maloprije sam pričao sa osobom koja je jako bliska jednom od vlasnika Osijek Koteksa i čini se da oni dobijaju posao,da je navodno IGH popušio,nemojte ovo shvatiti kao 100% potvrđeno niti kao drukanje da cijena padne jer sam i sam mislio kupiti nedavno 20-tak komada po 2800 i ne posjedujem niti jednu njihovu dionicu
Kako bi to radio O. Koteks pa oni nemogu rupe zakrpati po Osjeku koliko su veliki
Zanimljivo nema komentara na ovo
Da je Konstruktor dostavio garanciju i to 9.02.2010 . Potvrdila vlada C.G. i spremna potpiati fin ugovovor
maloprije sam pričao sa osobom koja je jako bliska jednom od vlasnika Osijek Koteksa i čini se da oni dobijaju posao,da je navodno IGH popušio,nemojte ovo shvatiti kao 100% potvrđeno niti kao drukanje da cijena padne jer sam i sam mislio kupiti nedavno 20-tak komada po 2800 i ne posjedujem niti jednu njihovu dionicu
Piše se Osijek, i mogu puno toga zakrpati, ti samo vjeruj Radiću i njegovim virtualnim jobovima….
Kako bi to radio O. Koteks pa oni nemogu rupe zakrpati po Osjeku koliko su veliki
[/quote]
http://www.seebiz.eu/cg/kompanije/infrastruktura/bar-boljare-u-utorak-napokon-dan-odluke%3f,69555.html
Zanimljivo nema komentara na ovo
Da je Konstruktor dostavio garanciju i to 9.02.2010 . Potvrdila vlada C.G. i spremna potpiati fin ugovovor
Po ovome jedino tko tko nema garanciju je vlada CG, a možda je cijela ova priča zato i sastavljena da se vlada CG ne osramoti [shocked]
i na kraju če biti: tresla se brda, rodio se miš……prolongirat če rok i to je to…..ovo valjda nemaju garancije a ovi nemaju para, tak da če svi bit sretni i zadovoljni da se projekt stavi na čekanje…..
sad je i biznis krenuo sa analizom….
i na kraju če biti: tresla se brda, rodio se miš……prolongirat če rok i to je to…..ovo valjda nemaju garancije a ovi nemaju para, tak da če svi bit sretni i zadovoljni da se projekt stavi na čekanje…..
lako je moguce da ce tako biti, a kada prodje kriza da se krene sa gradnjom
sad je i biznis krenuo sa analizom….
ajmo ponovit taj link jos 50x, mozda netko proda po 1500 [lol]
Mislim da bi se uz ovu holivudsku borbu "prsa o prsa" s korupcijom paralelno trebalo pokrenuti češljanje medija, "stručnog i pristranog novinarskog kadra". Ovaj medijski Eldorado bi trebalo definitivno pročešljat jer ukoliko se ama baš nikakva činjenica ne dogodi u 7 dana, a oni svaki dan izbace po par ovakvih članaka onda je i budali jasno da su od nekog plaćeni. (Evo ideje za Uskok !!!).
Ovdje zatišje do sutra, najbolje ugasiti comp i na kavu. [cool]
Baš ništa se ne dešava, niti ko trguje niti ko išta posta. Evo u sat vremena protrgovane dvaput po 1 dionica. Ajmo malo, index, Neimar di ste