IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@filija

Nikako se neće odraziti, mi smo postali obične sluge stranog kapitala. Strane banke vladaju nama, a ne mi njima. Mi smo tu samo da im plaćamo najskuplje kamate na kredite i omogućavamo im rekordne zarade. Kod psola u CG zarade nema jer je naš konzorcij išao s damping cijenama, pa nam je banka jednostavno dala nogu. Nama, i našoj premijerki. Toliko o njenom rejtingu i rejtingu naše države [rolleyes]

Pa normalno da njima uopće nije važno da naš konzorcij dobije posao…
ej…da su talijani u pitanju i uz istu cijenu…odmah bi dobili sve garancije…
Luković je isto jedno mrtvo puhalo stranog kapitala…
[/quote]

Sada je očito da Luković ne podržava Hrvatsku. Definitivno izlazim iz ZABE , pa i E-ZABE.

Nema od ovog ništa.
CG oće nasilu da konzorcij dobiju posao al mi nemožemo naći garancije…ZAŠTO??????

Premala ponuda…da je ponuda veća za 300 milja onda možda nebi bilo problema.

Ovo će do 02.03 padati svaki dan 4-5% i doćemo do 2500 kn

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

ima li tko dobrog odvjetnika?

dan poslje sutra

Navodno je velika razlika između najbolje ponude i drugoplasirane.
E sada što je u interesu Crnogoraca, jer ipak će na kraju to oni platiti.
Istina trebalo bi i izgraditi.
Osobno ne volim poslove stoljeća ( prvi takav posao je bio Yugo u Americi ) i pitanje je gdje je naš konzorcij našao interes kad ga banke nevide. Mora da je sigurnost povrata mala.
Kakve garancije daje država CG konzorciju za investiciju?
Na kraju krajeva tko god dobije "posao stoljeća" mora u banku po garancije pa tu onda naši imaju problem? Hmm?

Razlika je preko milijardu eura…

Ja sam siguran da je isplativost ponude neupitna. Pa nisu naši magarci, a osim toga friško su radili autoput koji na nekim dijelovima ima sličnu konfiguraciju ovome, iako je ovaj zajeban skroz, sami kamen i planine, i siguran sam da će ga bolje napraviti neg Židovi i Grci.

Kako će biti neisplativ, pa di će čitava Srbija na more, malo Mađara, Bugara, Rumunja…

Al u garancije ne vjerujem, zna se čije su banke, i zna se ko je drugi ponuđač… Neam pojma, ipak se nadam najboljem a već sam napisao da bi bilo idiotski da RH ne poduzme sve da se ovaj posao ipak dobije…
[lol]

ozbiljno pitam:pun mi je k…. takvi!
prvo postoje jamstava pa na kraju nepostoje!
hvala bogu imam pismeni trag od 09.02 prema zse da su predana jamstav..izgubio sam para i para.
ovo nece tako lako proci zato molim vas:TKO IMA DOBROG ODVJETNIKA I TKO KRECE U TUZBU?

dan poslje sutra

dobro ljudi jeste vi svjesni da se IGH po tehnickoj analizi jednostavno ne moze zaustaviti prije 2650?

promet milionski, danima se zastrašuje cijena polako pada a netko ipak lupa silne milione u IGH – nije li to malo čudno ?

ima li tko dobrog odvjetnika?

ta ti je dobra.
Ako je ovo sve istina, onda treba Radića staviti na sud i sve minuse nabrati od IGH.
Jer lik je lagao (barem tako izgleda, premda još uvijek nemrem vjerovat).
Ako je sve kako se čini onda je "fijasko stolječa mala riječ"

premda mene više mući to ako danas sp500 zatvori ispod 1090 onda smo u silaznom kanalu i ide sigurno prema targetu od 1020

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

odobreno produženje roka do 02.03.2010. dobar je znak, znači da postoji realna šansa da se jamstva dobiju od Europske banke [thumbsup]

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

dobro ljudi jeste vi svjesni da se IGH po tehnickoj analizi jednostavno ne moze zaustaviti prije 2650?

Molim Vas ,pa tko će više vjerovati u IGH ako uprava plasira netočne vijesti???
Zar se ne bojite poslije svega delistiranja dionice???
Što ako se i službeno objavi da su svi planovi za dobivanje jamstva propali???

promet milionski, danima se zastrašuje cijena polako pada a netko ipak lupa silne milione u IGH – nije li to malo čudno ?

i INGRA je svojevremeno bila na 60 000,00 kn i netko je ulupao u to, na kraju se ispostavilo da su to bile buduce penzije koje su se ocito isle oploditi

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

Nije objavljeno da se budemo brzo vratili na početu poziciju od 2600 , tj poziciju prema dubljem padu , nažalost

New Report

Close