Kad pročitaš biografiju ovoga Sanader će ti izgledati kao mali anđelčić!
Rod Blagojevich
http://en.wikipedia.org/wiki/Rod_Blagojevich
I šta bi sada – svi demokrati od Obame pa na niže trebali snositi posljedice njegova ponašanja?
Čak je i na slobodi uz beznačajnu kauciju i još se zahebava po raznim televizijskim emisijama!
[/quote]
Ne, mislim da bi njegovi zamjenici i najbliži dugogodišnji suradnici trebali nastaviti kao da se ništa nije dogodilo. To bi bilo dobro za Hrvatsku, ovaj Chicago. [thumbsup]
[/quote]
njegovi (sanaderovi) zamjenici i najbliži dugogodišnji suradnici trebaju nastaviti njegovim putem ("kud Ivo tud i ja") pa zato samo neka idu za njim, on ih željno iščekuje [thumbsup]
nije za usporedbu jer se u nas ipak vidi ko se čime bavi. obzirom koliko je vrhuška hdza u medijima nemoguće je ne uočit nepravilnosti.
Mi se stalno volimo s nekim uspoređivati pa zašto se u ovom postupku ne uspoređujemo s USA koja je izmeđuostalog 10-tak zadnjih godina u kontinuiranom ratnom stanju?
Blagojević je optužen po 20-tak točki a opet je na slobodi:
I kako to da nije optužen za Ratno profiterstvo obzirom da su USA u ratu – neobjavljnom – slično kao RH devedesetih – iako imaju War profiteering prevention act.
sava,
meni ameri nikad nisu bili uzor, ni njihov sustav vrijednosti. zato se s njima nikad ne uspoređujem. više sam za skandinavski sustav
nije za usporedbu jer se u nas ipak vidi ko se čime bavi. obzirom koliko je vrhuška hdza u medijima nemoguće je ne uočit nepravilnosti.
Mi se stalno volimo s nekim uspoređivati pa zašto se u ovom postupku ne uspoređujemo s USA koja je izmeđuostalog 10-tak zadnjih godina u kontinuiranom ratnom stanju?
Blagojević je optužen po 20-tak točki a opet je na slobodi:
I kako to da nije optužen za Ratno profiterstvo obzirom da su USA u ratu – neobjavljnom – slično kao RH devedesetih – iako imaju War profiteering prevention act.
[/quote]
Vidim da baš ne volite sudjelovati u debati glede ključnih elemenata predstojećih izbora ali i uopće hrvatske demokracije.
Već sam prije mjesec dana izjavio da je neophodno da se slučaj Sanader zatvori do izbora a u to me još više uvjerava vaš stav ali i stav javnosti koji nekritički izjednačava Sanadera i HDZ.
To je vrlo loše za demokraciju – SDP ako dobije izbore dobiti će je zbog lošeg imaga Sanadera a ne svog programa i svoje snage!
HDZ ako izgubi izbore izgubiti će zbog Sanadera a ne svojih propusta činjenja i ne činjena u proteklom periodu – a što nam ne garantira da će doći do nužnih promjena u stranci.
I onda se opet vrtimo u krug…..2015-2019.
Ako HDZ dobije izbore dobiti će ih zbog slabosti protivnika a ne zbog svog programa.
Ako SDP izgubi izbore nači će svog Sanadera tako da oni neče biti odgovorni.
daj prestani ljudima vrijeđat inteligenciju.
Vidim da baš ne volite sudjelovati u debati glede ključnih elemenata predstojećih izbora ali i uopće hrvatske demokracije.
Već sam prije mjesec dana izjavio da je neophodno da se slučaj Sanader zatvori do izbora a u to me još više uvjerava vaš stav ali i stav javnosti koji nekritički izjednačava Sanadera i HDZ.
To je vrlo loše za demokraciju – SDP ako dobije izbore dobiti će je zbog lošeg imaga Sanadera a ne svog programa i svoje snage!
HDZ ako izgubi izbore izgubiti će zbog Sanadera a ne svojih propusta činjenja i ne činjena u proteklom periodu – a što nam ne garantira da će doći do nužnih promjena u stranci.
Ako HDZ dobije izbore dobiti će ih zbog slabosti protivnika a ne zbog svog programa.
Ne znam što bih ti napisao. ……
Jednostavno vidim da si u bunilu, da ne razumiješ ili ne želiš sam sebi priznati što se u Hrvatskoj događalo svih ovih godina.
Čitajući tvoje postove dolazim do zaključka kako se toliko trudiš opravdati trenutno vladajuću HDZ-ovu huntu jer si i sam dio iste, kao da se bojiš gubitka svoje pozicije nakon promjene vlasti, jer tako gorljivo i slijepo grupu lopova može braniti samo suučesnik u lopovluku ili totalni sljepac.
