[/quote]
A što ako narednih dana padne 1.000 kuna po dionici bit će gospodin koji je imao pravi nos za posao.
[/quote]
A što ako narednih dana naraste nazad na 3.000? Bit će gospodin koje je ostao bez gableca… Njemu je izgledalo kao dobra prilika za prodaju, nekome drugome za dokup. Zero-sum game.
IGH (ZSE:IGH-R-A) sa 2,4 ilijuna kuna prometa izbio je na drugo mjesto najlikvidinijih, no, to nije dobra vijest, jer je dionica doživjela pravi potop, izgubivši čak 4.41 posto jučerašnje zaključne vrijednosti.
Da kojim slučajem IGH nema mogućnosti osiguravanja sredstava cijena bi pala ispod 10 posto u jednom danu i promet bi bio mizeran, ali ovako od 3-5 posto, izvjesno je da će IGH osigurati sredstva za projekt i da se sada nakrcavaju insideri……….
Potpisujem. Još bih dodao da niti jedan prodani "paketic" nije vrijedio vise od 100.000 kn. Ovo ne prodaju insajderi i krupne ribe nego paničari i oni koji se nadaju za 2 dana ući na još malo nižoj razini. No moglo bi im se dogoditi da ne stignu ponovno ući kad stigne nova vijest…
[/quote]
Kako ste nabrijani i u zabludi.
Pa veliki su svoje rješili iznad 4000 KAJ STE ZABORAVILI??????
A sada se spašavaju mali, a veliki će počet kupovati negdje nakon 1800
Ljudi moji probuditi se iz sna i trznite.
Ova dionica (kratkoročno nema mogućnosti rasta) dugoročno (ako sada kupiti) najbolja dionica poslije ledo-r-a
p.s. nisam li Vam govorio da neće biti tog posla?????????
– još nešto – Đukanović mora odstupiti sa mjesta i raspisati nove izbore. Novi izbori nova vlada, nova vlada NEMA AUTOPUTA 100%
deca deca zahebavate se sa vartom (i mene optužujete da sam gad, lažov i drugo) http://www.biznis.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=98974&Itemid=2
Večeras u 22,25 h na prvom programu HTV-a u Otvorenom gostuje Jure Radić. Bumo videli [cool]
Hmmm to su sad već čudne koincidencije…
malo me čudi da danas nitko iz uprave nije dao demati povodom natpisa u dnevnom tisku-
ili nam to slijedi večeras od Radića-gospodina…
Večeras u 22,25 h na prvom programu HTV-a u Otvorenom gostuje Jure Radić. Bumo videli [cool]
Hmmm to su sad već čudne koincidencije…
[/quote]
Evo ovo sam napisao u 14:12
Da kojim slučajem IGH nema mogućnosti osiguravanja sredstava cijena bi pala ispod 10 posto u jednom danu i promet bi bio mizeran, ali ovako od 3-5 posto, izvjesno je da će IGH osigurati sredstva za projekt i da se sada nakrcavaju insideri……….
Vidli, kaj bumo vidli ? Opet isto ? Da se za dobrim konjem dobro praši i da je cijeli
orkestar upravo spreman da zasvira opet onako žestoko kao prije godinu dana, kada su
se u gostovanjima na HTV uz Šukija izmjenjivale ostale glavonje našeg "vrlog gospodarstva",
dok nam se burza "žmikala" ? [cool]
Vidli, kaj bumo vidli ? Opet isto ? Da se za dobrim konjem dobro praši i da je cijeli
orkestar upravo spreman da zasvira opet onako žestoko kao prije godinu dana, kada su
se u gostovanjima na HTV uz Šukija izmjenjivale ostale glavonje našeg "vrlog gospodarstva",
dok nam se burza "žmikala" ? [cool]
[/quote]
Bumo videli šta će šjor Jure reći [cool]
Bumo videli šta će šjor Jure reći [cool]
Ja se nadam da će bez uvijanja potvrditi da su garancije dobivene i da posao ide dalje. Bilo što drugo za nas sutra znači nastavak potopa [pray]