I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Večernji list :

…" Vesna Pusić , zacijelo najnemoralnija političarka u dvadesetak godina hrvatske samostalnosti ,
čelnica stranke u kojoj svaki drugi član vodstva osuđen zbog kriminala i u kojoj je bilo obiteljskih
nasilnika čije žrtve , isprebijane do krvi , javno govorile o svom slučaju ,….."

quote=Pino D.]
Nisam našao prikladnu temu za ovo, pa evo ovdje.
"Uspon Radimira Čačića"
Vaš link
[/quote]

Kukuriku koalicija napravila je gubitak u Zg Holdingu od 1 miliarde eura (7,5 miljardi kuna).
Lopine iz HDZ a su male bebe prema Kukuriku lopinama .
Nisu u stanju srediti vrtiće u Zagrebu pola godine .
Otkrivene teške pljačke u Zg Holdingu , vodovodu , plinari ….

Večernji list : "Čelnici zg plinare godinama su uzimali proviziju za dodjeljene poslove zbog čega je USKOK protiv njih pokrenuo istragu …počelo je 2000.godine…8 do 10 % se davalo…lude noći…šefovi plinate u Tajlandu ,Singapur,Kuba…ples na štangi …opijanje …egzotične djevojke niskog morala …ples na štangi redovito su bilježili fotoaparatom…"

Interesantno , i danas SDP ovke prakticiraju ples na štangi a ako to netko spomene to je sexizam.

Ukoliko Kukuriku koalicija dođe na vlast uvesti će u Hrvatsku MMF kako bi digli nove kredite i povečali zaduženost , prema izjavi "budučeg" ministra Slavka Linića .
Kao što su radili od 2000.do 2003. nastavili bi rasprodaju državne imovine .
Uveli bi poreze na imovinu i nekretnine , povečali bi poreze na dobit i na dividendu od dionica .
Uveli bi poreze na imovinu , pa bi oni koji su štedjeli i nešto imaju , opet plaćali poreze .
Uveli bi poreze na štednju u bankama gdje naši građani imaju 161 miliardu kuna na štednji .

S obzirom da je SDP stranka koja je izašla iz Sabora 1991. kada se odlučivalo o neovisnosti Hrvatske , kao i sada pokušavaju blokirati rad Sabora od njih ništa dobro nemožemo ni očekivati .

Zar bi za takvu Kukuriku koaliciju trebalo glasati ?

.

Dakle to ti je jedna jednostavna matematika – uzmeš novce iz RDG javnih poduzeća i ostaviš ih u privatnim kompanijama!

radi se to već, vrlo efikasni.

Lijevo od HDZ-a stoje samo Castro, Sjeverna Koreja i eventualno Kirgistan, tako da ja nisam sigurno tamo….

Glas protiv HDZ-a je glas protiv kriminala i vrlo je bitno da narod jasno da do znanja da politicki kriminal vise nece tolerirati. Ovakav HDZ treba zakopati sto dublje, da se nikada ne vrati i da se otvori prostvor za stvaranje moderne konzervativne stranke. Dok god je prostor na desnici okupiran od strane komunistickog pokreta HDZ tesko je ocekivati ikakav razvoj zemlje.

Za koga glasti ? Sve osim HDZ-a, HSS-a i Bandica je pomak naprijed.

Kolega potpisujem sve što ste rekli. Svaka čast. [thumbsup]

Dakle to ti je jedna jednostavna matematika – uzmeš novce iz RDG javnih poduzeća i ostaviš ih u privatnim kompanijama!

radi se to već, vrlo efikasni.
[/quote]

Nisam mislio na takav način kakav sugeriraš.

Za koga glasti ? Sve osim HDZ-a, HSS-a i Bandica je pomak naprijed.

Radiš kardinalnu pogrešku – sukobljuješ svjetonazore a tvoji su u manjini u HR.
Ovi koje si naveo su VEĆINA u HR!!!
Kako ih pobjediti – zasigurno ne s kukurikanjem.
[/quote]

Ne znam s kim si ti okruzen i kakav svjetonazor imaju ti ljudi. Svjetonazor ljudi s kojima sam ja okruzen nije niti kriminal niti kupljenje drzavne pomoci.

Moguce da su ovi s kojima sam ja okruzen manjina.
[/quote]

Svatko normalan je protiv kriminala a iz tvog posta vidljivo je da si ti protiv određenih svjetonazora koji su za tebe neprihvatljivi – stoga kriminaliziraš svjetonazor umjesto pojedinaca.
U lijevoj koaliciji ima toliko osumnjičenih ali i osuđenih za raznorazne nepodopštine – ali meni ni ne pada na pamet da savjetujem da se zbog tih i takvih ne treba glasovati za lijeve opcije.

Večernji list :

…" Vesna Pusić , zacijelo najnemoralnija političarka u dvadesetak godina hrvatske samostalnosti ,
čelnica stranke u kojoj svaki drugi član vodstva osuđen zbog kriminala i u kojoj je bilo obiteljskih
nasilnika čije žrtve , isprebijane do krvi , javno govorile o svom slučaju ,….."

quote=Pino D.]
Nisam našao prikladnu temu za ovo, pa evo ovdje.
"Uspon Radimira Čačića"
Vaš link

Kukuriku koalicija napravila je gubitak u Zg Holdingu od 1 miliarde eura (7,5 miljardi kuna).
Lopine iz HDZ a su male bebe prema Kukuriku lopinama .
Nisu u stanju srediti vrtiće u Zagrebu pola godine .
Otkrivene teške pljačke u Zg Holdingu , vodovodu , plinari ….