Ja s tobom na ovoj temi ne želim, niti ću raspravljati, jer je svaka daljnja korespodancija potpuno beskorisno laprdanje, kao što i na temi DIOK non-stop tumačiš i iznosiš "činjenice" i "argumente" iz kojih bi se dalo zaključiti da je DIOKI firma koja samo što nije ušla u novi svemirski program, a jednom je nogom u stečaju.
Priznajem da imaš interesantan način pisanja i argumentiranja, da zvučiš školovano, no sva ta tvoja argumentacija je promašena i njome ne možeš ni rit obrisat. Zato te sava ja od ovog trenutka stavljam na ignore jer mi previše ideš na živce. Lijep pozdrav!
Ne znam što bih ti napisao. ……
Jednostavno vidim da si u bunilu, da ne razumiješ ili ne želiš sam sebi priznati što se u Hrvatskoj događalo svih ovih godina.
Čitajući tvoje postove dolazim do zaključka kako se toliko trudiš opravdati trenutno vladajuću HDZ-ovu huntu jer si i sam dio iste, kao da se bojiš gubitka svoje pozicije nakon promjene vlasti, jer tako gorljivo i slijepo grupu lopova može braniti samo suučesnik u lopovluku ili totalni sljepac.
[/quote]
Toliko si zasljepljen ideologijom i ljepljenjem etiketa da si zaboravio oponirati činjenicama a oponiraš onome što tvoj mozak misli da ja jesam mislio – a i tu si dijametralno miljama od istine.
Tika taka.
Kad legne ova nesposobna vlada, a pokret klijentelista, korupcionaša, žicaroša, zubić vila popuni bajbukane umjesto jadnih "frulaša", prodajem ženu, djecu, pasa, kanarinca, auto, krevet i plazmu sve guram u ZSE.
Još samo dva mjeseca. [thumbsup]
Ma sve jasno…Samo ne treba stvarati zlu krv!
Novi će trebati s nekakvog kakvog – takovg čvrstog tla – i bez opstrukcije!
Kada protivnik padne sudac prekoda borbu……udaranje protivnika na tlu puno govori i o onom koji je na nogama!
Bez mržnje…..
Ma sve jasno…Samo ne treba stvarati zlu krv!
Novi će trebati s nekakvog kakvog – takovg čvrstog tla – i bez opstrukcije!
Kada protivnik padne sudac prekoda borbu……udaranje protivnika na tlu puno govori i o onom koji je na nogama!
Bez mržnje…..
Vidiš, naš veliki problem je što nikad nismo zaključili priču, sve nešto parcijalno.
Kad te netko ubija, mlati, zatvara (mađaroni, tolomaši, orjunaši, batinaši, ustaše, partizani, komunisti) ili ti iz džepa krade, uništava, ubija budućnost HDZ, mora se iskorijeniti do kraja.
Pri tom ne mislim na ljude (oni najodgovoriji i svi prekšitelji zakona da) već na ideju, da se populizom i proračunskim podmićivanjem baca prašina u oči, dok se s druge strane mažnjava sve u šesnaest, a plemenskim ili interesnim kadroviranjem, gdje je negativna selekcija prirodna posljedica, uništava i krade budućnost nadolazećih generacija.
Ja sam za lustraciju i reviziju svakog radnog mjesta u državnoj, paradržavnoj instituciji i javnom poduzeću, svake penzije mlađeg od 60 godina i ekstremno preoblikovanje unutarnjeg uređenja društva i države.
OK sutra ide na izglasavanje Šeksov zakon, Zakon koji ništavno proglašava ništavnim !
Kada je vidio da nitko osim HDZ ne puši foru s srpskim progonima, onda sutra u Saboru nudi izglasavanje Zakona u kojem se samo njega neće moći dirati po nikakvim optužnicama .
Mogo je odmah donijeti i Zakon o zakonu gdje sve mora biti po Zakonu. Sigurno je sigurno !
Šeks ko Šeks, ali na pitanje HTV novinarke, da li će nakon tok zakona iči u Srbiju, on odgovara ;
"Hvali more drž se kraja ", a već naredni tjedan će po ćevape u Srbiju.
Moram i Premijerku danas pohvaliti koja je istaknula kako je jedino ona i njena Vlada stala u obranu Purde, a ja mislio da to može svtako od nas ?
Prka i dalje nesmetano pljačka i ubija RH pa predlaže ;
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/152785/Prka-Povecati-PDV-u-mirovinu-sa-70-godina.html
Hitler je bio beba za ovoga ioi Lukovića.
Znači riješenje socijalne krize je da svi u mirovinu mogu od 70 godine života nadalje.
To znači da bar pola njih mirovinu neće doživiti, pa time će za 50% rasteretiti obveze države .
Povećajte PDV, kaže Prka !!!!!!!!!! Povećajte PDV kako bi lakše meni vračali enormno skupe kredite koje sam vam uvalio, a ja diobio isti takav bonus od vlasnika .