"hvala" hdz-u i sretno mu do ropotarnice povijesti i dabogda vise nikad iz njega ne izasao u ovom sastavu ljudi.
Konačno [thumbsup] A sad ljepo polako puniti zatvore lopovima. Kud Ivo tud i Jaca [thumbsup]
Odlaze lopine. [thumbsup]
Dogodilo se oo što se moralo dogoditi, HDZ koji je moralno i materijalno uništio Hrvatsku zgažen je i pada s vlasti…. želim im da se pročiste od šljama i lopova i da za 4 godine čista obraza i s novim ljudima izađu na nove izbore….naravno i s novim čelnikom jer jaca se pokazala kao tašta i totalno nesposobna osoba koja se rukama i nogama držala da ostane vlasti, a sad je doživjela valjda najgori poraz HDZ-a u povijesti! [thumbsup]
Frende alabama,crveni su oni i jedni i drugi,i bogu se mole onome koji više da.Ne volim ni jedne ni druge ,ali da li si vidio program crvenih pijevaca…………na svaku našu transkciju platit ćemo porez.Šta veliš na to.Inače samo su dvije opcije-HDZ ili SDP,ostali čekaju ko će pobjediti pa u koaliciju.Zato su mi svi fuj.UNIŠTIT ĆE DO KRAJA NAŠU…….. LIJEPU NAŠU……..HRVATSKU.
peyo, frende…….imaš veliki portfelj kao i ja…a obojica smo u pušikani 50%. (ti u ingri, ja u vlds-u)
Rado bih platio 10% crvenima, a zaradio 40%
Porez na kapitalnu dobit uveo bi i hdz da je kojom nesrećom pobijedio.
Samo ti i ja kad izgubimo posao idemo na burzu rada…….a Jaca? u opoziciju……plaća ista.
A inače mi ih je tako žao (hdz-a) da sam rekao ženi da mi do 21 sat ispegla onu crnu traku, koju stavljam kada idem na sprovode.
Izlazne ankete:
Kukuriku koalicija: 82 mandata
HDZ: 40 mandata
Hrvatski laburisti: 6 mandata
HDSSB: 6 mandata
Hrvatska seljačka stranka: 2 mandata
Don Ivan Grubišić: 2 mandata
HSP dr. Ante Starčević i HČSP : 1 mandat
Ladonja : 1 mandat
baš me zanima što će crveni napraviti,
umjesto kukuriku brzo će postati kukulele
Prvo će u Saboru, na sve amandmane vezane uz hdz, odgovoriti sa "NE PRIHVAĆA SE"
Pljuvali su i Josipovića kada je pobijedio…….šta da za predsjednika Republike imamo onu seljačinu, Bandića (za zlatne wc-e ima love a za djecu u vrtićima nema)……ali wc-e je radio rođo
Naravno da će biti "kukulele" povlaštenim ljudima……ali manje će se kopati po kontejnerima.
baš me zanima što će crveni napraviti,
umjesto kukuriku brzo će postati kukulele
nakon HDZ-a i tornada koji su prouzročili trebati će 10 godina da se oporavimo.
nakon HDZ-a i tornada koji su prouzročili trebati će 10 godina da se oporavimo.
I taman kada se oporavimo eto ti HDZ a na vlasti i opet isisavanje ispočetka