I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Gismund
Upravo tako,ljudi će svoje dnevne frustracije i nezadovoljstvo "iskaliti" glasajući protiv pozicije .
Nitko ne spominje programe.
Pa čak niti na ovom poslovnom forumu se ne razmatraju potencijalne dobre i loše strane pobjede
jedne ili druge opcije.
Kada bi "kukuriku" opcija donijela dobro hrvatskoj privredi itržištu kapitala bilo pi primjereno glasati
za tu opciju,ali oni nude poreze na kapitalnu dobit,imovinu itd.
Zar će to pomoći tržištu kapitala?
Pozdrav

največi problem je kaj će pjetlići pobijediti pre nadmočno i krvi nam se napit , radit će što im se prohtije slijedi nam mjenjanje apsolutno svih zakona i ustava, mjenjat če ono što valja i nevalja trenutno, samo da se osiguraju i stvore podlogu za budučnost, bog nam pomogo

pepe7

Sve sve samo nikako za KRADEZE.

volim pad do 35 % ali ne velike lomove

Ako su ankete imalo točne i ako će doći do smjene vlasti,zagrebačka burza to očito ne smatra
dobrom vijesti. Naprotiv!
Bilo bi logično da investitori počnu s agresivnijom kupovinom ,a ne prodajom dionica ako je smjena
vlasti dobra za Hrvatsku.
Sada i kada "vani" sve raste naša burza "pada" i to strmoglavo!
Zašto je to tako,poštovani kolege ako nam slijede "bolji dani" i bolja vlast?
Pozdrav

Velika većina stranačkih miševa koji su radili na raspodjeli novaca te prodaji i nabavci u državnim službama,kojekakvim organima vlasti na svim nivoima kao i poslovodstva i nadzorni organi javnih poduzeća pa i dioničkih društava duboko su imali ruke u pekmezu i treba ih izkontrolirati te oduzeti imovinu. Mnogi moji poznanici otišli su u mirovine zdravi kao dren,a drugovi doktori milione broje.
Ima li itko da pogodi zašto firma velikog domoljuba i HDZ-eovca Nadana Vidoševića donira novce SDP-eu.

Zašto?

"Some people are like clouds. Once they fuck off, it's a beautiful day!"

Mi nikako da dođemo u normalnu situaciju i da biramo "ZA" nekoga, stalno smo u nekom nenormalnom stanju pa glasamo "PROTIV", tako ćemo i sada glasati protiv stranke čiji je donedavni predsjednik u Remetincu i protiv koje se vode istrage zbog crnih fondova teških desetine milijuna kuna! Tako da će se većina birača prikloniti Kukuriku koaliciji jer je ona protiv HDZ-a, a jedini cilj većine birača je ukloniti HDZ s vlasti.
Nadam se da će jednom doći vrijeme kad ćemo biti normalna država i kad ćemo moći gledati kvalitetu kandidata, uspoređivati izborne programe, namjere uvođenja novih poreza ili smanjenja istih, stavove prema krizi, MMF-u itd. bez da smo kod glasanja opterećeni jedino mišlju kako sadašnje ukloniti s vlasti pri čemu se glas daje najjačem protukandidatu (koaliciji) s kojom se većina birača vjerojatno u mnogočemu ni ne slaže.

@Gismund
Upravo tako,ljudi će svoje dnevne frustracije i nezadovoljstvo "iskaliti" glasajući protiv pozicije .
Nitko ne spominje programe.
Pa čak niti na ovom poslovnom forumu se ne razmatraju potencijalne dobre i loše strane pobjede
jedne ili druge opcije.
Kada bi "kukuriku" opcija donijela dobro hrvatskoj privredi itržištu kapitala bilo pi primjereno glasati za tu opciju,ali oni nude poreze na kapitalnu dobit,imovinu itd.
Zar će to pomoći tržištu kapitala?
Pozdrav

HDZ je toliko lošega napravio ovoj državi i ovom narodu da ću i ja biti u toj skupini koja glasa "protiv"…. samo mi je žao što je to tako umjesto da raspravljamo o programima. Ali ove jednostavno moramo maknuti s vlasti, ne dao Bog da dobiju još 4 godine!
A po Kukurikuu ćemo vrlo brzo početi s kritikama ako ne bude prvih pomaka za par mjeseci! Kriza udara i nema vremena za opravdanja i 100 dana čekanja!

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Velika većina stranačkih miševa koji su radili na raspodjeli novaca te prodaji i nabavci u državnim službama,kojekakvim organima vlasti na svim nivoima kao i poslovodstva i nadzorni organi javnih poduzeća pa i dioničkih društava duboko su imali ruke u pekmezu i treba ih izkontrolirati te oduzeti imovinu. Mnogi moji poznanici otišli su u mirovine zdravi kao dren,a drugovi doktori milione broje.
Ima li itko da pogodi zašto firma velikog domoljuba i HDZ-eovca Nadana Vidoševića donira novce SDP-eu.

Zašto?
[/quote]
Zato što želi ukinut vjeronauk i legalizirat LSD. [thumbsup]

NEDOVRŠENA PRIČA
Vaš link

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Napokon je jasno zašto HDZ nije mogao odoljeti Kerumu;

Kod ovog kanditata bar je sve jasno;
http://www.youtube.com/watch?v=1zJUT1-5nN4

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Nigel Farage EU parlamentarac:
Stari komunisti, nastavlja europarlamentarac, još u Hrvatskoj drže sve pozicije moći i "postat će osobno jako imućni ako se Hrvatska pridruži Uniji".
Nezna Nigel da su oni i sada jako imućni i moćni.Oni su ponovo oduzeli slobodu Hrvatskom narodu,oni ponovo vrše teror nad Hrvatima kao u najgora olovna vremena komunizma. Oni su vlast,šefovi,gazde i suci imaju svoje pse i hajkače,oni nas love kao zečeve. Komunjare ne mogu biti kažnjene ma šta učinili.Pod jednakim uvjetima Hrvat je uvjek kriv komunjara nikada.
Mlade ljude truju njihovom nakaradnom nedemokratskom ideologijom te umjesto da odu s političke i javne scene i vlast prepuste novim demokratskim snagama i mladim ljudima,ovim narodom upravlja vjeće udbaških staraca.
Nećemo imati sreće dok lopove ne zatvorimo a sve članove bivše Komunističke partije ne protjeramo iz politike,javnih službi i sudova te ne dovedemo poštene mlade ljude koji vole svoj narod i državu.

Meni se čini da Hdz sam sebe upropaštava nebi li unutar njega došla neka nova garnitura. Ili su jednostavno toliki manijaci da na tim skupovima ne znaju ništa pozitivno, osim crvene boje reći.

http://www.business.hr/dogadjaji/kosor-sdp-nas-hoce-strpati-u-zatvor-tuzit-cu-ih-kolegama

evo zašto ekipa iz HDZ inzistira na EU

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dramatican-govor-u-bruxellesu-manipulirate-hrvatima-kako-bi-usli-u-jos-jedan-propali-politicki-projekt/585881.aspx

New Report

Close