Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
mislim da je jedina trezvena opcija biti sa strane i čekati razvoj situacije…
ali ima jedan uslov "On je još kazao da vjeruje u namjeru hrvatske Vlade da im pomogne " znači još ništa lp
bilo im je i vrijeme da daju izjavu-još bi više volio i da je poslao dopis u kojem je to razvidno.ili čeka početak idućeg tijedna..
bilo im je i vrijeme da daju izjavu-još bi više volio i da je poslao dopis u kojem je to razvidno.ili čeka početak idućeg tijedna..
[/quote]
mislim da ce tu obavijest dati sljedeci tjedan zajedno sa FI za 4q a ovaj scenarij oko trazenja novca od Vlade je normalna stvar pa ipak su milioni u pitanju a nije bas sve jedni dali vam je kamata 2-3% veca ili manja tako da mislim da je ovo sada samo igrokaz tj.pokusaj da dobiju sta povoljnije uvjete.
ali ima jedan uslov "On je još kazao da vjeruje u namjeru hrvatske Vlade da im pomogne " znači još ništa lp
[/quote]
kad se slikavao glumio je facu, a sad plače da će propasti ako vlada ne pomogne
zar nikome nije sumnjivo da banke ne žele kreditirati ovaj tako "profitabilan" i "siguran" posao nego svi čekamo zadnja 2 dana da li će sve propasti ili neće? svakome normalnome jasno je da je ovo loš posao inače bi se banke otimale koja će im prva dati jamstva, a sve banke bježe od ovoga. vrlo jasan znak!
sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!