Ček, ček, pa šta i Dropulićka ministrica nije radila nekad u IGH…???? I zaradila 18 miliona……jel ona prijavila da ih posjeduje…. U ovoj državi siromašniji postaju još više siromašniji, dok bogati postaju još više bogatiji.
To ti je tako u svim državama
gledajte to pozitivno
ako ovu dionicu posjeduje hrpa političara (a posjeduje)
a o njima ovise natječaji
pa neće sigurno nekom trećem dodjeliti posao nego :čitaj(sebi)
dali je moguće osuditi nekoga za sukob interesa:NE
zato što oko 70% političara je u sukobu te može dovesti do krize vlasti!
naravno kada bi ih se prozvalo: A NEĆE!!!
Stoga kupiti treba ove dionice i zarađivati paralelno s politićkim vrhom!
Kada se promjeni vlast samo provjerite što posjeduje vrh politike i kupujte!
Sretno[smiley2]
Nikako da ljudi shvate da IGH nema konkurencije u regiji. Ako je neko bio direktor poslovnog centra
i otkupio svoja prava na dionice ne razumijem gdje je problem.
U igh radi 1100 ljudi !!!! I najobičniji operateri imaju po 100 dionica na koje su imali pravo,većina ih nije prodala. Kad u Adrisu čistačica ili portir imaju milione to je normalno , u IGH odmah politika itd.
Samo mali info šuška se o revoluciji u termoizolaciji… ( i to je politika …)
Šef HAC-a zarađuje na IGH
Koje su ovo gluposti i tendenciozno pisanje! U IGH je radila gomila ljudi, neki su jos tamo neki rade dalje. IGH je dijelio dionice kada nisu bile tako privlacne a niti vecina ljudi nije znala kaj s njima. Cistacice imaju po 100 komada pa fakat ne vidim u cemu je problem.
E, sada kada je cijena narasla u tome se gleda kriminal. To je nista drugo nego tipicni HRVATSKI JAL zbog kojeg i jesemo tu gdje smo. Ima jedna poslovica koja kaze:
“MALO NAS JE ALI SMO GOV.A”!!!!!
Gde su oni kaj su mene pripovedali da ne bum mogel kupiti ispod 13 hiljada jezerač, kaj smo se uvlekli vu mišju rupu
ja pošteno velim tržil sem i opet bum na 12.xxx a vi slobodno pripovedajte kaj očete, pogotovu kaj se je nutri i politika umešala
da me ne gdo krivo razmel ovo kaj velim nema veze s kopanijom, ona je jake dobra
Gde su oni kaj su mene pripovedali da ne bum mogel kupiti ispod 13 hiljada jezerač
Priznajem, ja sam jedan od njih….. [smiley6] Ali nisam u rupi!!! [smiley2]
Naokupio danas…opet…kao i svakog dana ovog tjedna…..[smiley2]
Ima li tko izračunate pokazatelje
ROA ROE P/S P/E P/B
Da vidimo gdje smo
Za poslove znamo koji se sve spremaju
Počinje i otkup zemljišta kod Babine Grede i gradnja kanala Dunav-Sava
Ima li tko izračunate pokazatelje
ROA ROE P/S P/E P/B
Da vidimo gdje smo
Za poslove znamo koji se sve spremaju
Počinje i otkup zemljišta kod Babine Grede i gradnja kanala Dunav-Sava