I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pero 7 [thumbsup], sve je istina a i taman sam prije jedno sat vremena pročital u pisanom izdanju i htio tu priljepit ali brži si,

ps ostale buduče božiće nečemo smijeti ni mi sebi međusobno čestitati a kamoli oni da nam cestitaju, a i ono što nam budu čestitali bit če s figom u đepu

http://www.vecernji.hr/kolumne/crveni-dolaze-boze-pomozi-kolumna-351989

tomo 7 ,

čestitam ti Božić unaprijed !

.

dečki u saboru je 90% nevjernika. A znamo tko trenutno ima većinu u saboru 😉

Majko mila, šta sve ovdje neću pročitati. Hrvati su veći katolici od Pape (sa figom u đepu)
Da se razumijemo…..boli mene ona stvar tko je na vlasti ako je nama dobro……a nije.
Crveni, da ništa ne naprave, ali da ne kradu kao ovi u hdz-u mora nam biti bolje.
A Božić…….pa to se ionako svodi na žderačinu i lokačinu.
p.s. autor je katolik, ali ne liže oltare kao hdz-ovske bivše komunjare.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Pošto uskroro, (za kojih sat vremena) (za)počinje predizborna šutnja dovoljno je citirati Gundulićevog Osmana

"…tko bi gori, eto je doli,
a tko doli gori ustaje.

Sad vrh sablje kruna visi,
sad vrh krune sablja pada,
sad na carstvo rob se uzvisi,
a tko car bi, rob je sada…"

Srdačan pozdrav

Jaca je najbolje kad vikne: Sve lopove u zatvor, a ovi njeni je zabezeknuto gledaju. HDZ ispod 15%. [bye]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Crveni dolaze? Bože pomozi!

nema pomoći tebi i tvojima, narod će vam u nedjelju na izborima opaliti takav šut nogom u dupe da ćete zaboraviti kako se zovete [bye]

moji poruke nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

Koja je dobra vijest ovih dana u Hrvatskoj ?

HDZ odlazi vjerojatno s vlasti .

A koja je loša vijest ?

Kukuriku dolazi na vlast .

.

[ Večernji ]

http://www.vecernji.hr/kolumne/crveni-dolaze-boze-pomozi-kolumna-351989

[ ]

Kad pročitam ovakav članak i shvatim da on ima publiku koja se slaže s njegovim tezama, moram se upitati koliko je zapravo (ne)savršen sadašnji sustav demokracije?!

Judita ,

kada vidim koga vi u Splitu birate ,

i kada pročitam Slobodnu Dalmaciju ,

jasno mi je da neznate šta je demokracija i šta je sloboda .

.

– Priča se da je Njemačka preko ministra financija već naručila dvjema švicarskim tvrtkama u Lausanni tiskanje veće količine maraka jer je izlazak Njemačke iz eurozone gotova stvar. O tome su obaviještene i pojedine europske države pa sam preko parlamenta zatražila da se o tome očituje Europska komisija, izjavila je Bizzotto.

http://www.glasistre.hr/svijet/vijest/345432

Ako se ne varam njemačke novčanice DM su na sigurnom i nisu uništene-niti jedna!
Poruka više nego znakovitija.

Istina,marka je povučena i spremljena na sigurno.Vele kod mene stari ljudi-"kompa je dobra stvar ali dvojica su previše"……….ljudi starije životne dobi prepričavaju ovakve poslovice već stoljećima.A mi od stoljeća 7,pa do 91,pa do 2013.Rađanje ,život i smrt jedne prekrasne države koju svi hoće od pamtivjeka………………..osim nas samih.
A sutra neka nam dragi bog pomogne,jer ko god dođe………….nehebao je ,a onda si možete misliti gdje smo mi ako oni nahebu.
GLASAJMO ZA HRVATSKU,A NE ZA LJUDE…………A TO BI ZNAČILO DA NEMAMO ZA KOGA GLASATI,JER HRVATSKA NIJE NA POPISU ZA GLASANJE,,,,,,,,,,,,SAMO LOŠI LJUDI.
BOG I HRVATI.

peyo

Frende alabama,crveni su oni i jedni i drugi,i bogu se mole onome koji više da.Ne volim ni jedne ni druge ,ali da li si vidio program crvenih pijevaca…………na svaku našu transkciju platit ćemo porez.Šta veliš na to.Inače samo su dvije opcije-HDZ ili SDP,ostali čekaju ko će pobjediti pa u koaliciju.Zato su mi svi fuj.UNIŠTIT ĆE DO KRAJA NAŠU…….. LIJEPU NAŠU……..HRVATSKU.

peyo

New Report

Close