Sve gore navedeno jer već uračunato u cijenu. Razlog je krajnje jednostavan-pa svi to znamo [wink]
[/quote]
samo mi nije bas jasno u koju je to "cijenu" uracunato jer je ta ista cijena samo u petak dobro narasla, a da ne pricam o cijeni od pon do pet [wink]
Slažem se. Posao je uračunat, još od kad je IGH bio na 1400.
Na temelju ovog posla se podigao za 100% i teško će nastaviti prema gore.
Teško kao i HT u kojega je uračunata dividenda.
DOBRO PRIJATELJU koji je tvoj motiv, ono jbt. pa ovdje je rijec samo o novcu, osjecaji nisu dorbodosli, to ako si ti nalozen protiv IGH, ako si izgubio lovu s IGH il ako si dobio otkaz u IGH,… mislim ipak da nemoze biti razlog tome da pises gluposti, spustas se na razinu pisanja nekoga ko nezna ni sta je to crobex, pokopavas vrijednost i pokusavas nanijeti stetu dionicarima,…
Htio ti to ili ne IGH je trenutno zlatna koka koja ima POTENCIJAL da bude JEFTINA i po cijeni od 4500, ima poso stoljeca ispred sebe i ako je na 1300krobeksa vrijedila 1500, onda i bez posla na krobeksu2200 vrijedi barem 2800,….
a tvoja ingra o kojoj hvalospjeve pjevas danas nema niti posla, niti radnika, niti perspektive!
ZAR STVARNO MISLIS DA EKOME MOZES NANIJETI STETU SVOJIM PISANJEM, ODUZIMAS NAM VRIJEME I BRUKAS SVOJ NOVI NICK!
Kako rekoh u cijenu je uračunat posao i zato se IGH podigao sa 1400 kuna.
Posao će pokazati rezultate tek za 10 godina kad cesta bude gotova i kad se počnu voziti auti, a do tada može stvarati samo gubitke konzorciju koji je dao ponudu milijardu eura manju nego što je trebao.
Izgleda da Kosorica ide izviditi kakvo je stanje u CG jer se uskoro bliži kraj provjere jamstava.
Ide zamoliti Crnogorce da pomognu našim građevinarima, da im daju posla.
A šta će, nemaju novca ni jedni ni drugi. [rolleyes]
I kakvi su to hvalospjevi na ingri? Trebaš se malo više educirati.
Sve gore navedeno jer već uračunato u cijenu. Razlog je krajnje jednostavan-pa svi to znamo [wink]
[/quote]
samo mi nije bas jasno u koju je to "cijenu" uracunato jer je ta ista cijena samo u petak dobro narasla, a da ne pricam o cijeni od pon do pet [wink]
[/quote]
Kolega došlo je do pogreške. Uopće nisam citirao vaš post već onaj od forumaša "konzorcija" gdje stavlja link od bankmagazina o slomu građevinara- na to sam mislio da je uračunato!! Moderator mi to nije pustio pa sam ponavljao i valjda greškom citirao vas. Da opet ne bi bilo nesporazuma smatram da je ovo uračunato u cijeno: http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Vijesti/Komentariianalize/tabid/138/View/Details/ItemID/57718/ttl/Slom-gradevinara-u-regiji/Default.aspx
A razlog je što svi to znamo. I ja se trudim bez veze jer je očito da se radi o negativnim postovima s ciljem rušenja dionica građevinskog sektora. No, bilo kako bilo mislim da igh ide gore, uostalom imam ga i ja. Stojte mi dobro, a ovi koji nisu stigli kupiti neka plate skuplje [thumbsup]
nemate potrebe za prepucavanjem-ulazimo u zadnji tijedan-biti će ono što bude-čemu nervoza -vidjeti ćemo i odraz na cijenu -u kojem smijeru ???
Kako rekoh u cijenu je uračunat posao i zato se IGH podigao sa 1400 kuna.
Posao će pokazati rezultate tek za 10 godina kad cesta bude gotova i kad se počnu voziti auti, a do tada može stvarati samo gubitke konzorciju koji je dao ponudu milijardu eura manju nego što je trebao.
Izgleda da Kosorica ide izviditi kakvo je stanje u CG jer se uskoro bliži kraj provjere jamstava.
Ide zamoliti Crnogorce da pomognu našim građevinarima, da im daju posla.
A šta će, nemaju novca ni jedni ni drugi. [rolleyes]
I kakvi su to hvalospjevi na ingri? Trebaš se malo više educirati.
to sa izvidom, i zamolbama, to je iz karata il iz kugle staklene?
Mozda ide banjat noge jer imaju ljekovito more, a mozda se i zaljubila u crnogorca pa ide vidit svekrvu…..
nemate potrebe za prepucavanjem-ulazimo u zadnji tijedan-biti će ono što bude-čemu nervoza -vidjeti ćemo i odraz na cijenu -u kojem smijeru ???
U smijeru od poslova ništa niti vani niti u Hrvatskoj brod tone hrabri kapetan s njim , a mali sitni dioničari pokušavaju svi u jedan mali čamac koji je kupnja i ne može ih sve primiti. Bit će to veliki i tragičan brodolom.
dali će biti što od poslova nebi želio špekulirati previše-jer ako nedođe do realizacije ovog projekta -biti će svakavih događanja- no svima koji su u pozicijama želim povoljan raslet za njihovu investiciju- budući da ćemo se uskoro uvjeriti u konačni rasplet situacije -treba biti strpljiv- mislim da će rezultati poslovanja u velikoj mijeri utijecati u daljnji razvoj situacije i cijene građevinskog sektora pa tako i IGH-a,
po meni je klučan momenat -obijavljivanje FI-2009 -a ovo smatram prolaznom situacijom, mislim na CC
dali će biti što od poslova nebi želio špekulirati previše-jer ako nedođe do realizacije ovog projekta -biti će svakavih događanja- no svima koji su u pozicijama želim povoljan raslet za njihovu investiciju- budući da ćemo se uskoro uvjeriti u konačni rasplet situacije -treba biti strpljiv- mislim da će rezultati poslovanja u velikoj mijeri utijecati u daljnji razvoj situacije i cijene građevinskog sektora pa tako i IGH-a,
po meni je klučan momenat -obijavljivanje FI-2009 -a ovo smatram prolaznom situacijom, mislim na CC
Krivo, ta izvješća odražavaju poslovanje tvrtki u vrijeme najgore krize i svjedoče o prošlim vremenima. Svakog ulagača treba zanimati što donosi budućnost, a to nećeš vidjeti u FI za 2009.
prolaznom situacijom?
čuj kupio sutra po 3200 (ako će itko nuditi) i to je to..to ti je bolje nego da tu pišeš i gledaš kako igh raste…
na 2900 si govorio da nema posla….a mi smo na 3190…
čuj uđi više unutra i to je to…..