Vidjećete danas ili sutra kad puknu novinari lošu vijesti i strašljivci se prepanu i sruše je 7% al neće moć jer će biti potpora na kupnji [lol]
P.S. Mislim da je posao već tu i da pojedinci znaju.
To je samo moje mišljenje [pray]
Mislim da će rušenje biti puno veće od 7 % veliki već danas izlaze i uvaljuju malima i naivnima svoje dionice.
e sad treba ocekivati novi uradak nekoga od kvazi novinaracica koji su hvala Bogu zauzeti drugim temama, nisam vjerovo da cu se radovati danasnjim dogadjanjima u zagrebu, ali eto ………..
Rast je počeo sa inauguracijom . Trenutak istine ( realnost ) počinje kad se sve stiša i vrati u normalu.
Rast je počeo sa inauguracijom . Trenutak istine ( realnost ) počinje kad se sve stiša i vrati u normalu.
znači sve dok je Mesić bio predsjednik sve je bilo nenormalno
slažem se stime ali i ovo će biti isto i s Josipovićem isto nenormalno
Tako da sam siguran da to i inauguracijom i poslije neće ništa promjeniti niti imati bilo kakakv utjecaj na burzu.
Tetkice na to nemogu imati veliki utjecaj
t [lol]
jel može drug tigrus staviti neku svoju novu analizu IGH jer on je prodo jučer na 2990 kn jer mu je tako rekla analiza a sad je IGH na 3070 pa da vidimo dokle će ovaj rast sada..,brutalni kapital se ukrcava a tigrusa nema [embarass]
bolje tetkice nego krvoloci
pisao sam da tetkice nemaju utjecaj na burzu za razliku od krvoloka koji itekako i sad utječu na rast i pad dionica kod nas .
s ovim ćete se složiti! [pray]
Vidjećete danas ili sutra kad puknu novinari lošu vijesti i strašljivci se prepanu i sruše je 7% al neće moć jer će biti potpora na kupnji [lol]
P.S. Mislim da je posao već tu i da pojedinci znaju.
To je samo moje mišljenje [pray]
Mislim da će rušenje biti puno veće od 7 % veliki već danas izlaze i uvaljuju malima i naivnima svoje dionice.
[/quote]
Po meni rušenje je odrađeno,tko je kupovao na razini 3200-3350 kapitalizirao je minus na razinama
2850-2950,pa po meni pada ispod 3050 za sada nebi trebalo biti.Bliža mi je kota tj. startna pozicija
za 26.02.2010. od 3800 kn uz uzlet do 5000 kn. [cool]
jel može drug tigrus staviti neku svoju novu analizu IGH jer on je prodo jučer na 2990 kn jer mu je tako rekla analiza a sad je IGH na 3070 pa da vidimo dokle će ovaj rast sada..,brutalni kapital se ukrcava a tigrusa nema [embarass]
jel to dj pacco? tehnicka je fulala ,trebat ce podesit postavke….za iznad 3000 igh ,tigrusov alat je podesen ispod 3000 kn
Pod normalom mislim na svakodnevicu , a inauguracija nosi u sebi pozitivan naboj , sličan onome što je Obama širio nekoliko mjeseci nakon izbora.
Mnogi ulagači još ne kupuju IGH jer nisu sigurni da li je IGH i konzorcij dostavio jamstva. Međutim, treba se zapitati da li bi si IGH i Jure Radić dozvolili izdati službeno priopćenje javnosti i za burzu u kojem tvrde da su jamstva dostavljena, pa su opet isto potvrdili na upit HANFE.
Ja vjerujem da se ne bi igrali s time, tj. kad su izjavili da su jamstva predana, onda je to tako.
Zato sve ove dane lagano kupujem IGH od 2900 pa prema gore, a oni koji čekaju da im to Vlada CG službeno potvrdi počet će kupovati nakon službene objave, tj. na 3300-3500 i svi zadovoljni [smiley]