Mister ,
to je uvredljivo !
Dozvoli da svako ima svoje mišljenje s kojim se ne moramo slagati .
Pozdrav
Do sad sam uvijek -držala stranu SDP-u. OD DANAS- dajem podršku tržištu kapitala- tj. H N S -u.
kolega Mister ,
Čitam vec neko vrijeme gluposti (da se kulturno izrazim) koje pišeš i ne mogu vjerovati. Ti bi svakako trebao potražiti stručnu pomoć (znaš i sam koje vrste) ili živiš na Marsu pa nemaš doticaja sa realnošću, ja ne vidim treće opcije.
Mister ,
to je uvredljivo !
Dozvoli da svako ima svoje mišljenje s kojim se ne moramo slagati .
Pozdrav
oprosti a sto je tocno uvredljivo? Njegove izjave u svezi onih gladnih i izmanipuliranih ljudi nisu uvredljive? Ne da su uvredljive nego ne postoji kulturna rijec kojom se to moze opisati. Ako je to njegovo misljenje – ok, svatko ima pravo na svoje, no ukoliko on to svoje misljenje iznosi svakih 5 minuta po vise tema na ovome forumu, onda to ne spada u domenu iznošenja vlastitog mišljenja, već spamanja i trolanja po forumu te vrijeđanje zdrave pameti svakoga tko to čita.
kolega Mister ,
Čitam vec neko vrijeme gluposti (da se kulturno izrazim) koje pišeš i ne mogu vjerovati. Ti bi svakako trebao potražiti stručnu pomoć (znaš i sam koje vrste) ili živiš na Marsu pa nemaš doticaja sa realnošću, ja ne vidim treće opcije.
vidim ostao si bez teksta, dovoljno receno.
Sve dok državom ne budu upravljali profesionalci a ne stranački poslušnici neće biti dobro. Onaj tko misli da će poslije izbora biti bolje grdno se vara. Za vodit državu treba imati viziju,radišnost i orgaizaciske sposobnosti. Zna li itko političara kod nas koji ima navedene sposobnosti da glasujem za njega.Jasno se vidi da u Hrvatskoj vlast imaju ministri priučeni blagajnici koji djele lovu ako je ima,tim ljudima je to jedini intelektualni napor.
živo me zanima s kim će gospon Friščić.
On će sa Šeksom u najbližu birtiju.
Do sad sam uvijek -držala stranu SDP-u. OD DANAS- dajem podršku tržištu kapitala- tj. H N S -u.
hm , ti još nisi shvatila da su oni na zajedničkoj listi tzv. kukuriku koalicije? [rolleyes]
Ovo je zabrinjavajuće i prestrašno!
Ovo je zloupotreba i silovanje demokratskog sustava!
Kvorum im osigurava tip s jednom nogom u zatvoru. Sva sreća što ćemo ih morati trpjeti još samo mjesec dana:
Biti glup i maksimalno koristiti državnu represiju pa biti treća zemlja na svijetu s najvećim poreznim davanjima može raditi bilo tko, tako može biti Premijer svaki slučajni prolaznik u RH, nema tu mudrosti ni "M" . Bitno da su oni danas izglasali zakon za/protiv ničega !
Glup čovjek nikada za sebe to neće priznati, a što je i normalno jer glup čovjek i nemože vidjeti da je glup čovjek.
Evo pojavio se kontranapad, pa tko ima hrabrosti naka potpiše:
http://www.ipetitions.com/petition/zlocinacka/#sign_petition