I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uvesti MMF
Je li ti stvarno vjerujes da RH moze jos uvijek refinancirati dug na trzistu ?

Da , vjerujem da je rješenje naših problema moguće bez MMF a .
[/quote]

Hrvatska sljedece godine mora refinancirati znatnu kolicinu zaduzenja. Ako uzmemo da MMF nece u tome ucestvovati, po tvojim procijenama kolike bi mogle biti kamate na novo zaduzenje ?

[/quote]

Apsolutno sam za MMF u ovoj situaciji, kada sami ne znamo urediti financije, neka ih uredi MMF.
Fiskalna disciplina + niže kamate na zaduženje.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

U početku sam sumnjao kako HDZ namjerno vodi kampanju da izgubi izbore, sada sam polako siguran u to.
Ali pitam se sada što su dobili za uzvrat i od koga ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

vodi se bitka za hdz a težak poraz olakšava preuzimanje funkcija

vodi se bitka za hdz a težak poraz olakšava preuzimanje funkcija

Što god…samo neka odu… [kiss]

U početku sam sumnjao kako HDZ namjerno vodi kampanju da izgubi izbore, sada sam polako siguran u to.

pa nemaju boljih, najbolji su im u remetincu [lol]

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

HDZ se vjerovatno uplašio Vaših komentara te se" pomirio sa porazom".
Pozdrav

HAHAHADEZE.. [lol]

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Pozdrav

nemoj tugovati, za 4 godine imat ćete ponovo šansu na izborima [bye]

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

Nešto je pala žestina ovdje. Oće li biti vlade nacionalnog jelovnika? [smiley]

"Some people are like clouds. Once they fuck off, it's a beautiful day!"

Pozdrav

nemoj tugovati, za 4 godine imat ćete ponovo šansu na izborima [bye]
[/quote]
Sjećam se pretprošlih izbora kada je Jurčić proglasio izbornu pobjedu SDP-a i proglasio se
premijerom na temelju anketa koje su također dale veliku prednost SDP-u i to prije službenih rezultata!!!
Da li se Vi sjećate??? O ishodu izbora odlučuju glasači,a ne anketne agencije i mediji.
A kada će Liberali imati realne izglede(kao moja opcija) ostzvariti značajan uspjeh na izborima,
teško mi je i predvidjeti.

Glavni moto kampanje HDZ-a svodi se na poruku Jadranke Kosor u kojoj naglašava ;
1. Sigurna radna mjest
2. Sigurna plaća
3. I ona je za Hrvatsku
4. Broba protiv korupcije

Pa samo radna mjesta i plaća u nikada goroj poziciji u povijesti RH nisu bili, za RH smo svi pa neznam što je ona posebno za RH, a korupciju je HDZ patentirao pa se čiste od sebe samih .

Jednostavno je ne kužim kao da nas provocira namjerno ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

PETINA, 28.11.2011. u 14:50
@ loris
Jednostavno je ne kužim kao da nas provocira namjerno ?

Pa šta se cudiš njihovoj retorici,zar si zaboravio da smo Mi za njih STOKA SITNOG ZUBA.Tako se prema nama i odnose svih ovih 20 godina. Niti malo poštivanja.

p.s.Pogledaj kako se ponaša njihova tzv.mladež HDZ.

Mladi HDZ-ovac smijao se kazni od 4.160 kuna
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2011/11/23/0362006.html

New Report

Close