Što o tome kaže zakon, za one koji su na burzi rada a ne žele raditi?
Što kaže zakon o prekovremenim satima, neplaćenim dnevnicama, noćnom radu, radu vikendima i ostalom?
Poštovani gos. Vrdoljak ,kad platite vozače po zakonu onda ce te ih imati kao u prici,,,biti ce red kao za pučku kuhinju,,,,a ako ce te placati kao do sad po km (nezakonito),,,nece te imati vozača i sve vise kamiona biti ca parkirano na krugu firme(garaze ) u belju….
svaka priča ima dvije strane….
bolje doma sjediti nego ići raditi u ricardo…
po poslovnoj firma jako dobro posluje i dobit je preko 10 milijuna kuna zadnjih godina… piše prosječna plaća za 2013=3413 dok je za 2014=3900kn… tako da priče o 10.000kn drže vodu samo ako se radi vjerojatno svaki dan po 24sata… pa ljudi rade u taxi cammeu za sitne pare i uvijek ima novih i novih kandidata za izrabljivanje… za 10.000kn pa i bruto će se pola slavonije prijavit… jednostavno tu nešto ne štima…
Zašto novinari ne dođu pitati nas, vozače, u kakvim uvjetima radimo?
Na koliko smo prijavljeni a koliko novaca daju na ruke.
Za koliko nas kilometara i prekovremenih sati prevare svaki mjesec.
I što se dogodi kad kažemo da smo preumorni nakon nekoliko dana na terenu, i da ne možemo voziti dok se ne odmorimo.
Tko plača kazne nakon što nas policija uhvati da smo vozili duže vremena nego smo smjeli, i to po Vašem nalogu.
Moj gospodine, tvoja cijenjena firma je na takvom glasu da će ljudi rađe biti gladni, nego doći pod tvoju čizmu.
Ne znam samo što inspekcija radi, ili bolje da se upitamo za koga radi…..
Pozdrav svim djelatnicima, i ne dajte se.
Zasto vi novinari neprovjerite informacije prije nego nesto napisete? Svaka medalja ima dvije strane!!
Pokazite mi covjeka koji nezeli zaraditi 10 000 kn. Pitajte nas koji vozimo u rikardu kada i kako smo zaradili 10000 kn.
Pozdrav svim kolegama
Koliko ja vidim placeni clanak SDP-a koji zeli reci da hrvati ne zele raditi a oni im otvaraju radna mjesta.
Zašto novinari ne dođu pitati nas, vozače, u kakvim uvjetima radimo?
Na koliko smo prijavljeni a koliko novaca daju na ruke.
Za koliko nas kilometara i prekovremenih sati prevare svaki mjesec.
I što se dogodi kad kažemo da smo preumorni nakon nekoliko dana na terenu, i da ne možemo voziti dok se ne odmorimo.
Tko plača kazne nakon što nas policija uhvati da smo vozili duže vremena nego smo smjeli, i to po Vašem nalogu.
Moj gospodine, tvoja cijenjena firma je na takvom glasu da će ljudi rađe biti gladni, nego doći pod tvoju čizmu.
Ne znam samo što inspekcija radi, ili bolje da se upitamo za koga radi…..
Pozdrav svim djelatnicima, i ne dajte se.
jako interesantno, možda bi im bilo bolje da se nisu ni javljali, jer ako netko od inspekcija ima m.da sve ovo provjeriti, bilo bi tu lijepih kazni
Postovani vi i vasi uvijeti rada su na razini robije,da bog pa vi dobijate 10 000 tisuca kuna radili sta mi radimo i zivili kako mi zivimo koja ste vi banda lazljiva koji vozac u vas ima toliku placu i sta radi za tu placu kako mi se gadite joj