pa preksutra -6% pa….daj si ipak lijepo razmisli

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Danas je održana XVIII sjednica Savjeta za izgradnju autoputeva u Crnoj Gori, kojom je predsjedavao predsjednik Savjeta i predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović. Sjednici su prisustvovali potpredsjednik Vlade i potpredsjednik Savjeta Vujica Lazović, te članovi: potpredsjednik Vlade i ministar finansija dr Igor Lukšić, ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar, ministar uređenja prostora i zaštite životne sredine Branimir Gvozdenović, direktor Direkcije za saobraćaj Veselin Grbović, direktor Monteputa Ratko Ivanović i sekretar Angelina Živković.

Na današnjoj sjednici Savjet je prevenstveno razmatrao informaciju o finansijskoj dokumentaciji koju je hrvatski konzorcijum dostavio u produženom dvomjesečnom roku, koji mu je Vlada Crne Gore stavila na raspolaganje, i zaključio da ona nije u skladu sa obavezama koje proizilaze iz Ugovora o koncesiji. Polazeći od toga, Savjet predlaže Vladi da raskine Ugovor sa hrvatskim konzorcijumom i da grčko – izraelski konzorcijum proglasi prvorangiranim, uz rok od 4 sedmice za okončanje pregovora sa njim.

Kada je u pitanju postupak eksproprijacije nepokretnosti za izgradnju autoputa, pored zaključenih sporazuma o naknadama, kojima je rukovodila Direkcija za saobraćaj, i isplaćenih 2.195.087,49 eura vlasnicima nepokretnosti na poddionici autoputa od Rogama do Bioča, koja je obuhvatila katastarske opštine Rogami, Đurkovići, Mrke i Blizine, isplaćeno je i 1.741.704,00 eura na poddionici od Bioča do Uvača, koja je obuhvatila katastarske opštine Bioče, Pelev Brijeg, Klopot, Lijevu Rijeku, Lopate i Trebješnicu. Takođe, Uprava za nekretnine je 18. novembra 2009, izradila elaborat eksproprijacije za poddionicu od Uvača do Mateševa, koja obuhvata katastarske opštine Jabuku i Mateševo. Ukupna površina nepokretnosti na tom potezu, predviđena za eksproprijaciju je 273.684 m2. Nakon donošenja odluke o utvrđivanju javnog interesa i izvršene procjene nepokretnosti u saradnji sa Upravom za nekretnine-područna jedinica Kolašin, Direkcija za saobraćaj će otpočeti postupak eksproprijacije i na tom potezu.

Uporedo sa tim aktivnostima, radi se na dva kolosjeka i po pitanju zaštite životne sredine za prioritetnu dionicu od Smokovca do Mateševa. Obrađivač Elaborata o procjeni uticaja na životnu sredinu za tu dionicu – Građevinski fakultet Univerziteta Crne Gore, trenutno radi na inkorporiranju primjedbi i sugestija Komisije za utvrđivanje obima i sadržaja elaborata i ocjeni elaborata Agencije za žaštitu životne sredine, shodno odredbama Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu. S druge strane, Ministarstvo zaštitne sredine radi na popunjavanju specijalnog upitnika, koji su pripremili eksperti Međunarodne finansijske korporacije (IFC), kako bi na bazi njega mogli uraditi elaborat koji će zadovoljiti zahtjeve međunarodnih finansijskih institucija.

JA SAM DANAS PRODAO POLA KAO ŠTO SAM I NAVEO NA DLKV JER SE TAMO NEŠ KUHA, A SA OSTATKOM ĆU ČEKAT DA VLADA ODLUČI!!!
JER IPAK JE VLADA GLAVNA I IPAK VLADA ODLUČUJE, A DA JE SVE OVO BILO EZVEZE MI JE SMIJEŠNO.
NEĆU VIŠE PISATI NITI POSJEČIVATI TEMU DOK SE NE RIJEŠI SVE, A AKO IGH IZGUBI POSAO ISPRIČAT ĆU SE SVIMA (PREMDA I DALJE NE VJERUJEM U TO)

LP

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ma gdje je sada taj Jure ? Nek ode večeras u otvoreno i nek smiri ljude novim najavama,
u suprotnom sutra će povući mnoge nedužne dionice.

Prodavača danas koliko i kupaca, dakle pola sudionika je danas dobro prošlo u rasprodaji portfelja,
čestitke [cool]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

New Report

Close