I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska I Z B O R I I I I I ……2011/2012

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo bi bilo daleko najbolje riješenje za RH u ovim uvijetima, ponovo polupredsjednički sustav s Josipovićem na čelu !

http://www.seebiz.eu/josipovic-trazi-promjenu-ustava-i-vece-ovlasti/ar-15132/

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ovo bi bilo daleko najbolje riješenje za RH u ovim uvijetima, ponovo polupredsjednički sustav s Josipovićem na čelu !

Istina, zaista bi to bilo dobro rješenje kad pogledam glavne rivale! 🙁

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Malo i o temi izbora. Slušao sam raznih programa: Kukuriku, hsls, Ljubo Jurčić, HDZ, itd. i mogu vam reći da je to sve spisak želja bez mogućnosti ostvarenja napisanog bez nekih posljedica: povećanja duga ili rezanja standarda. S time da i jedno i drugo neće na tome stati.

Moja preproruka je stranka Ivana Pernara Savez za promjene. Razlog je jednostavan. Jedino Pernar povezuje protivljenje ulazu u EU sa reformom u bakarstvu i povratom moentarne vlasti u državne ruke.

http://sites.google.com/site/financijskisustav/razdvajanje-stvaranja-i-posudivanja-novca

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

Istina, zaista bi to bilo dobro rješenje kad pogledam glavne rivale! 🙁
[/quote]

Pa gledajte,

higijena i kultura politike Predsjednika Josipovića je potpuno na zemlji, objektivna, promišljena i oprezna, ali po meni i ostavlja najveći dojam u zaštiti državnih interesa. Država je ispred njega !

polupredsjednički sustav direktno mu omogućuje preuzimanje i funkcije Premijera, a pobjednička stranka ili koalcija ili mješavina neka postavi Ministre Vlade.

Građani RH na taj način imaju jamstvo poštene i mudre politike u najvećem omjeru koji se danas može objektivno dobiti.

Pogledajte kako je danas Božo Prka obrađivao Jadranku Kosor da poveća dobni prag mirovina na 70 godina i PDV na 25 %. Ivu Josipovića nebi ni pokušao o tome animirati.

Što ustvari Prka predlaže Jadranki ? Punjenje državne blagajne ! Kako ? Dobna granica od 70 godina jamči 50% manje novih umirovljenika od očekivanih ( jer neće doživjeti to ) i pola od ostale polovice biti će u nekoj prijevremenoj mirovini jer neće moći fizički do tuda dogurati. Znači država će na mirovine u buduće izdvajati manje od 50% današnjih opterečenja. Veći PDV direktno puni blagajnu.

Ali još nismo došli do cilja, a cilje je činjenica kako Prku, Lukovića i sl. interesira puna državna blagajna jer je smatraju svojom samoposlugom odnosno samoposlugom svojih banaka.

Što bi ja napravio ;

Svim stranim pravnim subjektima aktivnim u RH s preko 50% vlasništva omogućio bi jednaka porezna opterečenja i kondicije kakve imaju i u svojim matičnim zemljama manje jedan posto.

Znači ZABA-i bi omogućio identične porezne uvijete kakve ima u Italiji minus jedan posto, isto tako za Tele2 kao u Švedskoj itd…, ali u slučaju da kapital žele izvesti iz zemlje odmah dodajem 15-20% plus poreza na izvezeni kapital soim u kompenzaciji za domaći proizvod ili sirovinu ili poluproizvod ili uslugu.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Zašto bi trebali glasati za SDP ili HDZ?
Po meni su za sada jedini alternativni izbor Laburisti ili don Ivan Grubišić, i ako se ne pojavi netko bolji od njih, jednoj od te dvije opcije dati ću svoj glas. Svakako izađite na izbore i motivirajte one koji ne misle da je beskorisno ići na izbore.
Razmislite i vi o tome da date svoj glas nekoj alternativnoj opciji. Ne dopustite da se na vlasti bezbrižno izmjenjuju ove dvije stranke!

shtriga, u pravu si! Međutim, cijela politička scena nam je puna neznalica. Na listi češ vidjet jednog normalnog i 5 bilmaza, koji nikad ništa nisu napravili u životu!

Na ovim izborima će se dogoditi da će većina ljudi izići glasati protiv HDZ-a, a ne za nekog drugog. Poslije će nam se to razbit o glavu, ali samo da ne gledam više ove lopaše na djelu!!!

Po meni su za sada jedini alternativni izbor Laburisti ili don Ivan Grubišić, i ako se ne pojavi netko bolji od njih, jednoj od te dvije opcije dati ću svoj glas. Svakako izađite na izbore i motivirajte one koji ne misle da je beskorisno ići na izbore.
Razmislite i vi o tome da date svoj glas nekoj alternativnoj opciji. Ne dopustite da se na vlasti bezbrižno izmjenjuju ove dvije stranke!

Držim da je Ljubo Jurčić kvalitetna, dugoočekivana treće opcija, bio bi bolji premijer od Zokija. Treba vidjeti kakvu će ekipu skupiti, no vjerujem da će se i sam pozitivno iznenaditi koliko će glasova dobiti. Čovjek je jednostavno simpa pored mase antipatičnih likova.

Držim da je Ljubo Jurčić kvalitetna, dugoočekivana treće opcija, bio bi bolji premijer od Zokija. Treba vidjeti kakvu će ekipu skupiti, no vjerujem da će se i sam pozitivno iznenaditi koliko će glasova dobiti. Čovjek je jednostavno simpa pored mase antipatičnih likova.
[/quote]

Meni on "nit’ smrdi, nit’ miriše". Malo je bio u SDP-u, pa je malo bio kompa s HDZ-om, ali se slažem da bi bilo dobro da uđe u Sabor i da nije loš čovjek.
Slažem se sa shtrigom da bi bilo dobro kad bi ljudi dali glasove nekoj trećoj opciji.

Npr. koalicija Bandić-Kerum će biti odličan izbor. Rijetko viđena kombinacija "poštenih", "učenih" i "simpatičnih" ljudi kojima je jedini cilj dobrobit građana i koji vole delati od rane zore. [shocked]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

pošto ne mogu glasati za, jer predpostavljam da neće proći prag. Morat ću protiv [lol]

Lice s ožiljkom

http://www.ipress.hr/hrvatska/lice-s-oziljkom-18138.html

Držim da je Ljubo Jurčić kvalitetna, dugoočekivana treće opcija, bio bi bolji premijer od Zokija.

Meni on nit’ smrdi, nit’ miriše. Malo je bio u SDP-u, pa je malo bio kompa s HDZ-om, ali se slažem da bi bilo dobro da uđe u Sabor i da nije loš čovjek.
[/quote]
Dok je bio uz SDP nisam ga mogao smisliti, jer je sve povezivao "politikantski", vjerovatno po naređenju!? Od kada se od njih odmakao, čovjek je pokazao svoje pravo lice, potpuno se promijenio i postao pozitivac i mogu reći da je pravi stručnjak.

Npr. koalicija Bandić-Kerum će biti odličan izbor.

Još kad im se priključi Jambo, nema šta, dobitna kombinacija! [smiley]

Da baš laburisti, ako oni dođu na vlast, odosmo svi koji se bavimo ovim poslom na prosjački štap.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close