Čitam komenatre i ne mogu vjerovati! Pitam se samo vjeruju li neki stvarno u ono što pišu ili samo pokušavaju isprati naše mozgove po naučenom obrascu? Može li itko zaista, zaista vjerovati da oni isti ljudi koji su SVE upropastili – moralno i materijalno- mogu vršiti vlast na dobrobit ovog naroda??? [bye]
jedino rješenje za izlazak iz krize je da teba raditi,točka
najprije treba svu ovu bandu locirati, uhititi i transferirati…..na goli otok!!!
…, politicari su ljudi koji struke nemaju ili u njoj nisu nista napravili, a zele lagodno zivjeti bez rada…
legendarno… [lol]
Čitam ova filozofiranja i nemogu se načuditi. Treba ono treba ovo…bla ..bla. Treba samo jednu mjeru poduzeti ,SAMO jednu. Treba prestati krasti. Ništa drugo. Tečaj je okej,uvoz izvoz maje bitan,pa ne mogu statistički svi više izvoziti nego uvoziti. Ali zato treba prestati krasti. Pokraden je jedan proračun,za one koji neznaju to vam je 120 miljardi kuna. Mislite da je puno? Nije,grčki političari su pokrali dva njihova proračuna. I sad ih vade na primjer slovenci koji imaju manje plače od grka. Ali neće se prestati krasti..i neće se prestati zaduživati…i nećemo se izvuči iz krize…nikada.
Dobit ćemo poreze na k.d….i na dividendu…i na kamate….i na nekretnine…ali to je sve kao da pljuneš u jadran. Ko će pobjediti na izborima …totalno sve jedno. Ista nas sudbina čeka pod bilo kojom strankom. Mi smo u dužničkom ropstvu i kao takvi o ničemu važnom više nikada nećemo odlučivati sami.
Nedamo šume?? …nedamo vode…nedamo hep…aha,malo morgen. Sve ćemo mi to dati jer dužnik ne bira što će dati vjerovniku.
Ali nije sve tao crno. Što prije prihvatite da je ovo stanje sada naša zbilja (s tendencijom pogoršanja) lakše će vam biti pri duši. Prilagoditi se što prije situaciji i pripremati se na još malo goru (s povremenim odbijancima kao kod dionica) to je recept za preživljavanje. Jer krasti nikad neće prestati….. [cry]…mjesto toga imat ćemo inflaciju kontroliranu [tongue]…na kraju devalvaciju kune.i još što – šta.. [cry]
Vremena su straha i odricanja. Oprez je nuzan i sve rizike treba svesti na minimum. Kolega, drzi te se one stare Hrvatske poslovice:
"Bolje vrabac u ruci, nego Golub u Kastelanskim Staklenicima"
[/quote]
Evo samo 24 sata nakon što sam pokušao natuknuti što nas čeka izašao je ovaj tekst. U naslovu umjesto Grčka "sutra"će stajati HRVATSKA. Izbori nisu bitni , čak nije bitno dali ćete-ćemo glasati. Scenarij ide svojim tokom, ne slučajno nego pomno planirano od strane "vjerovnika"
http://hr.seebiz.eu/makroekonomija/jean-claude-juncker-grcki-suverenitet-pred-ogranicenjem/ar-7573/
Nemogu vjerovati koliko Katastrofičara na ovom Forumu .
Pa nigdje na svijetu nemožete živjeti tako dobro sa tako malo rada kao u Hrvatskoj .
Sa par kulica otvorite svoju tvrtku , direktor ste i vlasnik i bogatite se .
Sa par kunica kupite dionice na kojima će te ubrzo zaraditi 100 % .
A na izborima 2012. glasajte za najbolje , ili još bolje , za najmanje loše !
Hijerarhija
kao glavni problem državne vlasti i šefova koji je obnašaju, a time uče i šalju poruku sve nižim rangiranim činovnicima, vidim prije svega u iskrivljenoj istini vrijednosti.
