IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HANFA bi trebala poslati upit Radićevom IGH da ovaj put pravilno odgovori jesu li dostavili JAMSTVA ili OBEĆANJE.
Ono IGH-ovo priopćenje na ZSE je igra pokvarenog telefona.
Kao da izbjegavaju reći istinu ili se igraju pitijske proročice.
Trgovina je blokirana ali i dalje nemamo nikakvu službenu potvrdu iz IGH koja bi se mogla nedvosmisleno interpretirati. [bye]

u biti rekli su već da su 09.02. u 14:46 dostavili svu potrebnu dokumentaciju i garancije a sada kažu da neznaju za nikakve promjene materijalnih činjenica nakon tog vremena….to bi valjda trebalo značiti da je sve ok…….ali ovo je ipak hrvatska pa sačekajmo još malo……..prema ovome koliko ja vidim sve je ok i garancije su dostavljene, sada samo još treba potvrditi potvrđeno????????????????????????????…….pa ko je ovdje lud…….netko očito laže….ili igh ili index

Ako se vijest pokaže krivom, HANFA mora poništiti današnje trgovanje od trenutka kada se vijest pojavila. Ako to ne učine, onda su još jedni od sljedbenika Rojsove "tko je jamio, jamio je", a to je tako tipično balkanski.

u biti rekli su već da su 09.02. u 14:46 dostavili svu potrebnu dokumentaciju i garancije a sada kažu da neznaju za nikakve promjene materijalnih činjenica nakon tog vremena….to bi valjda trebalo značiti da je sve ok…….ali ovo je ipak hrvatska pa sačekajmo još malo……..prema ovome koliko ja vidim sve je ok i garancije su dostavljene, sada samo još treba potvrditi potvrđeno????????????????????????????…….pa ko je ovdje lud…….netko očito laže….ili igh ili index

Ako je ono odgovor koji je IGH dao e pa mislim da je jasno ko tu laže i mulja??? Ma šta nas drže svih debilima??? Tipično u ovoj vukojebini!! Jesu li dobili jamstva ili ne, pitanje im je jednostavno! [angry]

e jesu vas novinari opet izradili…neka, sad malo hladite glave

...povijest se ponavlja...

HANFA bi trebala poslati upit Radićevom IGH da ovaj put pravilno odgovori jesu li dostavili JAMSTVA ili OBEĆANJE.
Ono IGH-ovo priopćenje na ZSE je igra pokvarenog telefona.
Kao da izbjegavaju reći istinu ili se igraju pitijske proročice.
Trgovina je blokirana ali i dalje nemamo nikakvu službenu potvrdu iz IGH koja bi se mogla nedvosmisleno interpretirati. [bye]

koliko pises protiv konzorcija, mora bit da su ti se zestoko zamirili.

Ako se vijest pokaže krivom, HANFA mora poništiti današnje trgovanje od trenutka kada se vijest pojavila. Ako to ne učine, onda su još jedni od sljedbenika Rojsove "tko je jamio, jamio je", a to je tako tipično balkanski.

zašto samo današnje trgovanje?….onda treba poništiti svu trgovinu od 09.02. jer su tada obavjestili zse da su predali jamstva…….ako jesu sve ok, a ako nisu onda sve treba poništiti jer tada ispada da nisu dali točne informacije……

Zar ne bi vlada Crne Gore trebala biti najvjerodostojniji izvor informacija oko ovoga?

A sto ako nisu dostavili jamstav…

kaj bu poništavali sve unazad3 dana

Mislim da se to ni nemože?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Društvo

Procjena kvaliteta bankarskih garancija do 28. februara

Danka Novović, Četvrtak, 11.02.2010

Podgorica –

Nadležna komisija do 28. februara procijeniće kvalitet bankarskih garancija za izgradnju autoputa Bar – Boljare, koje je dostavio hrvatski konzorcijum na cijem je celu splitski Konstruktor. To je Anteni M kazao, predsjednik komisije za sprovođenje tenderskog postupka i pregovaranja, Zoran Radonjić u reagovanju na nezvanična novinska saznanja , prema kojima Hrvati nisu dostavili finansijske garancije za izgradnju autoputa, već samo obećanje da bi do kraja mjeseca mogli da ispune uslove za potpisivanje ugovora.

"U skladu sa rokom koji im je odobrila Vlada CG hrvatski konzorcijum na čelu sa Konstruktorom iz Splita je dostavio dokumentaciju koju je bio obavezan. Rok koji im je Vlada dala, znači do 28.februara, nadležna tijela u zajednici sa konsultantom će predočiti Savjetu za auto – puteve i Vladi CG, rezultat analize i izjasniti se o tome."

Radonjić svako komentarisanje hrvatske ponude i finansijskih garancija naziva nekorektnim dok to Vlada ne procijeni:

"Tim prije što je dokumentacija dostavljena direktno komisiji i nije imao niko drugi priliku da je vidi. Prema tome do 28.ga mi nećemo izdavati zvanična saopštenja, poštujući i integritet partnera u ovom poslu, ko će to biti ne znam, ali pošto se radi o privatno-javnom partnerstvu podrazumijeva i odnos razumijevanja i poštovanja, pošto su ti kreditori odnosno banke one koje su oni obezbijedili i iz poštovanja prema svemu tome mi nećemo objavljivati nikakve druge informacije."

Garancije hrvatskog konzorcijuma trebalo bi da budu oko 900 miliona eura, koliko košta izgradnja dionice Podgorica – Mateševo.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Onda treba tužiti IGH zbog obmanjivanja investitora i javnosti. Znam ljude koji su tužili Jadransku banku zbog pokušaja obmane u dokapitalizaciji, i ovi su im fino morali vratiti sav izgubljen novac.

aha evo ga i Nacional….svi prenose isto….

http://www.nacional.hr/clanak/77531/posao-bez-garancija-igh-i-konstruktor-u-podgoricu-dosli-samo-s-obecanjima

na 4300 sve prodajem...

New Report

Close