HDZ treba locirati – uhititi – isporučiti
trebat če remetinec proširiti kad sva njihova sranja isplivaju van nakon što izgube izbore
http://www.business.hr/business-class/video-tiho-najtise-hdz-ovo-jutro
ovo je šarmantno i zabavno
PA KAKO DA VAM DAMO NOVAC ,KADA NEMATE SUTDIJU ?!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ebrd-opalio-samar-kosor-i-njenoj-vladi-pa-kako-da-vam-damo-novac-kad-nemate-studiju/585383.aspx
Mislim da je komentar suvišan [bye]
ma stvarno!!! pa kavi su to ljudi u toj EU kad ne vjeruju Jaci na riječ…sada se stvarno dvoumim oko tog ulaska u EU…čudni neki ljudi puni nepovjerenja [shocked]
Ako KUKURIK-avci,dođu na vlast,
siguran sam da nas čeka grčki scenarij.
Zašto:jer nisu do sada ništa radili ,niti su što napravili pozitivno kad su 2000-te došli na vlast,niti znaju što će i kako .
Sam Milanović u današnjem intervjuu Nacionalu to potvrđuje da ne zna što će poduzeti kad dođe na vlast.
Drugo HDZ jer najorganiziranija stranka i jedva čeka prve nerede i demonstracije da napravi još veći kaos i pokaže da su bili u pravu kad su rekli da je Hrvatska u opasnosti dolaskom crvenih.
Uz očekivan udar na braniteljska primanja,smanjivanje plaća i otpuštanja vojnika policajaca i činovnika iz državne uprave ponovo će doći do aktiviranje "sindroma rive" i "branja kestenja" .
Milanović će po običaju skijati ili razgibavati prepone, a zemlja će srlajti nepovratno u kaos,što će izazvati prijevremene izbore.
Ovo što s edešava u Grčkoj biti će beba za ono što čeka Hrvatsku jer je po kućama još uvjek previše oružjai mnoštvo prolupanih branitelja koji enmaju čime prehraniti sebe i svoju djecu.
Dakle 6-12 mjeseci dajem pijetlićima rok trajanja.
Kada se HDZ-e rješi lopova,prevaranata i komunista u svojim redovima te počne služit narodu a ne vladat narodom postat će normalna demokratska stranka.
Kada se SDP-e rješi svojih lopova te mrzitelja i neprijatelja Hrvatskog naroda i države i počne služit narodu a ne vladat narodom postat će normalna demokratska stranka.
Nažalost u svim Balkanskim zemljama i Rusiji nije bilo lustracije pa vlast direktno ili indirektno drže komunističke tajne službe.
Iako je dobro da se vlast mijenja često ja ne vjerujem da može biti bolje narodu ali da će biti dobro novoj stranačkoj oligarhiji u to ne sumnjam.
Nažalost u ovoj zemlji nema dovoljno kvalitetnih demokratskih intelektualaca a i ovo malo šta ih ima nesmije da pisne od terora čopora komunjarskih bukača raspoređenih u pokradene propagandne tiskovine.
kada je hdz optimističan uoči izbora, mora biti catch 22
a sa 4,5 mil birača u zemlji sa 4,3 mil stanovnika, vjerojatno im neće biti teško ostati značajna stranka u slijedećem sazivu sabora
osvoji li hdz više od 32 zastupnika, predlažem REVOLUCIJU
Intervju Milanović:
Pobijedite li na izborima, što će biti najvažniji konkretni potezi nove vlade u prvih 100 dana?
– Najprije moramo utvrditi financijsku krvnu sliku zemlje. Želimo precizno utvrditi kolike i kakve obveze su preuzete, koje je stvarno stanje državnog proračuna. Imamo približnu, ali ne dovoljno jasnu sliku
Kako namjeravate pokriti deficit od 15 milijardi ako se država neće zaduživati?
– To ćemo vidjeti kad i ako preuzmemo državnu blagajnu.
Velika većina stranačkih miševa koji su radili na raspodjeli novaca te prodaji i nabavci u državnim službama,kojekakvim organima vlasti na svim nivoima kao i poslovodstva i nadzorni organi javnih poduzeća pa i dioničkih društava duboko su imali ruke u pekmezu i treba ih izkontrolirati te oduzeti imovinu. Mnogi moji poznanici otišli su u mirovine zdravi kao dren,a drugovi doktori milione broje.
Ima li itko da pogodi zašto firma velikog domoljuba i HDZ-eovca Nadana Vidoševića donira novce SDP-eu.
Meni se čini da naše političare više nitko ne doživljava ozbiljno, svi oni skupa i ovi izbori jedna su velika sprdačina, sudeći po ovim komentarima koji sa twittera ispadaju svakih par minuta, ljudi s njima jedino zbijaju šale, nitko od njih ne očekuje ništa ozbiljno:
http://www.izbori2011.hr/twitter.html
Mi nikako da dođemo u normalnu situaciju i da biramo "ZA" nekoga, stalno smo u nekom nenormalnom stanju pa glasamo "PROTIV", tako ćemo i sada glasati protiv stranke čiji je donedavni predsjednik u Remetincu i protiv koje se vode istrage zbog crnih fondova teških desetine milijuna kuna! Tako da će se većina birača prikloniti Kukuriku koaliciji jer je ona protiv HDZ-a, a jedini cilj većine birača je ukloniti HDZ s vlasti.
Nadam se da će jednom doći vrijeme kad ćemo biti normalna država i kad ćemo moći gledati kvalitetu kandidata, uspoređivati izborne programe, namjere uvođenja novih poreza ili smanjenja istih, stavove prema krizi, MMF-u itd. bez da smo kod glasanja opterećeni jedino mišlju kako sadašnje ukloniti s vlasti pri čemu se glas daje najjačem protukandidatu (koaliciji) s kojom se većina birača vjerojatno u mnogočemu ni ne slaže.