Iskrivljena istina vrijednosti prisutna je u svim zatucanim i standardno niži rangiranim zemljama, pa tako i našoj u kojoj glavnu riječ imaju državni službenici, a ne realni sektor , te osnovna kultura življenja, obveznih odnosa, vladavina prava i dugoročna strategija svih važnih točaka jedne zemlje kod nas ne postoji iako je to temelj svakoga društava.
Koji političar kod nas može brinuti o naciji kao ;
1. Zdravlje nacije, preventiva u sportu i prehrani
2. Očuvanje okoliša odnosno najvećih nacionalnih interesa
3. Politika vladavine prava i osiguranje osnovnih životnih načela
4. Dugoročna gospodarska politika bez zaduženja, re-program cijele porezne politike
5. Profesionalna obrambena strategija ujedinjenjem vojske i policije
Osim toga trebalo bi uvesti i ZAKON O VLASTITOJ ODGOVORNOSTI
Tko to može od političara koji nam se nude, taj je pobjednik ?
Tko to može od političara koji nam se nude, taj je pobjednik ?
SVI! SVI TO MOGU! …OBEĆATI!
a to je dovoljno za dobiti izbore kad su naši birači ovce koje su lopužama omogućile zadnjih 20 godina pljačke i laži!!!!
SVI! SVI TO MOGU! …OBEĆATI!
a to je dovoljno za dobiti izbore kad su naši birači ovce koje su lopužama omogućile zadnjih 20 godina pljačke i laži!!!!
[/quote]
Tako je.
Glasačima je najbitnije biti za svoje, što god njihovi radili.
Bitno je biti protiv onih drugih.
A političarima je najvažnije da smo podijeljeni više nego ikada, jer se onda bavimo bedastoćama između sebe pa manje vidimo što se radi na vrhu.
Može li me netko podsjetiti da su te velike razmirice ( a posebno nogometnih "navijača") zaslužile u dvadeset godina koju minutu u Saboru?
Bitno nam je da Splićanu odereš auto u Zagrebu, a Zagrepčaninu u Splitu pa smo onda ravnopravni, "navijači" se međusobno kolju pod normalno, angažiraju se velike snage sigurnosti (besplatno?), ali
niti mrvica truda kako taj problem riješiti.
Koliko koštaju osiguranja svih tih nogometnih utakmica između "neprijatelja" Hrvata i Hrvata?
Sigurno manje od jednog zasjedanja Sabora na tu temu.
Ali nema zainteresiranih.
Jer taj problem riješiti, očigledno, niti ne treba.
FOLKS occasions are going to move this elections in ANOTHER atmosphere… LISTAJUĆI novine, časopise, biltene, duplerice uočio sam da OVI izbori IMAJU DRUKČIJI ŽAR, NIJE TO žar sa ražnja ili žar PTICA, ALI to je ŽAR POLITIČARA da svoje DOSTOJANSTVO, ULOGU I NASTUP POBOLJŠAJU svoj status i rang u ZAJEDNICI… [sealed] [embarass]
Ali FOLKS ja pitam i propitkujem se – HOW AM I GOING TO BE THEN, HOW WILL THAT IMPACT ON ME?
Mislim FOLKS MENI JE JASNO STO JE STO, ALI ja ne znam za sta je sto i za KOGA JE KO?! [shocked] [undecid]
FOLKS I AM UNDICIDED… [undecid] [embarass]
bravo abc [thumbsup]
sjećam se kraja 80tih kad su navijači plavih i bilih častili pićem jedni druge večer druge prije utakmica.
poslije se sjećam da sam gledao HRVI kako pada s istočne tribine u maksimiru a policija ne reagira. sjeverna je tada još uvijek bila za gostujuće navijače.
sjećam se kako mi je u getrou na vrbanima 5 rupa nožem izbušilo na gumi na službenom autu. bio sam u getrou ravno 10 minuta. sreća nisam naletio ranije do auta, možda bi i mene izbušilo.
divide et impera!
a narod ko narod, ne vidi dalje od nosa. ovce, točno kako premijerka kaže [bye]