IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i eto situacija je sada gotova, sad znamo na čemu smo.
konačno završi i ova TRAKAVICA ZVANA AUTOCESTA kroz crnu goru.

Zašto je sad gužva tu na jednom? Neki dan je Milo Kartel bio kod Berlusconija sad je Jadranka tamo otišla. Kakve veze to sve ima pitam se ja?

who dares, wins

Milo je bio i podpisao neki podvodni dalekovod od Pescare do Tivta za 720 M€.
Hoće li Jadranka šta podpisati da mi je znati? Pošto su Talijani kod nas ipak glavni bankari svašta je moguće. Vladi treba neka velika dobra vijest jer ovo na sitno je slabo.

who dares, wins

zbog čega mi podjeliše jedinicu nije mi jasno.
što samnetočno naveo u postu, a da se do sada nije znalo.

znamo tko je nervozan

zbog čega mi podjeliše jedinicu nije mi jasno.
što samnetočno naveo u postu, a da se do sada nije znalo.

a sta se o sluzbeno zna?

p.s.sta se tice ocjenjivanja to zanemari .

drage kolege,
analizirao sam situaciju ovog našeg podcijenjenog bisera i zaključio da smo u win-win situaciji glede & u svezi roka za dostavu jamstava koji btw. sutra istječe:
1. banke nam neće dati jamstva što je odlična stvar. do sada potrošen novac po crnogorskim brdinama nam je jedini gubitak na toj propaloj autocesti. Time sm spašeni enormnih gubitaka koji bi tek uslijedili da smo dobili jamstva [thumbsup]
2. banke će nam dati jamstva u zadnji čas jer nas ucjenjuju i žele nam na tome nabiti visoke kamate po principu "uzmi ili ostavi". Međutim oni ne znaju da mi imamo lisca Juru Radića, a to je sve njegov genijalni plan da uništi konkurenciju jer ako banke nama daju lovu neće moći dati kredite drugima pa će ti drugi krahirati prije nas, a mi tek poslije njih što je fantastična prednost!

Zato dokup i samo dokup podcijenjene djedovine [thumbsup]

1. onda se pada jer na osnovu CG dionica je izrasla više od 100%(podcijenjeni biser) vidjet ćemo izvještaj
2.ako dobije lovu raste bez obzira na kamatnu stopu

drage kolege,
analizirao sam situaciju ovog našeg podcijenjenog bisera i zaključio da smo u win-win situaciji glede & u svezi roka za dostavu jamstava koji btw. sutra istječe:
1. banke nam neće dati jamstva što je odlična stvar. do sada potrošen novac po crnogorskim brdinama nam je jedini gubitak na toj propaloj autocesti. Time sm spašeni enormnih gubitaka koji bi tek uslijedili da smo dobili jamstva [thumbsup]
2. banke će nam dati jamstva u zadnji čas jer nas ucjenjuju i žele nam na tome nabiti visoke kamate po principu "uzmi ili ostavi". Međutim oni ne znaju da mi imamo lisca Juru Radića, a to je sve njegov genijalni plan da uništi konkurenciju jer ako banke nama daju lovu neće moći dati kredite drugima pa će ti drugi krahirati prije nas, a mi tek poslije njih što je fantastična prednost!

Zato dokup i samo dokup podcijenjene djedovine [thumbsup]

ili kako se u narodu kaže, nek crkne i meni krava, samo neka susjedu crknu dvije.

sutra je novi dan.

Kad konačno balončina IGH zasluženo pada jer je i rastao na lažima onda povlači neopravdano druge za sobom. Investitori trebaju jasno odvojiti IGH i druge građevinare od ostalih kvalitetnih dionica koje nisu rasle a pred njima je siguran rast .Te dionice nesmiju biti žrtve građevinara.

Jure Radić i Žderić ganjaju garancije ‘pet frontova’

ZAGREB – Dan prije završnog roka za predavanje bankovnih garancija za izgradnju autoceste Bar-Boljare u Institutu IGH nema službenog komentara.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/sutra-istek-roka-radic-i-zderic-ganjaju-garancije-‘pet-frontova’,67953.html

evo dobrih vijesti [thumbsup]

Jure Radić i Žderić ganjaju garancije ‘pet frontova’

ZAGREB – Dan prije završnog roka za predavanje bankovnih garancija za izgradnju autoceste Bar-Boljare u Institutu IGH nema službenog komentara.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/sutra-istek-roka-radic-i-zderic-ganjaju-garancije-‘pet-frontova’,67953.html

NIšta od ganjanja i daljnjeg laganja rok istječe i sve postaje samo još jedna obmana.

New Report

Close