na svaku našu transkciju platit ćemo porez.
to ne piše ni u jednom programu, koalicija je samo najavila porez na dividendu,,,porez na svaku transakciju traži EU pa kad bude referendum DA ili NE, imat ćeš mogućnost birat
Tko je vaš izbor ?
Ispunite interaktivni upitnik i saznajte za koga glasati !
Što sutra zakuhate morat ćete kusati 4 godine !
[thumbsup]
Ne piše ,ali to je najavljivano na sva usta,a gdje ima dima ima i vatre.Državi treba love i uzet će svuda gdje to zakonski može.Možda to bude i dobro ,jer više ne bude burek igrača i uništavanja dionica,a ako bude ,a bude strani kapital ulazio u naše dvorište to je dodatna zarada.Loša stvar je ta šta će 90 posto naših forumaša nestati,puno brokera,a na kraju i ZSE.Ali to je cijena koja se izgleda mora platiti.Nažalost nismo znali iskoristiti blagodati ovih porušenih,uništenih cijena,i predali smo save stranom kapitalu.Mi nismo znali ,a oni jako dobro znaju.
Bog i Hrvati,ali izgleda opet bez HRVATSKE.
Najgore je to,ako i dođe nekakav rat i mi izađemo kao pobjednici,sve šta smo prodali prije ostaje u trajnom vlasništvu onoga ko je kupio.
Ako mislite da nova vlast ne bude prodavala Hrvatsku,isto kao i postojeća ,onda se samo sjetite tko je prodao prvih 25% plus zlatnu dionicu INE,MOLU.
Judita ,
kada vidim koga vi u Splitu birate ,
i kada pročitam Slobodnu Dalmaciju ,
jasno mi je da neznate šta je demokracija i šta je sloboda .
Uvijek sam vjerovala u jednakost – pa prema tome i u to da svaki glas na izborima mora imati jednaku težinu, ali kad pročitam članak poput Ivkošićevog, a nakon toga i komentare e poput Vašeg, zaista počinjem sumnjati… [undecid]
Ako mislite da nova vlast ne bude prodavala Hrvatsku,isto kao i postojeća ,onda se samo sjetite tko je prodao prvih 25% plus zlatnu dionicu INE,MOLU.
sa 25%+1 mađari nisu mogli ništa posebno, ali tragično je da danas sa manje od 50% imaju svih 50%+1 glasačkih prava koja im je svojim odlukama omoćio ZNA SE tko!!!!
Arijane 20 godina radim u INI,i jako dobro znam šta govorim.25 % PLUS JEDNU DIONICU SU PRODALI ZA 500 MILIONA KUNA,A TE GODINE JE INA OBJAVILA DOBIT OD 500 MILJA EURA……Od tada kreće saga sa mađarima koji su ušli u sve nadzorne odbore i krenulo je uništavanje INE.Da ne bi mislio da branim HDZ,oni su samo nastavili sa prodajom kao i mi mali i branitelji.Hoću reći da smo svi skupa za …….onu stvar.
Tko je vaš izbor ?
Ispunite interaktivni upitnik i saznajte za koga glasati !
Što sutra zakuhate morat ćete kusati 4 godine !
[thumbsup]
[/quote]
Premijerka je osobno prijetila pripadnicima Građanske akcije
http://www.24sata.hr/izbori-2011/premijerka-je-osobno-prijetila-pripadnicima-graanske-akcije-244715
Na pitanje gdje su milijarde Kosor je zaprijetila kaznenom prijavom, a na pitanje "da li zato što sam kao građanin došao postaviti pitanja?" je odgovorila "tako je!"
Srušili web stranicu HDZ-a, ne može se na nju od ponoći
http://www.24sata.hr/izbori-2011/hakeri-srusili-stranicu-hdz-a-ne-moze-se-na-nju-od-ponoci-244885
Hakeri iz organizacije NullSecurity Croatia najavili su već ranije kako će srušiti stranicu HDZ-a. Također su najavili kako će na dan izbora objaviti dokumente koji će potresti cijelu javnost te HDZ i Jadranku Kosor.
peyo ,
evo tko je prodao INU :
http://www.poslovni.hr/forum/ina-inaindustrija-nafte-dd-1070-pg1887.aspx
Čini se da Kukuriku nisu izvukli birače na birališta – 100k manje nego na prošlim izborima!
Moglo bi biti iznenađenja?
Čini se da Kukuriku nisu izvukli birače na birališta – 100k manje nego na prošlim izborima!
ma ne, birači kukurikua izašli su, a ovih 100.000 što fale su razočarani HDZ-ejci koje je sram izaći iz kuće da ih netko ne prepozna [bye]
ma ne, birači kukurikua izašli su, a ovih 100.000 što fale su razočarani HDZ-ejci koje je sram izaći iz kuće da ih netko ne prepozna [bye]
[/quote]
U anketama je oko 25% birača izjavilo da neće na izbore – sada imamo duplo više onih koji nisu izašli na izbore!
A tko je ostao doma – bumo videli za 10-ak minuta.
I čestitam pobjedniku!!!