IGH, ukoliko si bio upisan u sda na dan 05.07.2007. a nisu te kontaktirali, znači da imaju sve tvoje podatke i dividenda će ti leći na TR.
Mene su kontaktirali pošto nisu imali sve potrebite podatke. A kad će biti dividenda neznam.
Chill:
”
Prljave igrice jutros u pokušajima da se sruši cijena [smiley2]
”
Plakati će oni koji prodaju na ovim razinama
[smiley2]
Stvarno, tko to prodaje?? Pa IGH nije odradio ni 10-15% poslije sjajnog izvješća…..
Al će biti plača i škrgut zubi……….[smiley1]
IGH, ukoliko si bio upisan u sda na dan 05.07.2007. a nisu te kontaktirali, znači da imaju sve tvoje podatke i dividenda će ti leći na TR. Mene su kontaktirali pošto nisu imali sve potrebite podatke. A kad će biti dividenda neznam.
A gdje očitam ovaj “investicijski broj u SDA” koji me traže? Jel to onaj 7-znamenkasti broj što mi je ne izvješću od SDA kad me obavještavaju o transakcijama?
digitron: ” IGH, ukoliko si bio upisan u sda na dan 05.07.2007. a nisu te kontaktirali, znači da imaju sve tvoje podatke i dividenda će ti leći na TR. Mene su kontaktirali pošto nisu imali sve potrebite podatke. A kad će biti dividenda neznam. ” A gdje očitam ovaj “investicijski broj u SDA” koji me traže? Jel to onaj 7-znamenkasti broj što mi je ne izvješću od SDA kad me obavještavaju o transakcijama?
Da,to ti je taj 7-znamenkasti broj
Ja sam im upravo poslao poštom podatke
Valjda dođe do kraja godine,taman za vino i vodu
Bojim se da netko nema love za trenutno rastuće dionice pa mu se žuri dati za bud zašto [smiley1]
i to je moguće ali ne zna kad će odskočiti IGH a kad bude vidio – bit će kasno !
jer one veće brojkice na prodaji u 5 min. nestanu kada krene.
…e ovo je bilo brzo – tek što sam poslao post malo se istopilo…[smiley9]
Nestali su ona dva veća naloga od 50 komada ispod 13000 – 20kom na 12990 i 30kom na 12999.
Nekom je stvarno jako stalo da ovo ide dolje
[smiley1]
ljudi koliko bi ovo trebalo vrijediti za godinu dana
Kolega to se ne zna, jedino se može pretpostavljati…mislim da bi trebalo biti iznad 20k…