odblokirano, ide dalje
Zašto je baš jučer naša premijerka bila kod Berlusconija , a predsjednik Sabora u Kataru ? I sama je rekla da će pomoći osobno . Hvala Jadranka i hvala Luka.
Tako je. Luka nek ostane tamo i nek ganja posao jer ga tu niko ne čeka [lol]
KUPNJA -616 KOM
PRODAJA -683 KOM
Čestitke IGH i THNK. [thumbsup]
Sada su na djelu tupoglavi fond menagerčići koji misle da će stavljanjem na prodaju srušiti cijenu. A samo je pitanje kada će im nestati municije. Ionako rade sa tuđom lovom, pa nije neobično da im mozak zakržlja.
9.2.2010 14:46:06 Institut IGH d.d. – OBUSTAVA TRGOVANJA DANA 09.02.2010.
HRVATSKI konzorcij na čelu s Konstruktorom iz Splita a čiji je dio i INSTITUT IGH d.d. dostavio je pismena jamstva koji zadovoljavaju uvjete tendera vlade Crne Gore za izgradnju autocceste Bar-Boljare u Crnoj Gori. To su materijalne činnjenice koje su utjecale na rast cijene naše dionice IGH-R-A.
Koliko to traje obično?
[/quote]
jedna stvar mi nije jasna Ivane!
Vidim kraj vaseg avatara puste zvjezdice,korisnik sa iskustvom……kad ono zacudim se vasem pitanju koje smatram banalnim znanjem na TK.
[/quote]
Zato što znam da traje dok firma ne pošalje pripčenje na ZSE, ali neznam koliko traje vremenski ukoliko firma ne pošalje ništa…
Korisnik s iskustvom [lol]
To vam ništa ne znači, mogao sam isto tako sve svoje postove napisati na temi ležerno pa bi opet bio korisnik sa iskustvom [lol]