Poštovani kolega bisakovi, stvarno mi nije jasno kako netko može istovremeno poštovati Keruma i jednog Vladu Gotovca? Slavenska antiteza, ili?!
[huh]
Što mislite, kako je kukuriku gulaš izgleda, jedini kandidat kojima će ovi izbori jednostavno, bez po muke, samo upasti u krilo , te kako je Drž. ekonomska situacija najblaže rečeno komatozna, za koliko vremena će doći do prijevremenih izbora i koga ćemo onda birati?
Ja im dajem rok trajanja od max 2 godine
Što mislite, kako je kukuriku gulaš izgleda, jedini kandidat kojima će ovi izbori jednostavno, bez po muke, samo upasti u krilo , te kako je Drž. ekonomska situacija najblaže rečeno komatozna, za koliko vremena će doći do prijevremenih izbora i koga ćemo onda birati?
…ako odmah krenu sa "bolnim rezovima",vjerujem da bi mogli izboriti i drugi mandat.
p.s.prava istina o Sanaderu i HDZ-ovoj pljacki izaci ce na vidjelo tek iza izbora.
prava istina o sanaderu i 40 pljačkaša hrvatske nikada neće ugledati svjetlo dana, možete biti uvjereni u to..
bolni nam rezovi ne ginu, zakukurikali oni ili ne, doveli mmf ili ne, ušli u eu ili ne. sve od navedenoga je sekundarno. primarni problem NITKO ne spominje
ali, iz krize i resesije nećemo izaći dok se ne uspostavi bar 2,1 radnika na svakog umirovljenika te kada počnemo stvarati NOVE VRIJEDNOSTI.
sve garniture dosad političara obične su imele, a ovi što se kandidiraju sada, njihove su izvedenice; isto sranje drugo pakovanje. izaći ću na izbore, ali još uvijek ne znam kojim šupcima da dam glas. svi su jednako jadni
@ jebivjetar ,
evo stotka .
Pogodio si u srž problema .
Ti si na ovim stranicama najmanji jebivjetar .
Sve garniture nastoje doći na vlast kako bi nas pljačkale i lagodno živjele .
Pozdrav
ja im dajem godinu a čini mi se da je i to previše…
prava istina o sanaderu i 40 pljačkaša hrvatske nikada neće ugledati svjetlo dana, možete biti uvjereni u to..
bolni nam rezovi ne ginu, zakukurikali oni ili ne, doveli mmf ili ne, ušli u eu ili ne. sve od navedenoga je sekundarno. primarni problem NITKO ne spominje
ali, iz krize i resesije nećemo izaći dok se ne uspostavi bar 2,1 radnika na svakog umirovljenika te kada počnemo stvarati NOVE VRIJEDNOSTI.
sve garniture dosad političara obične su imele, a ovi što se kandidiraju sada, njihove su izvedenice; isto sranje drugo pakovanje. izaći ću na izbore, ali još uvijek ne znam kojim šupcima da dam glas. svi su jednako jadni
2,1 radnika na jednog umirovljenika?
Kolega, znate li koja se jedina ljudska populacija ne sexa a množi u HR?……..umirovljenici
Poštovani kolega bisakovi, stvarno mi nije jasno kako netko može istovremeno poštovati Keruma i jednog Vladu Gotovca? Slavenska antiteza, ili?!
[huh]
Poštovana kolegice,Vladu Gotovca poštujem kao književnika,pjesnika,sanjara.
Iznimnu moralnu vertikalu.Čovjeka koji je "zalutao u politiku" želeći pomoći zemlji za
koju je "robovao" po komunističkim kazamatima.
Keruma cijenim kao poduzetnika i političara sa vizijom .Kao iznimno hrabru i odlučnu osobu
koji je pobjedio sve političke stranke u Splitu i upravlja gradom unatoč svih silnih objeda po
medijima.Čitam u Jutarnjem da se na predizbornom skupu na Prokurativama skupilo
10.000 ljudi.Tko još može skupiti toliko ljudi?
Pozdrav
@bisakovi [lol] [lol]
ljepo si me nasmijao za dobro jutro…
Na skup su došli oni koji ovise o njemu,a to su zaposlenici u njegovim firmama i iz javnih gradskih firmi,uprava itd….nadam se da si razumio
Ovo će biti strašna koalicija između njega i kosorke
Imate stranku koja već 17 godina sustavno pljačka državu,a sa druge strane ratnog profitera…
E sad kad se spoji iskustvo,znanje,volja i sve ostalo za dokrajčit državu to je to…
Ali imate i najveću oporbenu stranku koja je bila protiv osamostaljenja RH 90tih…..
I sad se vi još prepucavate u kojem će pravcu RH…..pametnome dosta nažalost
[huh]
Poštovana kolegice,Vladu Gotovca poštujem kao književnika,pjesnika,sanjara.
Iznimnu moralnu vertikalu.Čovjeka koji je "zalutao u politiku" želeći pomoći zemlji za
koju je "robovao" po komunističkim kazamatima.
Keruma cijenim kao poduzetnika i političara sa vizijom .Kao iznimno hrabru i odlučnu osobu
koji je pobjedio sve političke stranke u Splitu i upravlja gradom unatoč svih silnih objeda po
medijima.Čitam u Jutarnjem da se na predizbornom skupu na Prokurativama skupilo
10.000 ljudi.Tko još može skupiti toliko ljudi?
Pozdrav
[/quote]
Ja i dalje ne razumijem kako netko može istovremeno poštovati jednog iznimnog čovjeka poput Vlade Gotovca i Željka Keruma- ratnog profitera i agresivca neartikuliranog izričaja?! Političar s vizijom?! Vizijom čega???
A da Vi lijepo dođete u Split i malo ga pogledate izbliza, možda vam daljina zamagljuje vid?!
Što se skupa tiče, domobran Vam je sve rekao. Slučajno sam jučer u to vrijeme prolazila Marmontovom, vjerujte mi, uopće ne bih shvatila što se događa da nisam vidjela nekoliko ljudi s plavim šalovima kako se penju skalama prema Prokurativama. Ne znam koliko je ljudi bilo, ali znam pouzdano da nije bilo gužve kao na prošlim izborima: tada je cijeli grad bio okupiran ljudima koji su došli vidjeti svog idola Sanadera…. [smiley]
PA KAKO DA VAM DAMO NOVAC ,KADA NEMATE SUTDIJU ?!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ebrd-opalio-samar-kosor-i-njenoj-vladi-pa-kako-da-vam-damo-novac-kad-nemate-studiju/585383.aspx
Mislim da je komentar suvišan [bye]
Samo MMF, jer ispada na kraju da neznamo dijelovati samostalno ,najbolji smo kad smo pod tuđom čizmom,pa mi smo uništeni više za ovih dvadesetak godina samostalnosti nego proteklih 200. Generacija sam kad se govorilo da je velika aministracija ,lova odlazi u Beograd, a sad ,pa mi imamo administracije koliko bivša Juga a mi se čudimo kako nas inozemna ulaganja zaobilaze.