Večernji list : "Čelnici zg plinare godinama su uzimali proviziju za dodjeljene poslove zbog čega je USKOK protiv njih pokrenuo istragu …počelo je 2000.godine…8 do 10 % se davalo…lude noći…šefovi plinate u Tajlandu ,Singapur,Kuba…ples na štangi …opijanje …egzotične djevojke niskog morala …ples na štangi redovito su bilježili fotoaparatom…"

Interesantno , i danas SDP ovke prakticiraju ples na štangi a ako to netko spomene to je sexizam.

Ukoliko Kukuriku koalicija dođe na vlast uvesti će u Hrvatsku MMF kako bi digli nove kredite i povečali zaduženost , prema izjavi "budučeg" ministra Slavka Linića .
Kao što su radili od 2000.do 2003. nastavili bi rasprodaju državne imovine .
Uveli bi poreze na imovinu i nekretnine , povečali bi poreze na dobit i na dividendu od dionica .
Uveli bi poreze na imovinu , pa bi oni koji su štedjeli i nešto imaju , opet plaćali poreze .
Uveli bi poreze na štednju u bankama gdje naši građani imaju 161 miliardu kuna na štednji .

S obzirom da je SDP stranka koja je izašla iz Sabora 1991. kada se odlučivalo o neovisnosti Hrvatske , kao i sada pokušavaju blokirati rad Sabora od njih ništa dobro nemožemo ni očekivati .

Zar bi za takvu Kukuriku koaliciju trebalo glasati ?

[/quote]

Baš zbog ovakvog stava i jesmo tu gdje jesmo. Vaš pogled je dosta uzak. I sve što ste nabrojali nam govori da prvo mislite na sebe, pojedinca. Glasali bi za Hdz samo zato što vam on neće dirati plaće, uvesti porez itd. No ta ekipa će upropastiti cijelo društvo.

Linić: Ako pobijedimo, uvodimo porez na imovinu i dovodimo MMF!

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Politika/Linic-Ako-pobijedimo-uvodimo-porez-na-imovinu-i-dovodimo-MMF?homesrclink=carousel

p.s.kada ne znamo sami, tada drugi znaju kako treba [thumbsup]

@ kanabis ,

ni u jednom trenutku nisam rekao za koga bi glasao pa mi nemojte imputirati .

Samo znam za koga nebi glasao a to je Kukuriku koalicija .

Zbog toga što se ta opcija nije promjenila od 1945. godine .

Fakat je netko pobio 100.000 Hrvata 1945. (ratni zarobljenici ,civili ) bez suđenja i ta Kukuriku opcija ni dan danas ne dozvoli da se istraže i procesuiraju ubojice tih ljudi .
Jednako tako štite lopove iz svojih redova !

.

Linić: Ako pobijedimo, uvodimo porez na imovinu i dovodimo MMF!

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Politika/Linic-Ako-pobijedimo-uvodimo-porez-na-imovinu-i-dovodimo-MMF?homesrclink=carousel

p.s.kada ne znamo sami, tada drugi znaju kako treba [thumbsup]

Linić je pravi funkcioner .. a ovo sa MMF-om je , moramo vas počet otpuštat, tako MMF kaže .. ajd bolje i tako nego ovako.

Cookie Monster

Pero7

nema me često u zadnje vrijeme na forumu ali vidim da se držiš iste retorike pisanja.
poznat si mi još sa teme LKPC gdje si prozivao na pljačku, emitiranjem radničkih po 400, još od tada
kukuričeš li ga kukuričeš a zna se tko je pljačkao zadnjih 8 godina, tko u Zagrebu, tko u Holdingu a tko u ostatku HR.

Nego Perice, vidiš da u izbornom zakonu nosioci liste mogu biti i pravomoćno osuđeni RH državljani, šta kažeš na to?…čovjek koji je pomogao bivšem predsjedniku "zna se stranke" u lažiranju stranačkih izbora ne tako davno…

@ kanabis ,

ni u jednom trenutku nisam rekao za koga bi glasao pa mi nemojte imputirati .

Samo znam za koga nebi glasao a to je Kukuriku koalicija .

Zbog toga što se ta opcija nije promjenila od 1945. godine .

Fakat je netko pobio 100.000 Hrvata 1945. (ratni zarobljenici ,civili ) bez suđenja i ta Kukuriku opcija ni dan danas ne dozvoli da se istraže i procesuiraju ubojice tih ljudi .
Jednako tako štite lopove iz svojih redova !

Kolega čemu tolike frustracije? Vrijeme nam je da se odmaknemo od daleke 1945 god. Pa većina saborskih zastupnika je bila dio partije, osim ovih par novopečenih. I za određene osobne privilegije bi svi opet ušli, jer je naše društvo prodano.
Neki dan čitam u novinama da nas je naš dragi tata Franjo prvi htio prodati Slovencima. Trebamo zaboraviti sve ovo do sada i krenuti ispočetka. Ukinuti zastaru za sva teža kaznena djela, ustrojiti novo sudstvo, organizirati gospodarstvo i krenuti raditi. Ljudima je već puna kapa ratnih profitera i probisvjeta koji učestalo pune kolumne.

@ kolega kanabis ,

nisam frustriran .
Slažem se da se odmaknemo od 1945.
Ajde idemo procesuirati Kukuriku lopine od 2000.do 2011.
Nemože ni to ?

.

New Report

Close